evde yapabileceğin bir şeyleri satarak 3-5 katkı sağlanabilir.
Evde kullanmadığın eşya veya kıyafet belki satarak değerlendirebilirsin.
Eve erzak alırken hep atılmamasına mutlaka tüketilmesine dikkat ederek alabilirsin.
marketler arası indirim takip edebilir, uygun fiyat araştırması yapabilirsin.

evet ama başka renkde o koltuga gitmez bu arada iki yaş sendromundan selam veriyorum sana. Sende gel, çok güzelmiş dermişim

Gider gider baksana ne kadar iç açıcı

Kahverengiye renk katmazsan çok sıkıcı olur. sevdiğin renklerdeki halı modellerine bak bence

Hoşbulduk teşekkür ederim

Genelde ev alışverişimiz için eşimin çalıştığı firmada alışveriş çeki alıyoruz onunla yapıyoruz çok fazla maddi olarak gıda alışverişi için para harcamıyoruz açıkcası

Su karabag halılar inanılmaz bakımı zormus.
Ben siparis ettim,sonra iptal ettim
Süpürgenin fırcalı yeriyle süpürülmücekmis,uzun süre sehpa vs koymucakmısız üzerine,fosur fosur yıkamayı aklımızdan bile gecirmicekmisiz.
Acıklamalarında böyle böyle piremses halı detayları vardı
Ulen dedim hayat bana böyle nazik davranmıyr
Halı kadr değerim yokmus meger su hayatta dedim iptal ettim

yeminle senin yerinde olsaydim kafayi yemisfim coktan.
Bir cözüm bulunmasina sevindim

ok kizlar evi devretme projesinde illerliyoruz. 100 email ve 1000 kez aramamdan sonra hanimefendi haftaya contrati yazacakmis. Adama üzüldüm, bu hafta cikis veremedigi icin, su anki evine 1 ay fazladan kira verecek hatunun yüzünden.
Ben ona dedim, yeni kontrati imzalamadan sakin cikis verme. Ben bizim ev sahibine güvenmixorum, önce garantiye al kendini öyle. Mobilyami satmak istiyorum evet, ama baskasina zarar vererek degil.
Adam almanyaya yeni gelmis, almanca bilmiyor. Kontrat geldiginde bulusalim, ben ssna ingilizceye ceviririm onu dedim. En azindan neye imza attigini bil.
Öyle anlasdik. Haftaya gercekten imzalar atilirsa, yeni yatagi ismarliya bilcem, zira onun gelmeside bir kac hafta sürüyor. Türkyeden getiriyir adam. Cok daglam. Su anki yatagimida ondan almisdim, cok memnunum.
Bütün odalara lamba aldim bugün, onlarda aradan cikti.

Çok sevindim canım senin adina

bende sana yatak soracaktim daha dogrusu mattress, turkcesi ne oluyor dösek mi burda bir Danish marka var cok populer sen biliyor musun tavsiye eder misin diyecektim.

Levent Kırcanin, fatih terim taklidi vardı
Olacak o kadarda.
3 numara sen otur, 10 numara sen geç, 8 numara giderken dön
Senin durum da maalesef ona dönmüş
Umarım çözümün kalıcı olur

slm nasil gidiyor is?
Bu hafta gozlem haftam.
Bana iş devri olmadı, kullandıkları programı bilmiyorum, sistemleri tuhaf.
Bakınca aşırı kurumsal vizyonel bir yapı ama muhasebe finans bildiğin bakkal Ahmet amca.
Eski usul ve karışık bir durum var.
Yapmam gereken çok iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…