Arkadaşlar buraya yazan eski kızlar vardı,ne oldu onlar. Nikler aklımda değil şu an. Haber alınamadı hani. Hâlâ aynı mı durum. İnşallah iyilerdir.
T tatlu tek aklima gelen çünkü o gitmezdi.
Birşey de demedi
Dönecek diye bekliyorum.

2 gram daha altin aldım.
Bu ayki birikime daha da ekleme yapmam.

Salon perdelerini değiştireceğim cumartesi gideceğiz, tac'in satış mağazası var burada oraya gideceğiz.
Özel ölçülerini verip siparişi veriyormuşuz, diktikten sonra arayip teslim ediyorlarmis.
Çok alışveriş yaptim oradan ama perde ilk kez alacağım.

Ölçü almaya da gelsinler bence

Perde ölçüsü almak bana hep zor gelmiştir yani yanlış alırım diye çok korkarim

Malesef hersey cok belirsiz tum dünyada, devlet burda Ekim’in sonunda furlough a son veriyordu ama şimdi haberlerde Mart’a kadar uzattıklarini söylediler...
A Asmin75 haha he vala benim bütçen değişmiyor burda.. eşimin dediği gibi Türkiye de zamlar dövizle yarişiyor masalah...
Diş için iyi olacaktı ama :)

İyi akşamlar kızlar
Havalar soğudu günler kısaldı bir anda bastırdı kış buralara
İşten çok bunaldım bugün başkasının yaptığı bir hata yüzünden bütün gün yaptığım herşey boşa gitti boşa kürek sallıyor gibi hissediyorum bazen
Yorgunum fazlasıyla yetişememe duygusu var ücretsiz izin düşünüyorum maddiyatı düşündükçede biraz daha gayret diyorum
Şöyle 6 ay evde kalsam kış çıkana kadar yorgunluğum geçer mi acaba buara birikimi de komple eşime bıraktım artık sorasım bile gelmiyor kafamın doluluğundan...telefonumu şarja takacak vakit bulamıyorm genelde son dk kapanmasın diye koştur koştr takıyorum.
İç dökme gibi oldu kusura bakmayın ne yapmam gerek bilemiyorum biraz daha dişimi sıkmak birikimi kuvvetlendirmek mi?yoksa biraz dinlenmek mi?

520i görünce sok oldum önce ama Amerika secim sonuclari etkileyecektir altini diye düsünüyorum. Bu yüzden hemen aldim
BEnde bugun alacaktm ama market yapmam lazımdı onu yaptm
Kuyumcuya ugrasm koci ise gec kalack.
Yarında o iisi görcem inss

Valla ben de cok sıkıldım
Sorsan yarım gün calısıyorm
Eve geliyorm müsteriyi ben arıyırm,teklifleri ben veriyorm,adama policesini bile pdf ile ben gönderiyorm wpdan
Bugun saat 18.00 olmus bana arayabilir misin ben cıktım da diyor kadın
Ben kızı sallıyrm sabah ararz dedim
Aynen böyle.
Artk öyle dicem acmıcsm telefınları
Resmen kalan yarım gğn homeoffice calıstırıyorlar beni ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…