Sen de bendensin. Ben de agirdan yavas yavas gidiyorum.

Allah bereketini versin karamellim.
Böyle giderse(600 ün üstünü görürse) ben kişisel yatırımımı yarım grama çekeceğim. Onu da hiç almadim kuyumcudan, satıyorlardır sanırım. Eşim bankadan almaya devam etsin. Benim dokunmam lazım bir kere.

Kuzu sen bı kitap yaz on numara okuyucun olurum yazım dilini çok seviyorum bide sizde aksiyon bitmiyo

karamelli_turta
canim bereketli olsun birikimin araba hedefi var mi hala?

Bugün evi devredecegim adam bize geldi, 2 saat kontrati ingilizceye cevirdim ve hangi belediyeye nezaman basvuru yapmasini filan anlatdim. Cok sempatik biri. Donuc olarak elektrigini ve internetini ben actircam almanca bilmiyor diye
Mobilya paradini araligin 15 inde ödüyecek bana. Istersen daha erken vereyim dedide, ama ozaman biraz zorlanir gibiyfi, araligin ortasi yeterli dedik. Esiyle kizinida getirmek istiyor almanyaya, masrafi olcak bayagi. Hindler.
Adam gitti kizim babasiyla oynadi biraz, sonra onu uyutdum. Gece 12 de uyuyor cocuk. En gec 10da yataga gidiyoruz resmen iki saat dönüyor uyuyana kadar. Bu kizi erken uyumaya nasil alistircam
Baya ivir zivir attik bugün yine. Yarinda esim bi arkadasa yardima gitcek, bende evde biraz devam ederim temizlige.

Günaydin millet
O kadar da ac gezme az kuruyemis ye dogalindan. Ben hic ac duramam valla
Günaydın.
Ben açlıktan midemin guruldamasini özledim 1 aydir. Stoktan kullansın bünye biraz.
Eşim 2 hafta evdeydi,yaptık yedik. Ona uydum,aldım kiloları,adam aynı tabii. Aman yerleşmeden göndereyim şunları bir an önce.

Asmin evi değistireyim evrak islerini sana yollucam
Sen ordan bile halledersin benim elekrtriği suyu:)
Uzmanlastın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…