- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.704
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.141
yolla kiz alisdim artikAsmin evi değistireyim evrak islerini sana yollucam
Sen ordan bile halledersin benim elekrtriği suyu:)
Uzmanlastın artık
bereketli olsun canım bana da kasım ayı için 1 gr yazar mısınKoca bir miktar havale yapti.
520 tlden 5 gram altın aldım
Ekledim bereketli olsunbereketli olsun canım bana da kasım ayı için 1 gr yazar mısın
Fiziki candirAllah bereketini versin karamellim.
Böyle giderse(600 ün üstünü görürse) ben kişisel yatırımımı yarım grama çekeceğim. Onu da hiç almadim kuyumcudan, satıyorlardır sanırım. Eşim bankadan almaya devam etsin. Benim dokunmam lazım bir kere.
Erken uyandir kızı, bak gör akşam erkenden sizacakkaramelli_turta
canim bereketli olsun birikiminaraba hedefi var mi hala?
Bugün evi devredecegim adam bize geldi, 2 saat kontrati ingilizceye cevirdim ve hangi belediyeye nezaman basvuru yapmasini filan anlatdim. Cok sempatik biri. Donuc olarak elektrigini ve internetini ben actircam almanca bilmiyor diye
Mobilya paradini araligin 15 inde ödüyecek bana. Istersen daha erken vereyim dedide, ama ozaman biraz zorlanir gibiyfi, araligin ortasi yeterli dedik. Esiyle kizinida getirmek istiyor almanyaya, masrafi olcak bayagi. Hindler.
Adam gitti kizim babasiyla oynadi biraz, sonra onu uyutdum. Gece 12 de uyuyor cocuk. En gec 10da yataga gidiyoruz resmen iki saat dönüyor uyuyana kadar. Bu kizi erken uyumaya nasil alistircam
Baya ivir zivir attik bugün yine. Yarinda esim bi arkadasa yardima gitcek, bende evde biraz devam ederim temizlige.
Canım sen ise baslamismiydinKızlar bende geçen kıştan. Beri fiziki altın alıyorum
Çok pahalandi saklamakta zor
Otuz gram kadar bankada var. Bozdurmaya korkuyorum
Canım sen ise baslamismiydin
Atanmistin herhalde dimi
Hafıza balık benim umarım karistirmamisimdir
canim belki gitmemen daha iyi su anda. ÜzülmeKizlar gelecek sali Türkiye ye olan ucusum iptal esildi.. İngiltere bir aylık karantinaya giriyor be uçuşlarda iptal esildi maalesefYılbaşindan sonraya kaldı sanırım benim işler..
İyi tek tarafı (benim açımdan) sterlin en az 15 olurcanim belki gitmemen daha iyi su anda. Üzülme
bereketli olsun canimbereketli olsun canım bana da kasım ayı için 1 gr yazar mısın
canim bir süre daha böyle gider yenisin diye, sende alisdikca düzeninde yerine otururSelam kizlar
Bir haftayı daha yariladik.
Arka fonda tutamıyorum zamanı çalar
Bugün ofiste covid testi yaptık.
On dakikada sonuç veren şipşak test aldık. Personel gelmiyor sadece yönetim ekibi var ama arkadaşlar marjinaliz diye korona olmayacaklarini düşünüyor.
Neyseki hepimiz negatif çıktık.
Bu ara geç gidip geç geliyorum kalabalığa kalmamak için.
Ev de aldı yürüdü. Yeme düzenim de çok bozuldu, saatlerim şasti.. Ben altın almadıkça altın yükseliyor.
Haftasonu eski şirkete uğrayacağım olmazsa o zaman alırım.
Euro da olmus bildigin 10tl. Akrabalarla konusdukda bugün, hafi iyisiniz diyorlar euro yüzündenİyi tek tarafı (benim açımdan) sterlin en az 15 olurTL nasıl değer kaybediyorsa artık, sterlin haftada 1 lira artıyor
İşin aslı diş yaptırmam gerekiyor, izinlerimi kullandım gidecem diye, düzeni de ona göre ayarlamiştim ama sağlık olsun tabi..
İyi olur tabii Asmin. Bodrum uygunsa stok yaparsin. Ürün kısıtlaması neden yapıyorlar .bugün yine eksik almaya ciktikev fena sekilde depoya döndü. Her taraf paket. Allahdan az kaldi tasinmaya. Buzdolabini ve buzlugu bosaltmaya calisiyorum. Tasininca bayada alisveris gerekecek.
Hazir haftaya elimizde minibüsde varken agir seyleri fazladan alip bodruma koyalim dedik. Su bize ve kiza, sivi yag, süt, salca gibi seyler. Gerektiginde azar azar yukari tasiriz diye düsündük. Bakalim olcak mi. Dükkanlar birseyi fazladan almayada pek izin vermiyorlar bu aralar. Olmadi ayri müsterimisiz gibi kasaya gitcez.
Haftaya cumartesi pazar tam tasincaz, pazartesi de bu evde biraz boya moya ve temizlik islerimiz olacak. Ayin 20 sindede teslim edecez.
Kres konusunda artik kizi göndermesem mi diyorum? Corona baya cogaldi, kresleri bi acip bi kapatiyorlar. Bir kac ay sonrada üc yasina girince zaten kindergarten dediklerine yolluyacagim. Herhalde evde kendim bakarim. Esimin maasiyla geciniriz. Komsumla iyi anlasirsak onunda kizi var benimkinden 8 ay kücükdü herhalde...onlar birlikte oynarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?