ilave kıyafet, bez kullanıyosa bez bunlar geldı aklıma asmincim

Ben eksik bisey göremiyorum cnm.
selam kızlar tabanlarımı hıssetmıyorum
gorumcemler dün süpriz yapıp geldıler il dışından kv ye. bugun de esımın halaları gorumceler falan bize geldi yorucu gecti gun baya.
Şu pandemi zamanı gelmeseler keske

Içine yerlesmeden eksikler görünmez cnm.
Acele etme gittikten sonra da alinir.

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Bebem gece 1 de bi uyandı 4 e akdr:S
Öleyrum uykusuzlıuktan.
8 de dikildik.
Gecenin 3nde bana kahve ikram etti mutfagında cocuuum::S
Uykusuz çocuk fena ya baby.
Benim ikisi de öyleydi. Ama unutuluyor o yıllar. Hep tatlı anılar hatırlanıyor.

Içine yerlesmeden eksikler görünmez cnm.
Acele etme gittikten sonra da alinir.
dükkanlari yine kapatirlarsa birsürezor alirim canim onun icin aciken gerekenleri tamamliyayim diyorum. Kismen kapatilar, iki haftasonra sayilar düsmezse tam kapatirlarherhalde

dükkanlari yine kapatirlarsa birsürezor alirim canim onun icin aciken gerekenleri tamamliyayim diyorum. Kismen kapatilar, iki haftasonra sayilar düsmezse tam kapatirlarherhalde
Asmin bizde okulları açıyorlar,sen dükkanlar kapanıyor diyorsun. Hangisi doğrusu bu durumda,kafalarimiz iyice çorba oldu. Saçma sapan hallerin içindeyiz. Doğa doğa şu devre doğmak

bugun izin almıstım bankaya ugradım kızlar ara ödemeyi yaptım şükür 10 bin yatırdım borçtan 16 bin tl düştüler
bankacı da dıyorki 60 ay ıhtıyac yok daha yatırmasaydınız. taksitimiz cok yuksek o yuzden ıhtıyac olanları bıtırmek ıstıyorum dedim.
ara ödemede sınır varmı dedim hani yılda 4 kez gıbı, bilmiyomus musteri hız ara dedi aradım o da sube bilir diyor kımsenin bilgisi yok hayret bıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…