İhtiyaç kredisinde ara ödeme olmuyo demişti bir seferinse sorduğumda .Peki ödemeyi yapınca taksit sayısımı azaldı, faizmi düştü?nasıl bir karınız oldu?

İhtiyaç kredisinde ara ödeme olmuyo demişti bir seferinse sorduğumda .Peki ödemeyi yapınca taksit sayısımı azaldı, faizmi düştü?nasıl bir karınız oldu?
hayır tüm kredılerde ara ödeme yapılıyor.detayları ben de kızlardan ögrendım, ev kredisinde belli bi ceza bedeli oluyor sadece ama ettiğin kar daha fazla oldugu için bu cezayı önemsemıyorsun.
ara ödemede istersen ödeme miktarını azaltıyorlar istersen vadeden düşürüyorlar. vadeden düşürmek daha karlı. ben 10 bin yatırdım,6 bin de faizden karım oldu yani borcumdan 16 bin tl düştüler, 8 taksıt ödenmiş sayıldı.

Hayirli olsun uykucum

Asmin bizde okulları açıyorlar,sen dükkanlar kapanıyor diyorsun. Hangisi doğrusu bu durumda,kafalarimiz iyice çorba oldu. Saçma sapan hallerin içindeyiz. Doğa doğa şu devre doğmak
Bence hicbirideclzüm degil. Almanya bir kac ay 300 deydi günlük, cünkü insanlar mesafeyi koruyordu. Herkes virusa alisinca, kokuda gitti, mesafede kalkti sayilar su an 14binde.
Asi cikana kadar zirt pirt dükkanla okullar kapanirsa ekonomi cöker. Oda clzüm degil. Tek cözüm insanlarin dikat etmesi aslinda bence.

ama oda ekonomiyi maf ediyor. Kac kez daha yapa bilceklerki bunu

Süpermiş gerçekten inşallah hepsinin bittiği günleri görürsün canım.Acaba benim bankamlamı alakalıki bankacı kıza sormuştum,ihtiyaçlarda ara ödeme yapamazsın ancak tamamını kapatabilirsin demişti.Gerçi daha önce bikaç kez bankalar tarafından yanlış bilgi verilmişti bundan sonra böyle bir durumda ısrarcı olurum artık

aminn inşAllah cok sagol cnım benım tüm bankalarda var dıye bılıyorum ben, başka bi şubeye muhakkak danıs bence
sözlesmen duruyorsa onda ara ödeme diye sekme var orda yazıyordur detaylar

Dün gece 1 de eve geldik resmen misafirlikten. Kizimla esim uyuyor halen. Uyansinlarda kahvalti yapip cikayim. Bulasik sepeti almaliyim, benimki baya gitmis.
Dün gitdigimiz arkadas bi sofra kurmus aman allahim ben onlari davet edince iki cesit yapa bildigime sükür ediyorum
Bugün eysalari ayikliyacaz yine, pazartesi arkadas gelcek cöpe gidecekleri esimle götürcekler arabayla. Arkadaslar olmasaydi bu tasinmayi nasil yapardik gercekten bilmiyorum.
Deprem olmus gecmis olsun herkese. TV daki görüntüler kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…