75 saattir aynı kitabı okuyırm cevir cevir
Rapunzelin sacını basunı ben yolcam az kaldı
Hayır baska kitaba da gecmiyor
İsim sisti yeminle
bizde pinokyaya sardık. Oku oku başa sar. Yine oku. gözüm acıdı dersen bırakır belki. Ben öyle bırakabildim.

Bende hep ayni kitaptan bikinca gittim 2 karton dolusu kitap aldim önüne koydum. Güzel güzel sürekli farkli kitaplara gectik böylece badi döndü bukadar secenege kesin
2 ci el sitesi var burda, yakinimda bir kadin 2 karton dolusu kitabi 15€ ya satmisdi, tek kitap normalde 10-15€ arasi.

Iyi geceler kizlar
Yoğun bir haftasonu temizlik yemek ödevler derken
Dün markete gittim. Aylık alışverişi tamamladim.
Bugün de pazara gittim fiyatlardan cebim yandı. 2.5 kilo domates 10 lira .3 kilo mandalina 10 lira ne oluyoruz dedim ya. kış fena geçecek belliki gardimizi almamız lazım.
Yarında küçüğün okulu var bakalım erkenden uyanacakmi alışmıştı uyumaya

Gıttım canım igne vurdular. Yarın gene gıdecegım.
Fıtık var sanırım
Acile gittiysen sadece iğne yaparlar. Anlık tedavi yeri orası. Bi uzman dr görmeli seni. Sadece fıtık olup olmadığından emin olmalısın. Kasık ağrısından da söz ettin çünkü.

Fıtık var sanırım
3gunde karnımda bişeyler tık tık atıyor. Acıldekı doktora soyledım. Önemsemedı bıle igne vurdu. Bıde hemsıre dalga gecer gibi. Kan testı yapın belkı hamılesındır dıyo dalgamı gecıyırsun sen dedım. Canım zaten agrıyır evladım evde. Bunun konustuguna bak

. Yarın inşallah gıdecegım. Olmaz boyle ya Rabbım saglık versjn gerısı bos valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…