Evet Ma en azından guvenlı bu benım fıkrım tabı
Korkuyorum ben okadar sey goruyoruzkı para için insan ölduruluyor fikrimce banka guvenlı
Kesinlikle öyle üç kuruş için neler yapmıyorlar. Evde kasamız var o yüzden evi düşünüyorum ama bir farkı var mı diye merak etmiştim. Bir de hesapta olursa ihtiyaç halinde bozdururum ama elimde altın şeklinde olunca bozdurmam diye düşünüyorum kendime güvenemiyorum da. Baya bi gaza geldim bakalım toplu bir para gelcek neye yatırım yapacağımı bilemedim burayı okuyunca da daha çok gaza geldim

Selam kızçelerim sizi çok özledim

Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim

Ben ne yaşadım ya?! dediğim bir haftayı geride bıraktım çok şükür ama gerçekten ağrıyabilecek her yerim ağrıyor

Müfredattan geri kalmayayım mesajları okuyayım dedim ama bölündü kaç defa, artık etüte kalırım

Günaydın şimdiden

Canım süpersin
Kızlar tembel bu aralar çok birşey kacirmadin

Canım süpersin
Kızlar tembel bu aralar çok birşey kacirmadin
Topiğin en tembel hali ülkemizde ve Türki Cumhuriyetlerde bayram diye kutlanır kahvemsim

Alıştın mı işyerine iyice, yeni kıyafet almak masraflı ama çok heyecanlı değil mi ya hiç üzülme sezon başı filan diye sefan olsun al hem kilo vermeye çok gayret ettin hem de uzun süredir çok dikkat ediyordun. Akıllı ve uzun vadeli seçimler yapıyorsun zaten. Tadile olsaymış daha iyi olurdu tabi ama dolapta satmak konusuna ben de katılıyorum

Günaydın kızlar
K klbk33 Allah yardım etsin bende dımdızlak kaldım iş öğreneyim diye verdikleri yerdeki işi öğreneceğim personelin tayini çıktı ve gitti neyi nasıl öğreneceğim bilmiyorum çok az şey gösterebildi
babyloading87 ya kahve makinaları ne kadar pahalı oluyor böyle çokmuş fiyatıdatamam seviyoruz kahve ama alternatif pişirme yöntemi varken bana fazla geliyor türk kahvesi için el cezvesi şeklinde elektrikli makina kullanıyorum ben
K kahvemsi mutluluk gerçekten ben buara giremiyorum diyorumki çok geride kalmışımdır bi giriyorum 3 4 sayfa yazmışsınız
Günlerim gerçekten çok yoğun geçiyor evle ilgili olumlu gelişmeler var ev sahibimiz 390 a olur dedi kredi oranlarında düşme bekliyoruz acelemiz yok zaten hayırlısı diyelim
Haftasonu çocukların dolapları geldi sildim yerleştiricem inşallah,3 4 çeşit yemeğimi yaptım bende haftaiçi nasıl geçecek bilmiyorum gerçekten işler çok kafamı bulandırıyor
Neyse çok yazdım kusura bakmayınherkese mutlu haftalar olsun

bebisimiz nasil? Kocaman öp onu bizden taraf.

hadi insallah olur ev isi

Amin. Sen belki telefonla arar iş sorarsın ama benim sorabileceğim kimse de yok. Ne yaşıyorum ben bilmiyorumki. Sana tavsiyem bilmediğin bir iş gelince ilk önce dönüp eski işlere bak nasıl yapmışlar diye. İşin biraz daha kolaylaşır. Allah yardımcın olsun

Güzel hatunlar sizlere bir sorum olcak birikim yaparken bankanın altın hesabını mı kullanıyorsunuz yoksa kendiniz evde mi biriktiriyorsunuz
Banka
Güvenli olduğu için tabiki
Yoksa çil çil altınlarım olsun isterdim

Selam,

kizi uyuttum. Benim koca gutmis sürücü okulundaki hocasiyla kavga etmis gelmis. Birakmis. Carsamba sinavi vardi güya.
Doktordan rapor ayarladim sinav iptal olsun biz ücret ödemiyelim diye. Aksam baska sürücü okuluyla görüsmem gerek. Bu demek yazilmabedelli artik 150 mi 200 mi tutar bilmiyorum. Bu adamin siniri beni öldürmesse birgün iyi.
Kiz uyansin gidip televsion alcaz, 2li ocak, malum mutfagim yok ocagin ortasina kadar, kahve makinesi.
Carsamba yeni evde mutfak ölcüleri alincak, ona görede buzdolabi ve masa almaliyiz. Tabak, bardak filanda alincak daha.
Disardada yagmur basladi, bakalim gide bilcekmiyiz.

Banka hesabında vergi falan oluyormuş sanırsam öyle mi?
Selâm,hoşgeldin.
Ben fizikiciyim ama saklamaya müsait değilim
Kasaya ayiracak param da yok
Bu yüzden altın hesabindan aliyorum.
Eylülde başladım bende.
Senin evinde kasan varmış, güvenli olur öyle.
Ama senin tercihin.
Bankadan gram almayi da sevdim ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…