- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.841
evde yapabileceğin bir şeyleri satarak 3-5 katkı sağlanabilir.Merhaba ablalarım kardeşlerim 5 senelik evliyim 1 kızım var ellerinizden öper şuan ikinci kızıma hamileyim 7 aylık bizde eşimle çok savurgandık kızım doğduğundan beri de çalışmıyorum evin bütün yükü eşimde allah var bize karşıda eli çok açıktır niyet ettik bu sene oturduğumuz evi aldık kredi ile allah nasip ederse seneye ödemeye başlayacak bnde ufak tefek birşeyler biriktirip kredide ona destek olmak istiyorum sizde bna akıl verir destek olursanız bnde burada olmak isterim ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
evet ama başka renkde o koltuga gitmezbu arada iki yaş sendromundan selam veriyorum sana. Sende gel, çok güzelmiş dermişim
Hoşbulduk teşekkür ederimAramiza hoşgeldiniz.
Allah bağışlasın kizlari maşallah.
Ev de alınmış zorlanmadan ödersiniz umarım
Ben her ay önce birikim miktarini ayırıyorum.
Ilk zorunlu gider kalemi olarak görüyorum.
Zamanla da alışkanlık oluyor.
Genelde ev alışverişimiz için eşimin çalıştığı firmada alışveriş çeki alıyoruz onunla yapıyoruz çok fazla maddi olarak gıda alışverişi için para harcamıyoruz açıkcasıevde yapabileceğin bir şeyleri satarak 3-5 katkı sağlanabilir.
Evde kullanmadığın eşya veya kıyafet belki satarak değerlendirebilirsin.
Eve erzak alırken hep atılmamasına mutlaka tüketilmesine dikkat ederek alabilirsin.
marketler arası indirim takip edebilir, uygun fiyat araştırması yapabilirsin.
Su karabag halılar inanılmaz bakımı zormus.Gider gider baksana ne kadar iç açıcı
Kahverengiye renk katmazsan çok sıkıcı olur. sevdiğin renklerdeki halı modellerine bak bence
Eki Görüntüle 2699259
Eki Görüntüle 2699263
Eki Görüntüle 2699268
ben demedim sen demissinçingene pembeli,
ya da
turkuazlı
ya da
sarılı
ya da
yeşilli
her renk uyar. sadece kahverengi-krem-vizon uyumunu kafamızdan çıkarmak gerek :)
bunlar sahane! Cok trsekür ederim!Gider gider baksana ne kadar iç açıcı
Kahverengiye renk katmazsan çok sıkıcı olur. sevdiğin renklerdeki halı modellerine bak bence
Eki Görüntüle 2699259
Eki Görüntüle 2699263
Eki Görüntüle 2699268
cok iyimis öylese!Genelde ev alışverişimiz için eşimin çalıştığı firmada alışveriş çeki alıyoruz onunla yapıyoruz çok fazla maddi olarak gıda alışverişi için para harcamıyoruz açıkcası
yeminle senin yerinde olsaydim kafayi yemisfim coktan.Bacımlar
Hayırlı cumalar
Cok sükür benim cmrtsi isi cözüldü.
Anamın haftasında cmrtsi gelcem ama pazartesileri evdeyim.
Anam memnun mu ?
Tabiki hayır.
Döseniyor wpdan
ama lütfen kabul etti.
Yasasın hala bi isim var:)
Çok sevindim canım senin adinaBacımlar
Hayırlı cumalar
Anam memnun mu ?
Tabiki hayır.
Döseniyor wpdan
ama lütfen kabul etti.
yeminle senin yerinde olsaydim kafayi yemisfim coktan.
Bir cözüm bulunmasina sevindim
[/QUO
Yemis olabilirim farkında degilim bence
Astı suratını gitti anam bakalım
bende sana yatak soracaktim daha dogrusu mattress, turkcesi ne oluyor dösek miok kizlar evi devretme projesinde illerliyoruz. 100 email ve 1000 kez aramamdan sonra hanimefendi haftaya contrati yazacakmis. Adama üzüldüm, bu hafta cikis veremedigi icin, su anki evine 1 ay fazladan kira verecek hatunun yüzünden.
Ben ona dedim, yeni kontrati imzalamadan sakin cikis verme. Ben bizim ev sahibine güvenmixorum, önce garantiye al kendini öyle. Mobilyami satmak istiyorum evet, ama baskasina zarar vererek degil.
Adam almanyaya yeni gelmis, almanca bilmiyor. Kontrat geldiginde bulusalim, ben ssna ingilizceye ceviririm onu dedim. En azindan neye imza attigini bil.
Öyle anlasdik. Haftaya gercekten imzalar atilirsa, yeni yatagi ismarliya bilcem, zira onun gelmeside bir kac hafta sürüyor. Türkyeden getiriyir adam. Cok daglam. Su anki yatagimida ondan almisdim, cok memnunum.
Bütün odalara lamba aldim bugün, onlarda aradan cikti.
Levent Kırcanin, fatih terim taklidi vardıBacımlar
Hayırlı cumalar
Anam memnun mu ?
Tabiki hayır.
Döseniyor wpdan
ama lütfen kabul etti.
slm nasil gidiyor is?Selam kizlar
Bu hafta gozlem haftam.slm nasil gidiyor is?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?