Selam kizlar,

günler hizli geciyor. Eksikleri almaya devam. Yarin kiyafetleri sececez. Giymediklerimizi atacaz.
Ordaki belediyelere corona yüzünden nasil ulasilir diye arastirmalarada basladim.
Sizlerde cok yazmamisiniz?
Asmin ne zaman tasinacaksiniz yilbasindan önce mi?

Selam kizlar,

günler hizli geciyor. Eksikleri almaya devam. Yarin kiyafetleri sececez. Giymediklerimizi atacaz.
Ordaki belediyelere corona yüzünden nasil ulasilir diye arastirmalarada basladim.
Zaman gercekten hızlı akıyor
Ev baktığın zamanlar dün gibi

Günaydın arkadaşlar
Hava yağmurlu,karanlık. Ben şimdiden yazı özledim ama ya. Doyamadan gitti.
Evde iş dolu. Bir yerden başlayacağım artık .
Haftasonu nikah var. Bugün gram alırım takmaya. hediyeye karar veremedim,evleri tadilatta. Bitsin bakarım ne ihtiyaçları var,ona göre alırım inşallah.
Bu ara gelen gidiyor,ihtiyaç listesi çamaşır sepeti gibi; boş göremiyorum bir türlü.

Selam kizlar,

Giysi ayıklama çok zevkli benim için,evden eşya gidecek ya mutlu oluyorum. Az eşya çok huzur bana göre.

Günaydınlar hayırlı cumalar.
Harcama isi bende de sıkıntılı.
Resmen su gibi gidiyor para
Aciller var,acil olmayanlar ama olsa iyi olurlar var,bide fuzuliler var.
Acillere market 75 tl harcadım.
Acil olmayanlar dün/bugun 80 tl a101 ve bim(kıza 3 boyultlu kitap,kek kalıbı,dezenfektan sprey,tuzsuz sampuan)
Fuzuli;50 tl kızın alanına sticcker hayvanlı.(Odası yok,oyun alanına bari ona uygun duvar yapayım dedim)
Tutumlu anne bakiyelerinden karsılandı bunlar.
205 tl üstüne katıp 0,5 gr alabilsem süper olurdu.80 tl daha bekleyen bakiye var cünkü.
Bende bu hafta durum böyle:)

Buarada bize erzak esimin fabrikadan geliyor 3 ayda bir.
5 lt yağ,2.5 kg pirinc,2 kilo seker,3 paket makarna,1 paket bulgur,1 paket kurufaslye(asla pismiyr)1 kutu salca geldi bu hafta.
Erzak almıyorz.
Yagı anneme veriyorm direk o bize zeytinyagı veriyor.
Dondurucu dolu,erzak almıyorz,sadece kahvaltılık ve pazardan sebze meyve.
Ama hala su gibi market gideri var anlamıyorm

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Modum çok düşük aşırı yorgun hissediyorum ve işlerde bitmiyor...
Benimde kaynım ve eltim korona oldular eşim evlerine gerek oldukça ihtiyaçlarını alıp bırakıyor kapıya temas etmeden ama durumları can sıkıcı evin içinde 3 tane çocuk var ve biride 10 aylık hala emiyor...başıma gelse düşünüp duruyorum bende ne yapabilirim ki evin içindeki herkese bulaşır bir şekilde çocuklar nasıl dursun günlerce evin içinde anne babaya temas etmeden
karamelli_turta bu arada benim babamda risk grubunda olduğundan sağlık ocağından grip aşısı vuruldu zatürre içinde haber bekliyoruz doktordan e nabızdan kontrol edicez, oda 2 gün kolunun ağrıdığını söyledi ağırmış galibaannem risk grubunda değil ona vurulmadı bizde hiçbiryere başvurmadık ama hatamı ediyoruz acaba bilmiyorum

Erzakla ihtiyaç bitmiyor tabii. E bir de lukslerimiz olmazsa olmaza dönüştü. Para olsun olmasın aliniyorlar. Sonra da bitmeyen ihtiyaç girdabına kapılıyoruz işte.

Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyi olurlar.

Cok gecmiş olsun
Hepimiz gecircz artk
Hafif atlatalım diye dua etmekten baska caremiz kalmadı

K kahvemsi mutluluk karamelli_turta kızlar bi miktar paramız var onları ara ödeme yapmaya heveslendım az olsa da. ödeme günü farkedıyormu
hesap kurdunda günü ödeme günü önemli tarzı bıseler yazıyodu da
bide herhangi bi sart var mı ıstedıgım zaman istediğim zaman yatırıp vadeden dusurebılırmıyım

Kizlar ablamın sonucu negatif çıkmış
Dünden beri ağlayasım var bu yüzden
tuttum kendimi.
Artik ağlayabilirim ama karışık ruh halinden.
Çok şükür bak gördünmü canini sikmaya degmedi hiç.
Elimiz sıkışmış hissedioruz canım
Psikolojimizi bozmadan bu girdaptan çıkacağız elbet
Cennetmeyvesii enisteyle mutlu yıllar
Kendine hediye alman da iyi fikir
Tenk yu bebişim
Bugünde 2 tane penye tunik aldım kış için şimdilik başka eksigim kalmadi bakalim

Keşke erzakla bitseydi ama noo
Extra masraflar çok fazla
Kuruyemiş bike lux artik
Mesela pasta yapacağım
2li krem santi 8 lira 2 li çikolata sosu 7 lira. Çok fazla bunları 1 hafta kullanırım ya sonra?
Hele sebo yapayım dedim malzemelerin pahalılığı gözlerimi belertti

İste sekersiz hayatta bunlara gerek kalmıyor
Bimden al kremayı 5,95
Ben 2 paket yerine 1,5 paket kullanıp o yarım paketle de kremalı makarna yapıyorum
2 paket kremayla 2 cesit cıkardım diye de gururlanıyorum
Hep bunlar kocamın genleri

Herkese merhabalar Ben de onu fark ettim. Diyet yapıp şekersiz hayat yaşayınca masraflar baya azaliyor.

İşleri yarıladım oturdum biraz. Zaten öğlenin vakti de geldi.
Huysuzd ne yaptın, merak ediyorum seni. Güzel haberlerle gel canım.

Teşekkür ederim canım. Biraz çalkantılı günler geçiriyorum ama her şey yolunda çok şükür. Covid bizi çok bunaltıyor, sürekli çalışma saatlerimiz artıyor artık yıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…