Gitme gel buraya
Benim de ilgiye ihtiyacım var
Trendyol indiriminden sepeti doldurdum.
Kıyafet alıyorum kendime.
Evdekilerin çoğu tadilat olmadı.
Hep masraf.
Selamlar canım tadilat olmayanları dolaptan uygulamadan satabilirsin hem büyük bedende çok alıcı olur. Pandemi malum hepimizi kilodan yana üzdü

Selamlar canım tadilat olmayanları dolaptan uygulamadan satabilirsin hem büyük bedende çok alıcı olur. Pandemi malum hepimizi kilodan yana üzdü
40-42 ya o kadar da büyük beden değil
Bazı şeyleri ayırdım ne olur ne olmaz kilo alırsam diye.
Birkaç parça koydum ama daha çok var, bu ara hiç onunla uğraşacak zamanım yok
Haftasonu ilgileneceğim.

Eski şirkette benim yetki alanında olan bir iş vardı akşam onu hallettim, epey vaktimi aldı.
Dün biraz para yollamışlar Eylül ayı için.
Çoğu kıyafete gitti ama ihtiyaçları aldim
Gelsin deneyip iade ederim begenmediklerimi.
Yarın için çorba ve İzmir köfte yaptım.
Yemekler erken bitti bu hafta, pazar günü daha çok yapmam lazım.

Bugün bide görümcemle telefonlasdik, o türkyeye. Haftada 3 kez yufka acmaya gidiyor. Yillarca sadece ev hanimiydi.
Bugün konusdukta dedik kendin yufkaci dükkani acsan kaca patlar? Kaba hesap cok az bi para bize göre. Burdaki görümcemle biz dedik karsilariz o parayi yeterki kendi isini kur.
Halen teredüt ediyor. Umarim cesaretini toplar yapar. Cok tatli bir insan, kendi ayaklari üstünde durmasini cok istiyorum. Her kadin icin istiyorum bunu.

K kahvemsi mutluluk

o kiyafetlerin hepsi ihtiyac zaten. Anlatdigin kadar varsa orasi, mecbur ayak uydurcan. Yapilcak birsey yok bacim, belli bir harcama yapilcak.
Kız yalan mı söylüyorum
Dış görünüşe çok önem veriyorlar, az kaldı bir maaş kadar harcadım dememe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…