Zaman akıyor kahvemsim ya. Ne zaman Kasım geldi, şaşkınım. İnşallah kış da hızla geçer de, bahara güzel , sorunları azalmış bir dünyada başlarız. Hakkımızda hayırlısı,ne diyelim. Hayat devam ediyor bir şekilde işte.

Kizlar gelecek sali Türkiye ye olan ucusum iptal esildi.. İngiltere bir aylık karantinaya giriyor be uçuşlarda iptal esildi maalesef Yılbaşindan sonraya kaldı sanırım benim işler..
Burada henüz kısıtlama yok ama eli kulağında bence. İngiltere erken başladı. Bu hastalıkta Avrupa nin da bizim kadar kuralsız,rahat olduğunu görünce çok şaşırmıştım. İnsanların daha eğitimli olmasından daha duyarlı olacaklarını zannediyordum. Ama aynı saçmalıklar her yerde aynı düzeyde olabiliyormuş.

İyigeceler bacımlar
Bebemi uyuttum
Dizi izliycem
Sadakatsız E bakıyorm
Bu Asyanın oglan babasıyla yasıt nerdeyse yahu
Baska cocjk bulamamıslar mı
Bende bulasiktan sonra utumu yapıp cayi demleyip izledim akşam evet çocuk daha küçük olabilirdi
Siz iki kişi hemde çalışırken nasıl dağıtabiliyorsunuz evi ya
Bence de okullarin 17 kasımdan sonra açıklama ihtimali yuksek. Vakalar arttıkça arttı okullar acilinca

Ha gayret az kaldı Asmin sen taşın bizde rahat edelim uykularım kaciyo

Hadi hayırlı olsun
İns güzel olacak ,öyle düsünüyorm artk.
Yoksa delircez

İyi olur tabii Asmin. Bodrum uygunsa stok yaparsin. Ürün kısıtlaması neden yapıyorlar .
gecen sefer hasta sayilari yüksekken herkes fazla alisveris yapinca herkese yeterince ürün kalmamisdi. marketler yetistiremiyordu. Bunu engellemek icin. Misal 3 paket un, 1 paket tuvalet kagidi ala biliyorsun

gecen sefer hasta sayilari yüksekken herkes fazla alisveris yapinca herkese yeterince ürün kalmamisdi. marketler yetistiremiyordu. Bunu engellemek icin. Misal 3 paket un, 1 paket tuvalet kagidi ala biliyorsun
Ben tuvalet kağıdına çok şaşırmıştım. Avrupa'da en yoğun stoğu yapılan malzeme olmuş . Bizimkiler un ve makarna tercih etmiş. Önce yemek bizde tabii. Öbürü bir şekilde hallolur

dünyanin heryerinde insanlar artik virusa alisti, eskisi gibi korkmuyorlar. Onun icin kurallari cignemege basladilar.

Ben tuvalet kağıdına çok şaşırmıştım. Avrupa'da en yoğun stoğu yapılan malzeme olmuş . Bizimkiler un ve makarna tercih etmiş. Önce yemek bizde tabii. Öbürü bir şekilde hallolur
un, makarna ve maya yi bizde uzun süre bulamadik burda.
Bukez insanlar sanki daha sakin, raflar dolu kac gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…