- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.161
Zaman akıyor kahvemsim ya. Ne zaman Kasım geldi, şaşkınım. İnşallah kış da hızla geçer de, bahara güzel , sorunları azalmış bir dünyada başlarız. Hakkımızda hayırlısı,ne diyelim. Hayat devam ediyor bir şekilde işte.Selam kizlar
Bir haftayı daha yariladik.
Arka fonda tutamıyorum zamanı çalar
Bugün ofiste covid testi yaptık.
On dakikada sonuç veren şipşak test aldık. Personel gelmiyor sadece yönetim ekibi var ama arkadaşlar marjinaliz diye korona olmayacaklarini düşünüyor.
Neyseki hepimiz negatif çıktık.
Bu ara geç gidip geç geliyorum kalabalığa kalmamak için.
Ev de aldı yürüdü. Yeme düzenim de çok bozuldu, saatlerim şasti.. Ben altın almadıkça altın yükseliyor.
Haftasonu eski şirkete uğrayacağım olmazsa o zaman alırım.
Burada henüz kısıtlama yok ama eli kulağında bence. İngiltere erken başladı. Bu hastalıkta Avrupa nin da bizim kadar kuralsız,rahat olduğunu görünce çok şaşırmıştım. İnsanların daha eğitimli olmasından daha duyarlı olacaklarını zannediyordum. Ama aynı saçmalıklar her yerde aynı düzeyde olabiliyormuş.Kizlar gelecek sali Türkiye ye olan ucusum iptal esildi.. İngiltere bir aylık karantinaya giriyor be uçuşlarda iptal esildi maalesefYılbaşindan sonraya kaldı sanırım benim işler..
Bende bulasiktan sonra utumu yapıp cayi demleyip izledim akşamİyigeceler bacımlar
Bebemi uyuttum
Dizi izliycem
Sadakatsız E bakıyorm
Bu Asyanın oglan babasıyla yasıt nerdeyse yahu
Baska cocjk bulamamıslar mı
Siz iki kişi hemde çalışırken nasıl dağıtabiliyorsunuz evi yaSelam kizlar
Bir haftayı daha yariladik.
Arka fonda tutamıyorum zamanı çalar
Bugün ofiste covid testi yaptık.
On dakikada sonuç veren şipşak test aldık. Personel gelmiyor sadece yönetim ekibi var ama arkadaşlar marjinaliz diye korona olmayacaklarini düşünüyor.
Neyseki hepimiz negatif çıktık.
Bu ara geç gidip geç geliyorum kalabalığa kalmamak için.
Ev de aldı yürüdü. Yeme düzenim de çok bozuldu, saatlerim şasti.. Ben altın almadıkça altın yükseliyor.
Haftasonu eski şirkete uğrayacağım olmazsa o zaman alırım.
Bence de okullarin 17 kasımdan sonra açıklama ihtimali yuksek. Vakalar arttıkça arttı okullar acilincaGünaydın arkadaşlar
Küçüğüm aylar sonra okula gidecek birazdan. Nasıl heyecanlı anlatamam. Gece uyuyamadi heyecandan. Bakalım ne kadar sürecek ,17 Kasım ilk tatil zaten. Sonrasında acmayabilirler diyorum. Büyük kızımın okulunda 2 sınıf karantinaya alındı. Pozitif çıkan aile bireyleri yüzünden. Öyle bir şey olursa yandık,uzaktan eğitimde verim alamıyor maalesef.
Ha gayret az kaldı Asmin sen taşın bizde rahat edelim uykularım kaciyobugün yine eksik almaya ciktikev fena sekilde depoya döndü. Her taraf paket. Allahdan az kaldi tasinmaya. Buzdolabini ve buzlugu bosaltmaya calisiyorum. Tasininca bayada alisveris gerekecek.
Hazir haftaya elimizde minibüsde varken agir seyleri fazladan alip bodruma koyalim dedik. Su bize ve kiza, sivi yag, süt, salca gibi seyler. Gerektiginde azar azar yukari tasiriz diye düsündük. Bakalim olcak mi. Dükkanlar birseyi fazladan almayada pek izin vermiyorlar bu aralar. Olmadi ayri müsterimisiz gibi kasaya gitcez.
Haftaya cumartesi pazar tam tasincaz, pazartesi de bu evde biraz boya moya ve temizlik islerimiz olacak. Ayin 20 sindede teslim edecez.
Kres konusunda artik kizi göndermesem mi diyorum? Corona baya cogaldi, kresleri bi acip bi kapatiyorlar. Bir kac ay sonrada üc yasina girince zaten kindergarten dediklerine yolluyacagim. Herhalde evde kendim bakarim. Esimin maasiyla geciniriz. Komsumla iyi anlasirsak onunda kizi var benimkinden 8 ay kücükdü herhalde...onlar birlikte oynarlar.
Hadi hayırlı olsunGünaydın arkadaşlar
Küçüğüm aylar sonra okula gidecek birazdan. Nasıl heyecanlı anlatamam. Gece uyuyamadi heyecandan. Bakalım ne kadar sürecek ,17 Kasım ilk tatil zaten. Sonrasında acmayabilirler diyorum. Büyük kızımın okulunda 2 sınıf karantinaya alındı. Pozitif çıkan aile bireyleri yüzünden. Öyle bir şey olursa yandık,uzaktan eğitimde verim alamıyor maalesef.
Bereketli olsunnn
520i görünce sok oldum önceBereketli olsunnn
Yaa ne güzel darısı bize
gecen sefer hasta sayilari yüksekken herkes fazla alisveris yapinca herkese yeterince ürün kalmamisdi. marketler yetistiremiyordu. Bunu engellemek icin. Misal 3 paket un, 1 paket tuvalet kagidi ala biliyorsunİyi olur tabii Asmin. Bodrum uygunsa stok yaparsin. Ürün kısıtlaması neden yapıyorlar .
Ekledim bereketli olsun
TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIMbereketli olsun canim
Ben tuvalet kağıdına çok şaşırmıştım. Avrupa'da en yoğun stoğu yapılan malzeme olmuş . Bizimkiler un ve makarna tercih etmiş. Önce yemek bizde tabii. Öbürü bir şekilde hallolurgecen sefer hasta sayilari yüksekken herkes fazla alisveris yapinca herkese yeterince ürün kalmamisdi. marketler yetistiremiyordu. Bunu engellemek icin. Misal 3 paket un, 1 paket tuvalet kagidi ala biliyorsun
Bereketli olsun cnm çok iyi birikim yapiyosun masallah
Evet Tatludan,ses yokArkadaşlar buraya yazan eski kızlar vardı,ne oldu onlar. Nikler aklımda değil şu an. Haber alınamadı hani. Hâlâ aynı mı durum. İnşallah iyilerdir.
dünyanin heryerinde insanlar artik virusa alisti, eskisi gibi korkmuyorlar. Onun icin kurallari cignemege basladilar.Burada henüz kısıtlama yok ama eli kulağında bence. İngiltere erken başladı. Bu hastalıkta Avrupa nin da bizim kadar kuralsız,rahat olduğunu görünce çok şaşırmıştım. İnsanların daha eğitimli olmasından daha duyarlı olacaklarını zannediyordum. Ama aynı saçmalıklar her yerde aynı düzeyde olabiliyormuş.
un, makarna ve maya yi bizde uzun süre bulamadik burda.Ben tuvalet kağıdına çok şaşırmıştım. Avrupa'da en yoğun stoğu yapılan malzeme olmuş . Bizimkiler un ve makarna tercih etmiş. Önce yemek bizde tabii. Öbürü bir şekilde hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?