canim su anni evde yerimiz yok ona. Aksam kurutmaya götürcem zaten de, ama bizim kiyafetler cok cekiliyor öyle yaptigimizdan beri.
Sizinkiler öyle olmuyor mu
Yeni evine al istersen. Doğru programda çekme falan yapmıyor. Çocuklu eve lazım.

Güzel indirimler yakalamışsın. İyi günlerde kullan aldıklarını
teşekkür ederim canım
gule gule kullanin. ayy canim patatesli börek cekti
teşekkür ederim
Güle güle kullan canim.
Ben de iki tane ceket siparişi verdim.
Yüzde elli indirim vardı.
teşekkür ederim cnm sende güle güle kullan
oyyy gozun aydın hayırlı olSun . Çabucak iyilesin insallah
0.25 gram da ne bileyim.
Ben çeyrek mi taksam gram ayıp olur mu diyorum.
Pandemideyiz çeyrek fiyatları ucuk ve 2. Evlilik
Gram yeter bence

Ay evde kalınca çok para harcanıyor biri beni durdursun
Kıza kaynak kitap 35tl telefonuna dakika 30tl troit ilacım bitti 10tl
Hamburger yemeye götürdüm civcileri 50tl
Iç çamaşırı 50 tl
Gelsin artık ayın 15i
Bugün lcwda bir pantolon denedim çok guzel bi rengi vardı hardal desem değil vizon desem değil. Ama 80tl idi usulca yerine bıraktım indirimini takip edeceğim kodunu aldim

Aksama izmir köfte pilav salata revani var
Bugünde bitti

canim su anni evde yerimiz yok ona. Aksam kurutmaya götürcem zaten de, ama bizim kiyafetler cok cekiliyor öyle yaptigimizdan beri.
Sizinkiler öyle olmuyor mu
Çekiliyor derken, küçülüyor manasında mı?
yoksa şekilleri mi bozuluyor?

ben bosch aldım son segmentlerden. şimdiye kadar sorun yaşamadım.
benim evde yer var ama yine de yer kaplamasın diye çamaşır makinesinin üstüne kurdurdum.

kücülüyor canim, sahi disarda parayla kurutdugumuz icin genelde 45 dakikada yüksek isida kurutuyruz.
Evde olsa herhalde daha az isida kurutulur

kizlar kizlar bugün feci para harcadim sanirim 250 euroya yakin.
esime iki kazak, kendime bir sandalet, mutfak icin bir kac parca gerekli malzeme, cocuklara bir dünya oyuncak aldim, onlarin yilbasi ve dogum günlerine vermek icin.
uyguna almissin canim, yani bir cok sey almissin o paraya. Iyi günlerde kullan

kücülüyor canim, sahi disarda parayla kurutdugumuz icin genelde 45 dakikada yüksek isida kurutuyruz.
Evde olsa herhalde daha az isida kurutulur
Canım, benim makinem de 1 makine çamaşırı kurutmak için 2,5 saat yazıyor ekranında ama 1 saatte kurutmuş oluyor. içindeki sensörü nemi algılayıp ona göre süreyi uzatıp kısaltabiliyor. ekstra çekmemesi için sensörle desteklenmiş. dışarıdaki işletmeler ne ayarda kurutuyorlar açıkçası bilmiyorum.

uyguna almissin canim, yani bir cok sey almissin o paraya. Iyi günlerde kullan
sagolasin canim. aslinda aklim koyu yesil bir kazakta kaldi kendim icin. almadim biraz pahaliydi. anneme söyledim sonradan, benim hediyem olsun sàna git al dedi. bakalim kalirsa haftaya gidip bir bakarim.

kizlar kizlar bugün feci para harcadim sanirim 250 euroya yakin.
esime iki kazak, kendime bir sandalet, mutfak icin bir kac parca gerekli malzeme, cocuklara bir dünya oyuncak aldim, onlarin yilbasi ve dogum günlerine vermek icin.
Güle güle kullanin aldıklarınızı. 250 euro neki bir ayakkabı parası değil 250tl gibi bakacak olursak

düsüne bilirim öylese yeni eve. sagol canim

sagolasin canim. aslinda aklim koyu yesil bir kazakta kaldi kendim icin. almadim biraz pahaliydi. anneme söyledim sonradan, benim hediyem olsun sàna git al dedi. bakalim kalirsa haftaya gidip bir bakarim.
canim varya, zaten iyi birikimde yapiyorsun, arada kendine güzeliklerde yap. Bak virusa yakalanmisdin, allah korusun, hafif atlatdiniz, ama terside ola bilirdi. Hayat bu, ne olcaginiz belli degil.
Git al kiz

allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kolaylıklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…