- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.901
ilave kıyafet, bez kullanıyosa bez bunlar geldı aklıma asmincimSelam kizlar,
gün kosturmaca geciyor. Iki hafta sonra bence yine tüm dükkanlari kapatirlar, tamda bizim tasinma dönemimiz. Esimle acilen yeni eve gerekenleri düsünüp gidip almaya calisiyoruz.
Kizlar bi fikir verin. Tabagim var, bardak, kettle catal kasik, ikili ocak, tencere tava.
Yarin camasir telli ve üclü priz alcaz. Gidayi tasinirken orda alcaz dolaba doldurcaz.
Sizce önemli birsey unuttum mu malum cocuk var, biz eksikle idare ederizde o etmesin
onlar hazir canim cok sagolilave kıyafet, bez kullanıyosa bez bunlar geldı aklıma asmincim
Ben eksik bisey göremiyorum cnm.Selam kizlar,
gün kosturmaca geciyor. Iki hafta sonra bence yine tüm dükkanlari kapatirlar, tamda bizim tasinma dönemimiz. Esimle acilen yeni eve gerekenleri düsünüp gidip almaya calisiyoruz.
Kizlar bi fikir verin. Tabagim var, bardak, kettle catal kasik, ikili ocak, tencere tava.
Yarin camasir telli ve üclü priz alcaz. Gidayi tasinirken orda alcaz dolaba doldurcaz.
Sizce önemli birsey unuttum mu malum cocuk var, biz eksikle idare ederizde o etmesin
Şu pandemi zamanı gelmeseler keskeselam kızlar tabanlarımı hıssetmıyorum
gorumcemler dün süpriz yapıp geldıler il dışından kv ye. bugun de esımın halaları gorumceler falan bize geldi yorucu gecti gun baya.
Bana böyle süprizler yapmayın deseydinselam kızlar tabanlarımı hıssetmıyorum
gorumcemler dün süpriz yapıp geldıler il dışından kv ye. bugun de esımın halaları gorumceler falan bize geldi yorucu gecti gun baya.
Içine yerlesmeden eksikler görünmez cnm.Selam kizlar,
Uykusuz çocuk fena ya baby.Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Bebem gece 1 de bi uyandı 4 e akdr:S
Öleyrum uykusuzlıuktan.
8 de dikildik.
Gecenin 3nde bana kahve ikram etti mutfagında cocuuum::S
dükkanlari yine kapatirlarsa birsürezor alirim canim onun icin aciken gerekenleri tamamliyayim diyorum. Kismen kapatilar, iki haftasonra sayilar düsmezse tam kapatirlarherhaldeIçine yerlesmeden eksikler görünmez cnm.
Acele etme gittikten sonra da alinir.
Asmin bizde okulları açıyorlar,sen dükkanlar kapanıyor diyorsun. Hangisi doğrusu bu durumda,kafalarimiz iyice çorba oldu. Saçma sapan hallerin içindeyiz. Doğa doğa şu devre doğmakdükkanlari yine kapatirlarsa birsürezor alirim canim onun icin aciken gerekenleri tamamliyayim diyorum. Kismen kapatilar, iki haftasonra sayilar düsmezse tam kapatirlarherhalde
canım aslında haklısın ama pandemiden beri hiç gelmemişleri baya özledi kv de kendı de gıdemıyor o yuzden geldilerBen eksik bisey göremiyorum cnm.
Şu pandemi zamanı gelmeseler keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?