- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.121
Sen de bendensin. Ben de agirdan yavas yavas gidiyorum.Benimde vermem lazım kızlar.Bir ara 90 kg yu gördümşimdi 82.5 dayım ama 3 ayda filan verdim o 7 kg yu tabi 67 kg dan bu kg lara çıkınca 2 yıl içinde çok kötü oluyo.Bende 65 lere bi insem süper olacak ama acelem yok.kendimi yıpratmadan sağlıklı ve dengeli beslenerek vermeye çalışıyorum.yaza kadar verirsem fazlalıkları süper olacak.Valla ben 100 gr bile versem acayip mutlu oluyorum.Hep 1 kg altını hedefliyorum,şimdi 81 leri hedefliyorum mesela.81 görürsem bir daha 82 lere görmüycem diyorum kendime ve yoluma devam ediyorum.
Ohh bereketli olsunnKoca bir miktar havale yapti.
520 tlden 5 gram altın aldım
Allah bereketini versin karamellim.Teşekkürler kızlar.
Nicesi olsun hepinize.
Uykucumkronikuykucu ilk hedef bozdurdugum altinlari olabildiğince yerine koyabilmek.
Tabi çocuklarım için.
Kenarda köşede birşeyler olsun istiyorum güven veriyor.
Ara ödeme yok artik
Bereketli olsun bebişimKoca bir miktar havale yapti.
520 tlden 5 gram altın aldım
Veronika ölse gozu acık gitmistiVeronika ölmek istiyor du sanırım kitabın türkçesi canımnerdeyse 20 yıl önce okumuştum ama çok iyi kitapdır
Kuzu sen bı kitap yaz on numara okuyucun olurum yazım dilini çok seviyorum bide sizde aksiyon bitmiyoKız sen nasıl evlendin
Ay ben cok asıktım anammm ne asıktım ne asıktım.
Adam benden güzel diye geziyodum ortada
Annem de damadına okadr düskündüki,neresi güzel sendn sarı ciyan diyodu
Sonuc anam haklı cıktı
Günaydin kurabiye yemedin degil miGünaydın kızlar.
O kadar da ac gezmeAçım yahu ne kurabiyesi.
Günaydin millet
Günaydın.O kadar da ac gezmeaz kuruyemis ye dogalindan. Ben hic ac duramam valla
AyatımızromanKuzu sen bı kitap yaz on numara okuyucun olurum yazım dilini çok seviyorum bide sizde aksiyon bitmiyo
Asmin evi değistireyim evrak islerini sana yollucamkaramelli_turta
canim bereketli olsun birikiminaraba hedefi var mi hala?
Bugün evi devredecegim adam bize geldi, 2 saat kontrati ingilizceye cevirdim ve hangi belediyeye nezaman basvuru yapmasini filan anlatdim. Cok sempatik biri. Donuc olarak elektrigini ve internetini ben actircam almanca bilmiyor diye
Mobilya paradini araligin 15 inde ödüyecek bana. Istersen daha erken vereyim dedide, ama ozaman biraz zorlanir gibiyfi, araligin ortasi yeterli dedik. Esiyle kizinida getirmek istiyor almanyaya, masrafi olcak bayagi. Hindler.
Adam gitti kizim babasiyla oynadi biraz, sonra onu uyutdum. Gece 12 de uyuyor cocuk. En gec 10da yataga gidiyoruz resmen iki saat dönüyor uyuyana kadar. Bu kizi erken uyumaya nasil alistircam
Baya ivir zivir attik bugün yine. Yarinda esim bi arkadasa yardima gitcek, bende evde biraz devam ederim temizlige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?