okyonus @Pembegomlek çok gecmıs olsun kızlar nasılsınız
Ah canım sağol düşündüğün içinHala elim ayağım uyusuk gecede hep tedirgin yattım.Dün çok kötüydü dışarda yakalandık öylece kaldık binaların arasındaÖyle şiddetli sallandık ki evler beşik gibi geldi gitti hep.Allah kimseye yaşatmasın çok çaresiz kalıyor insan.Eve zor ulaştık trafik kilitti.Arabaya otoparkta sıvalar falan düşmüş.Eve geldigimiz gibi deprem çantası hazırladık cok hafife almışız ama dün almadım ki tedbirsiz ve telaşlı olmak insanı daha çok yıpratıyor.Allah korusun hepimizi

cok gecmıs olsn canım biz dısardan ızlerken neler hıssedıyoruz siz bızzat yasadınız Allahım afetlerinden korusun cümlemizi deprem cantasını da ıyı yapmıssın canım bizim de hazırlamamız lazım aslında

Çantayı hazır et bence hiç ihmale gelecek birsey değil.

Selam kizlar
kronikuykucu çok sevindim canım, böyle böyle bitecek borçlar
Deprem için çok üzgünüm, kuzenim İzmir'de.
Ona ulaşana kadar aklimiz cikti. Çok şükür iyiler.
Ben hissetmedim ama İstanbul'da da hlssedenler olmuş.
Nasil bir yıl yaşıyoruz anlamıyorum.
Daha ne olabilirki dediğimiz noktada yasamadigimiz şey kalmadı.
Allah yardımcımız olsun.

Sabah biraz ortalığı topladim. Çamaşır yıkadım, nevresimleri değiştirdim.
Bugün online eğitimim de var, ilk bölüm bitti birazdan ikinci bölüme başlarım.
Burada işler fazla karışık, düşündüğümden daha çok zorlanıyorum ama başaracağım.
Şartlarım çok iyi, yönetim çok düzgün piyasada böyle bir yer daha bulma şansım çok az.
Bir sure daha gerçekten düzen kurup kendimi kanıtlayana kadar işim Zor görünüyor.

ilk maasın bereketli olsn canımm kendi düzenini kurunca eminım cok rahat edersin ilk basta zor olur ama

ilk maasın bereketli olsn canımm kendi düzenini kurunca eminım cok rahat edersin ilk basta zor olur ama
Sağol canım.
Düzen Kurana kadar benden birşey kalmayacak gibi hissediyorum ama itiraf edeyim aşırı aşırı çok zorlanıyorum.
Hiç tarzım olmamasına rağmen acaba yanlis yerdemi birşeyler yapmaya çalışıyorum, bosunami ugrasiyorum diye sorguladım
Sonra maaşım, özel sağlık sigortam falan aklıma geldi. Bir de yoneticilerim maşallah diyeyim çok çok iyi ve kültürlü insanlar.
Herşeyde tam destekler, sürekli bana motivasyon sağlıyorlar.
Kahvemsi evde kafayı yiyordun topla kendini başar dedim kendi kendime

Çok geçmiş olsun canim

Bu arada dün ilk maasimi aldım.
Eylülden gittiğim günlerde ödendi.
Eski şirkette bu hafta ödeme yapacakmış.
Haftaya hesap kitap yapıp birikime artık kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Bereketli olsun maaşın güle güle harca canim
Sen yaparsin

çalıstıgın yer, konfor alanın,calıstıgın kısılerın düzgün ınsanlar olması çok onemli canım anlattıgın kadarıyla öyle kısıler maasın da istediğin gıbıymıs bence ugrasmaya deger ve kahvemsi bunu umdugundan daha kolay sürede kotarır

Ovun beni, gaz verin
Bu ara en çok ihtiyacım olan şey
Canım benzerini bulurum ve daha rahat ederim inancım olsa ugrasmam.
Ama burası her açıdan fırsat onun için çalışmaya devam.
Ama gerçekçi olalım kolay olmayacak

Bu arada dün ilk maasimi aldım.
Eylülden gittiğim günlerde ödendi.
Eski şirkette bu hafta ödeme yapacakmış.
Haftaya hesap kitap yapıp birikime artık kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Güle güle harca cnm.
Bereketli olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…