Fiziki candir
Dokunmak gibisi yok tâbi ama saklamasi3da sıkıntı bu kez böyle yapiyorum bende.
Yarim gram da satiyor kuyumcular cnm.
Valla o bile şu an 250 tl

Erken uyandir kızı, bak gör akşam erkenden sizacak

Araba hedefimiz var hâlâ cnm aaahh hayallere audi gerçekler ne olacak bakalım

Kızlar bende geçen kıştan. Beri fiziki altın alıyorum
Çok pahalandi saklamakta zor
Otuz gram kadar bankada var. Bozdurmaya korkuyorum
Canım sen ise baslamismiydin
Atanmistin herhalde dimi
Hafıza balık benim umarım karistirmamisimdir

Canım sen ise baslamismiydin
Atanmistin herhalde dimi
Hafıza balık benim umarım karistirmamisimdir

Canım benim bu sene okulum bitti sınava girdim çok şükür kontenjanda ya daha atamam olmadı o biriktirdiklerimi harçlıklarım ile yapmıştım bekarliktan beri biriktiriyorum

canim belki gitmemen daha iyi su anda. Üzülme
İyi tek tarafı (benim açımdan) sterlin en az 15 olur TL nasıl değer kaybediyorsa artık, sterlin haftada 1 lira artıyor
İşin aslı diş yaptırmam gerekiyor, izinlerimi kullandım gidecem diye, düzeni de ona göre ayarlamiştim ama sağlık olsun tabi..

Selam kizlar
Bir haftayı daha yariladik.
Arka fonda tutamıyorum zamanı çalar
Bugün ofiste covid testi yaptık.
On dakikada sonuç veren şipşak test aldık. Personel gelmiyor sadece yönetim ekibi var ama arkadaşlar marjinaliz diye korona olmayacaklarini düşünüyor.
Neyseki hepimiz negatif çıktık.
Bu ara geç gidip geç geliyorum kalabalığa kalmamak için.
Ev de aldı yürüdü. Yeme düzenim de çok bozuldu, saatlerim şasti.. Ben altın almadıkça altın yükseliyor.
Haftasonu eski şirkete uğrayacağım olmazsa o zaman alırım.

canim bir süre daha böyle gider yenisin diye, sende alisdikca düzeninde yerine oturur
Evi biraz enisteye birak bir süreligne. Zaten evdede degilsiniz calisiyorsunuz cok dagilmaz

bugün yine eksik almaya ciktik ev fena sekilde depoya döndü. Her taraf paket. Allahdan az kaldi tasinmaya. Buzdolabini ve buzlugu bosaltmaya calisiyorum. Tasininca bayada alisveris gerekecek.
Hazir haftaya elimizde minibüsde varken agir seyleri fazladan alip bodruma koyalim dedik. Su bize ve kiza, sivi yag, süt, salca gibi seyler. Gerektiginde azar azar yukari tasiriz diye düsündük. Bakalim olcak mi. Dükkanlar birseyi fazladan almayada pek izin vermiyorlar bu aralar. Olmadi ayri müsterimisiz gibi kasaya gitcez.
Haftaya cumartesi pazar tam tasincaz, pazartesi de bu evde biraz boya moya ve temizlik islerimiz olacak. Ayin 20 sindede teslim edecez.
Kres konusunda artik kizi göndermesem mi diyorum? Corona baya cogaldi, kresleri bi acip bi kapatiyorlar. Bir kac ay sonrada üc yasina girince zaten kindergarten dediklerine yolluyacagim. Herhalde evde kendim bakarim. Esimin maasiyla geciniriz. Komsumla iyi anlasirsak onunda kizi var benimkinden 8 ay kücükdü herhalde...onlar birlikte oynarlar.

Euro da olmus bildigin 10tl. Akrabalarla konusdukda bugün, hafi iyisiniz diyorlar euro yüzünden dedim bize ne faydaki? Bizim hayatimizda birsey degismiyor sonucda euro cikinca. Euro ciktikca mantik olarak cidden bizim zengilesdigimizi düsünüyorlar.

Günaydın arkadaşlar
Küçüğüm aylar sonra okula gidecek birazdan. Nasıl heyecanlı anlatamam. Gece uyuyamadi heyecandan. Bakalım ne kadar sürecek ,17 Kasım ilk tatil zaten. Sonrasında acmayabilirler diyorum. Büyük kızımın okulunda 2 sınıf karantinaya alındı. Pozitif çıkan aile bireyleri yüzünden. Öyle bir şey olursa yandık,uzaktan eğitimde verim alamıyor maalesef.

İyi olur tabii Asmin. Bodrum uygunsa stok yaparsin. Ürün kısıtlaması neden yapıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…