- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.721
Asmin ne zaman tasinacaksiniz yilbasindan önce mi?Selam kizlar,
günler hizli geciyor. Eksikleri almaya devam. Yarin kiyafetleri sececez. Giymediklerimizi atacaz.
Ordaki belediyelere corona yüzünden nasil ulasilir diye arastirmalarada basladim.
Sizlerde cok yazmamisiniz?
Zaman gercekten hızlı akıyorSelam kizlar,
günler hizli geciyor. Eksikleri almaya devam. Yarin kiyafetleri sececez. Giymediklerimizi atacaz.
Ordaki belediyelere corona yüzünden nasil ulasilir diye arastirmalarada basladim.
Giysi ayıklama çok zevkli benim için,evden eşya gidecek ya mutlu oluyorum. Az eşya çok huzur bana göre.Selam kizlar,
Erzakla ihtiyaç bitmiyor tabii. E bir de lukslerimiz olmazsa olmaza dönüştü. Para olsun olmasın aliniyorlar. Sonra da bitmeyen ihtiyaç girdabına kapılıyoruz işte.Buarada bize erzak esimin fabrikadan geliyor 3 ayda bir.
5 lt yağ,2.5 kg pirinc,2 kilo seker,3 paket makarna,1 paket bulgur,1 paket kurufaslye(asla pismiyr)1 kutu salca geldi bu hafta.
Erzak almıyorz.
Yagı anneme veriyorm direk o bize zeytinyagı veriyor.
Dondurucu dolu,erzak almıyorz,sadece kahvaltılık ve pazardan sebze meyve.
Ama hala su gibi market gideri var anlamıyorm
Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyi olurlar.Hayırlı cumalar arkadaşlar
Modum çok düşük aşırı yorgun hissediyorum ve işlerde bitmiyor...
Benimde kaynım ve eltim korona oldular eşim evlerine gerek oldukça ihtiyaçlarını alıp bırakıyor kapıya temas etmeden ama durumları can sıkıcı evin içinde 3 tane çocuk var ve biride 10 aylık hala emiyor...başıma gelse düşünüp duruyorum bende ne yapabilirim ki evin içindeki herkese bulaşır bir şekilde çocuklar nasıl dursun günlerce evin içinde anne babaya temas etmeden
karamelli_turta bu arada benim babamda risk grubunda olduğundan sağlık ocağından grip aşısı vuruldu zatürre içinde haber bekliyoruz doktordan e nabızdan kontrol edicez, oda 2 gün kolunun ağrıdığını söyledi ağırmış galiba annem risk grubunda değil ona vurulmadı bizde hiçbiryere başvurmadık ama hatamı ediyoruz acaba bilmiyorum
Cok gecmiş olsunHayırlı cumalar arkadaşlar
Modum çok düşük aşırı yorgun hissediyorum ve işlerde bitmiyor...
Benimde kaynım ve eltim korona oldular eşim evlerine gerek oldukça ihtiyaçlarını alıp bırakıyor kapıya temas etmeden ama durumları can sıkıcı evin içinde 3 tane çocuk var ve biride 10 aylık hala emiyor...başıma gelse düşünüp duruyorum bende ne yapabilirim ki evin içindeki herkese bulaşır bir şekilde çocuklar nasıl dursun günlerce evin içinde anne babaya temas etmeden
karamelli_turta bu arada benim babamda risk grubunda olduğundan sağlık ocağından grip aşısı vuruldu zatürre içinde haber bekliyoruz doktordan e nabızdan kontrol edicez, oda 2 gün kolunun ağrıdığını söyledi ağırmış galiba annem risk grubunda değil ona vurulmadı bizde hiçbiryere başvurmadık ama hatamı ediyoruz acaba bilmiyorum
Çok şükür bak gördünmü canini sikmaya degmedi hiç.Kizlar ablamın sonucu negatif çıkmış
Dünden beri ağlayasım var bu yüzden
tuttum kendimi.
Artik ağlayabilirim ama karışık ruh halinden.
Elimiz sıkışmış hissedioruz canımSağol canım
Ay yine mi yükseldi
Uzun vade için altın iyidir,bereketli olsun günü annenin.
Ytd.
Witchh of witch çok bunaldim.
Köşeye sıkışmış gibi hissediyorum
Gerçekten dikkat ediyorum çocukları fln da hep bu duruma alıştırdım uzun süre böyle devam edecek gibi göründüğü için cnm.
Yoruluyorum artik bu durumdan
Inan eskiden yaptiklarim için o kadar değil de,
şu an virüs yayilip da insanlar hasta oluyor ona üzülüyorum modum düştü bu aralar.
1.derece yakinlarim da şüpheye girince hepten dipleri görmeye başladım.
Teşekkür ederim
Tenk yu bebişim
Keşke erzakla bitseydi ama nooBuarada bize erzak esimin fabrikadan geliyor 3 ayda bir.
5 lt yağ,2.5 kg pirinc,2 kilo seker,3 paket makarna,1 paket bulgur,1 paket kurufaslye(asla pismiyr)1 kutu salca geldi bu hafta.
Erzak almıyorz.
Yagı anneme veriyorm direk o bize zeytinyagı veriyor.
Dondurucu dolu,erzak almıyorz,sadece kahvaltılık ve pazardan sebze meyve.
Ama hala su gibi market gideri var anlamıyorm
İste sekersiz hayatta bunlara gerek kalmıyorKeşke erzakla bitseydi ama noo
Extra masraflar çok fazla
Kuruyemiş bike lux artik
Mesela pasta yapacağım
2li krem santi 8 lira 2 li çikolata sosu 7 lira. Çok fazla bunları 1 hafta akıllanırım ya sonra?
Hele sebo yapayım dedim malzemelerin pahalılığı gözlerimi belertti
Herkese merhabalar Ben de onu fark ettim. Diyet yapıp şekersiz hayat yaşayınca masraflar baya azaliyor.İste sekersiz hayatta bunlara gerek kalmıyor
Bimden al kremayı 5,95
Ben 2 paket yerine 1,5 paket kullanıp o yarım paketle de kremalı makarna yapıyorum
2 paket kremayla 2 cesit cıkardım diye de gururlanıyorum
Hep bunlar kocamın genleri
İşleri yarıladım oturdum biraz. Zaten öğlenin vakti de geldi.
Huysuzd ne yaptın, merak ediyorum seni. Güzel haberlerle gel canım.
gelcek ayin ikinci haftasinda 13-14-15 gibi canimAsmin ne zaman tasinacaksiniz yilbasindan önce mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?