- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 113
- 45
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.921
İhtiyaç kredisinde ara ödeme olmuyo demişti bir seferinse sorduğumda .Peki ödemeyi yapınca taksit sayısımı azaldı, faizmi düştü?nasıl bir karınız oldu?bugun izin almıstım bankaya ugradım kızlar ara ödemeyi yaptım şükür 10 bin yatırdım borçtan 16 bin tl düştüler
bankacı da dıyorki 60 ay ıhtıyac yok daha yatırmasaydınız. taksitimiz cok yuksek o yuzden ıhtıyac olanları bıtırmek ıstıyorum dedim.
ara ödemede sınır varmı dedim hani yılda 4 kez gıbı, bilmiyomus musteri hız ara dedi aradım o da sube bilir diyor kımsenin bilgisi yok hayret bıse
hayır tüm kredılerde ara ödeme yapılıyor.detayları ben de kızlardan ögrendım, ev kredisinde belli bi ceza bedeli oluyor sadece ama ettiğin kar daha fazla oldugu için bu cezayı önemsemıyorsun.İhtiyaç kredisinde ara ödeme olmuyo demişti bir seferinse sorduğumda .Peki ödemeyi yapınca taksit sayısımı azaldı, faizmi düştü?nasıl bir karınız oldu?
Hayirli olsun uykucumbugun izin almıstım bankaya ugradım kızlar ara ödemeyi yaptım şükür 10 bin yatırdım borçtan 16 bin tl düştüler
bankacı da dıyorki 60 ay ıhtıyac yok daha yatırmasaydınız. taksitimiz cok yuksek o yuzden ıhtıyac olanları bıtırmek ıstıyorum dedim.
ara ödemede sınır varmı dedim hani yılda 4 kez gıbı, bilmiyomus musteri hız ara dedi aradım o da sube bilir diyor kımsenin bilgisi yok hayret bıse
Bence hicbirideclzüm degil. Almanya bir kac ay 300 deydi günlük, cünkü insanlar mesafeyi koruyordu. Herkes virusa alisinca, kokuda gitti, mesafede kalkti sayilar su an 14binde.Asmin bizde okulları açıyorlar,sen dükkanlar kapanıyor diyorsun. Hangisi doğrusu bu durumda,kafalarimiz iyice çorba oldu. Saçma sapan hallerin içindeyiz. Doğa doğa şu devre doğmak
Süpermiş gerçekten inşallah hepsinin bittiği günleri görürsün canım.Acaba benim bankamlamı alakalıkihayır tüm kredılerde ara ödeme yapılıyor.detayları ben de kızlardan ögrendım, ev kredisinde belli bi ceza bedeli oluyor sadece ama ettiğin kar daha fazla oldugu için bu cezayı önemsemıyorsun.
ara ödemede istersen ödeme miktarını azaltıyorlar istersen vadeden düşürüyorlar. vadeden düşürmek daha karlı. ben 10 bin yatırdım,6 bin de faizden karım oldu yani borcumdan 16 bin tl düştüler, 8 taksıt ödenmiş sayıldı.
aminn inşAllah cok sagol cnım benım tüm bankalarda var dıye bılıyorum ben, başka bi şubeye muhakkak danıs benceSüpermiş gerçekten inşallah hepsinin bittiği günleri görürsün canım.Acaba benim bankamlamı alakalıkibankacı kıza sormuştum,ihtiyaçlarda ara ödeme yapamazsın ancak tamamını kapatabilirsin demişti.Gerçi daha önce bikaç kez bankalar tarafından yanlış bilgi verilmişti bundan sonra böyle bir durumda ısrarcı olurum artık
Yaa ne güzel, birilerinesebep olmak vesile olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?