- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.301
Selam kızçelerim sizi çok özledim
Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Ben ne yaşadım ya?! dediğim bir haftayı geride bıraktım çok şükür ama gerçekten ağrıyabilecek her yerim ağrıyor
Müfredattan geri kalmayayım mesajları okuyayım dedim ama bölündü kaç defa, artık etüte kalırım
Günaydın şimdiden
Hay allah cnm üzüldüm.Selam,
kizi uyuttum. Benim koca gutmis sürücü okulundaki hocasiyla kavga etmis gelmis. Birakmis. Carsamba sinavi vardi güya.
Doktordan rapor ayarladim sinav iptal olsun biz ücret ödemiyelim diye. Aksam baska sürücü okuluyla görüsmem gerek. Bu demek yazilmabedelli artik 150 mi 200 mi tutar bilmiyorum. Bu adamin siniri beni öldürmesse birgün iyi.
Kiz uyansin gidip televsion alcaz, 2li ocak, malum mutfagim yok ocagin ortasina kadar, kahve makinesi.
Carsamba yeni evde mutfak ölcüleri alincak, ona görede buzdolabi ve masa almaliyiz. Tabak, bardak filanda alincak daha.
Disardada yagmur basladi, bakalim gide bilcekmiyiz.
İlerı sevıyede fıtıkGeçmiş olsun neyin var
yok canim iade olmazda, bakalim nekadar ödüyecez.Hay allah cnm üzüldüm.
Umarim iade olur.
Yeni alışverişler ,en sevdiğim.
Umarim tüm ihtiyaçlarını uyguna bulursun asmincim.
Arada çıkarıp sayardıkBanka
Güvenli olduğu için tabiki
Yoksa çil çil altınlarım olsun isterdim
Hoş buldum. Bizim iş dolayısıyla var yoksa bende gidip kasaya para vermem deSelâm,hoşgeldin.
Ben fizikiciyim ama saklamaya müsait değilim
Kasaya ayiracak param da yok
Bu yüzden altın hesabindan aliyorum.
Eylülde başladım bende.
Senin evinde kasan varmış, güvenli olur öyle.
Ama senin tercihin.
Bankadan gram almayi da sevdim ben.
Her ay düzenli alima başlayınca alışkanlık oluyorHoş buldum. Bizim iş dolayısıyla var yoksa bende gidip kasaya para vermem deBana da toplu para gelcek 1 haftaya kadar onla altın alıp sonra sürekli her ay alayım diyorum 2 senedir yapmaya çalıştım olmadı bir türlü. Bu toplu parayla alınca devamı da gelir inşallah diye düşündüm. Çoluk çocuk yokken hazır
Bankadayken ihtiyaç halinde harcarım diye de korkuyorum. Elimde somut şekilde olursa en azından gidip bozdurmam diye düşündüm
Ben görebilirim kendime güvenmiyorum hadi bismillah deyip başlayalım inşallahHer ay düzenli alima başlayınca alışkanlık oluyor
Denemelisin:)
Bankadaki de ayri bir hesap gibi mevzuattan.
Ben şahsen görmüyorum o tarafi
Alıştım canım iyi gidiyor şu an.Topiğin en tembel hali ülkemizde ve Türki Cumhuriyetlerde bayram diye kutlanır kahvemsim
Alıştın mı işyerine iyice, yeni kıyafet almak masraflı ama çok heyecanlı değil mi yahiç üzülme sezon başı filan diye sefan olsun al hem kilo vermeye çok gayret ettin hem de uzun süredir çok dikkat ediyordun. Akıllı ve uzun vadeli seçimler yapıyorsun zaten. Tadile olsaymış daha iyi olurdu tabi ama dolapta satmak konusuna ben de katılıyorum
Hadi hayırlısı olsun canim, çok sevindimGünaydın kızlar
@klbk33 Allah yardım etsin bende dımdızlak kaldım iş öğreneyim diye verdikleri yerdeki işi öğreneceğim personelin tayini çıktı ve gitti neyi nasıl öğreneceğim bilmiyorum çok az şey gösterebildi
@babyloading87 ya kahve makinaları ne kadar pahalı oluyor böyle çokmuş fiyatıdatamam seviyoruz kahve ama alternatif pişirme yöntemi varken bana fazla geliyor türk kahvesi için el cezvesi şeklinde elektrikli makina kullanıyorum ben
K kahvemsi mutluluk gerçekten ben buara giremiyorum diyorumki çok geride kalmışımdır bi giriyorum 3 4 sayfa yazmışsınız
Günlerim gerçekten çok yoğun geçiyor evle ilgili olumlu gelişmeler var ev sahibimiz 390 a olur dedi kredi oranlarında düşme bekliyoruz acelemiz yok zaten hayırlısı diyelim
Haftasonu çocukların dolapları geldi sildim yerleştiricem inşallah,3 4 çeşit yemeğimi yaptım bende haftaiçi nasıl geçecek bilmiyorum gerçekten işler çok kafamı bulandırıyor
Neyse çok yazdım kusura bakmayınherkese mutlu haftalar olsun
ben onu yok sayıyorum unutuyorum. Evde bi çeyreğim bir yarımım var arada avucuma alıp iki mıncıklayıp bırakıyorumArada çıkarıp sayardıkBende hesapta olursa ihtiyaç halinde ordan kullanırım diye de korkuyorum
Ya sorma turtisHer ay düzenli alima başlayınca alışkanlık oluyor
Denemelisin:)
Bankadaki de ayri bir hesap gibi mevzuattan.
Ben şahsen görmüyorum o tarafi
Önceki işyeri ile sözleşmem var
Özelden at beybiÖnceki işyeri ile sözleşmem var
Şu an kimseye yeni ise basladigimi söyleyemem
Eski patron biliyor ama halk bilmesin istiyor
Yasak bitsin gör sen fotoları
Maaşım gelse de ben de sahalara dönsemben onu yok sayıyorum unutuyorum. Evde bi çeyreğim bir yarımım var arada avucuma alıp iki mıncıklayıp bırakıyorumyanlarına kardeş mi yapsam diyorum sonra ben onlara akraba bulurum falan diye vazcayiyorum
Ya sorma turtis
Benim sonum ne olacak bildiğin pintilere döndüm
6 gr alayım dedim sözümden donesim yok
Amma velakin kendime ayırdığım 500tl harclikla ay çıkarmı bilemedim
Kıskanma sonraÖzelden at beybi
Gecmis olsunİlerı sevıyede fıtık
Ben de bankanın güvenli olduğunu düşünüyorumBen görebilirim kendime güvenmiyorum hadi bismillah deyip başlayalım inşallah
Kıskanmam sözKıskanma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?