- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.981
Geçmiş olsun canım, sen İzmir'de mıydınselam kızlar nasılsınız cuma günü çok kötü deprem oldu çok kötüydü ama allaha şükür iyiyiz ama o psikoloji çok kötü rabbim bi daha yaşatmasın aminnnn rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin çok kötü ortalık nasıl atlatıcaz bilmiyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar
Anam bu hafta ben korona oldum bakın basınızın caresine der ahanda yazıyrombabyloading87 canım naber. diğer konuya yazamıyorum da surda yapayim yorumumu. Şu çocugu hayırlısıyla kreşe ver de su ananın laflarından kurtar kendini kanser oldum ben burda
Kız nasıl hemen tekrar olunuyo mu gecirdikten somra?Boğazımda ağrı vardı kaç gündür önemsemiştim ama dün dayanamadım acile gittim. Göğüs ağrım da vardı. Rontgen istediler sürüntü aldılar anksiyetem azdı. aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum arabada sinir krizi geçirdim.
Yarın sonuçlar belli olacak inşallah bisey çıkmaz.
Allah korumussÇok teşekkür ederim
Dün deprem sırasında parktaydim oğlanla bime gidip dikis dergisi alacaktım oğlanı parkta oynartrken oldu çok korktuk
Kaynım eve gelmiş bizi aramış kitledigim kapı sonuna kadar açılmış eve döndüm onu kapattk
Sonra eşimle evi kontrol ettik.
Mutfak aşağıya inmiş her yer cam
TV uniteside aynı sekklde her yer her yerde idi
Evde olsaydık muhtemelen zarar görmeden cikamazdik
Rabbime çok şükür...
Ev şuan sağlam eşyalar gitti sadece bugünde dünde korktuk hala korkuyoruz
Çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yasatmasinselam kızlar nasılsınız cuma günü çok kötü deprem oldu çok kötüydü ama allaha şükür iyiyiz ama o psikoloji çok kötü rabbim bi daha yaşatmasın aminnnn rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin çok kötü ortalık nasıl atlatıcaz bilmiyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar
Allahım yaaa insanlar başına gelmeden anlamayacaklar galibaAnam bu hafta ben korona oldum bakın basınızın caresine der ahanda yazıyrom
2 teyzem geldi bugun istanbuldan.
Aksma düğüne gidiyolar
En az 4 ay olmazsın dedi ama belirtiler aynı diye yaptı. Sonuc geldi çok sukur negatiffKız nasıl hemen tekrar olunuyo mu gecirdikten somra?
Antikor isi ne oluyo ozman?
Ay hadı gözün aydınÇok geçmiş olsun canım Allah bidaha yasatmasin
Allahım yaaa insanlar başına gelmeden anlamayacaklar galiba
En az 4 ay olmazsın dedi ama belirtiler aynı diye yaptı. Sonuc geldi çok sukur negatiff
Hayırlısı olsun hakkınızda insallahSelam kızlar
İzmirdeki arkadaşlar, yakınları İzmir de olanlar ve acıyı derinden hisseden herkese geçmiş olsun
Cuma günü iş yoğunluğundan haberlere bakamamıştım çok dün bütün gün haberleri izledim ne kadar zor bunları yaşamak... bende çocukluğumda deprem geçirdim, günlerce çadırda yattık ama şükrederek hatırlıyorum tabi rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin
Sonrası bir şekilde halloluyor her şeyin başı sağlık...
Bugün haftaiçine birkaç çeşit yemek yapıp kışlıkları çıkartacağım başladım ne zaman bitecek bilmiyorum
Maddi durumlar karışık gerilemiyoruz şükür ama farklı durumlar var hayır duanızı alırım
cok gecmis olsun canimselam kızlar nasılsınız cuma günü çok kötü deprem oldu çok kötüydü ama allaha şükür iyiyiz ama o psikoloji çok kötü rabbim bi daha yaşatmasın aminnnn rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin çok kötü ortalık nasıl atlatıcaz bilmiyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar
Âmin canım rabbim herkese ferahlik versin inşallah.Günaydın kızlar,iyi pazarlar hepinize.
Zor zamanlardan geçiyoruz,herkes farklı şekilde sinaniyor. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Ben doğalgazı açtım burasi çok soğuk oluyor gece, ayazimiz malûm meşhur.Günaydın kızlar
Dün eğitimim bitsin diye sabahladim.
Bugün ütü yapmam lazım.
Gece çok serindi. Battaniye çıkardım.
Kisliklari yavaştan çıkartmam lazım bu hafta
Size de geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız cuma günü çok kötü deprem oldu çok kötüydü ama allaha şükür iyiyiz ama o psikoloji çok kötü rabbim bi daha yaşatmasın aminnnn rabbim ölenlerin yakınlarına sabır versin çok kötü ortalık nasıl atlatıcaz bilmiyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar
Ya ben cidden anlamiyorum şu ortayaş rahatlığınıAnam bu hafta ben korona oldum bakın basınızın caresine der ahanda yazıyrom
2 teyzem geldi bugun istanbuldan.
Aksma düğüne gidiyolar
Benim instada takip ettiğim biri var "kutugibiev"İyipazarlarr bacımlar
İzmirliler tekrardan cok cok gecmis olsun
Bi ihtiyacınız yada yakınlarda ihtiyacı olan var mı gördüğünüz?
Elazıg depreminde kargoalr almıstı ya
En cok cocuklar bebkler aklımda.
Uyku tulumu falan lazımsa valla versin adres yollarım.
Bot cizme elimde fazla fazla varrCocık icin
Hani sizin belki yoktır ama cadırlarda kalanların vardır ihtiyacı.
İnsnın aklına direk cocuklar geliyo y
Hoşgeldiniz .Ben de katılayım gruba, altın ne zaman alınır? 4 bin lira maaşım var. Aylık bin lira kira ödüyorum. Ne kadarlık altın almalıyım acaba her ay? Siz ay sonu artan paradan mi alıyorsunuz? Yoksa maaş yatınca mi alıyorsunuz altın?
Tek yaşıyorum ve ekonomi ile ilk defa ilgileniyorum. Yeni boşandım da
Ne zaman alınır altın nasıl alınır?
Hosgeldin,Ben de katılayım gruba, altın ne zaman alınır? 4 bin lira maaşım var. Aylık bin lira kira ödüyorum. Ne kadarlık altın almalıyım acaba her ay? Siz ay sonu artan paradan mi alıyorsunuz? Yoksa maaş yatınca mi alıyorsunuz altın?
Tek yaşıyorum ve ekonomi ile ilk defa ilgileniyorum. Yeni boşandım da
Ne zaman alınır altın nasıl alınır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?