- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.181
evet onun kaybolmasi cok tuaf oldu
Sagolasin canim benimBereketli olsun cnm çok iyi birikim yapiyosun masallah
Evet Tatludan,ses yok
Âmin inşallah..Zaman akıyor kahvemsim ya. Ne zaman Kasım geldi, şaşkınım. İnşallah kış da hızla geçer de, bahara güzel , sorunları azalmış bir dünyada başlarız. Hakkımızda hayırlısı,ne diyelim. Hayat devam ediyor bir şekilde işte.
Sizin seçimler zaten ilk bizim piyasalari etkiler520i görünce sok oldum önceama Amerika secim sonuclari etkileyecektir altini diye düsünüyorum. Bu yüzden hemen aldim
Bereketli olsun canım ekliyorum
2 gram daha altin aldım.
Bu ayki birikime daha da ekleme yapmam.
Salon perdelerini değiştireceğim cumartesi gideceğiz, tac'in satış mağazası var burada oraya gideceğiz.
Özel ölçülerini verip siparişi veriyormuşuz, diktikten sonra arayip teslim ediyorlarmis.
Çok alışveriş yaptim oradan ama perde ilk kez alacağım.
Ama zaten kullandiklarimizin ölçülerini söyleyeceğiz olmaz mi kiÖlçü almaya da gelsinler bence
Perde ölçüsü almak bana hep zor gelmiştir yani yanlış alırım diye çok korkarim
Ama zaten kullandiklarimizin ölçülerini söyleyeceğiz olmaz mi ki
Uyardıgin için teşekkür ederim.olur o zaman ya
Ben boş cama/yeni eve vs vs sandım da korktum:)
2 gram daha altin aldım.
Bu ayki birikime daha da ekleme yapmam.
Salon perdelerini değiştireceğim cumartesi gideceğiz, tac'in satış mağazası var burada oraya gideceğiz.
Özel ölçülerini verip siparişi veriyormuşuz, diktikten sonra arayip teslim ediyorlarmis.
Çok alışveriş yaptim oradan ama perde ilk kez alacağım.
Teşekkür ederim canım benim
BEnde bugun alacaktm ama market yapmam lazımdı onu yaptm520i görünce sok oldum önceama Amerika secim sonuclari etkileyecektir altini diye düsünüyorum. Bu yüzden hemen aldim
Valla ben de cok sıkıldımİyi akşamlar kızlar
Havalar soğudu günler kısaldı bir anda bastırdı kış buralara
İşten çok bunaldım bugün başkasının yaptığı bir hata yüzünden bütün gün yaptığım herşey boşa gitti boşa kürek sallıyor gibi hissediyorum bazen
Yorgunum fazlasıyla yetişememe duygusu var ücretsiz izin düşünüyorum maddiyatı düşündükçede biraz daha gayret diyorum
Şöyle 6 ay evde kalsam kış çıkana kadar yorgunluğum geçer mi acababuara birikimi de komple eşime bıraktım artık sorasım bile gelmiyor kafamın doluluğundan...telefonumu şarja takacak vakit bulamıyorm genelde son dk kapanmasın diye koştur koştr takıyorum.
İç dökme gibi oldu kusura bakmayın ne yapmam gerek bilemiyorum biraz daha dişimi sıkmak birikimi kuvvetlendirmek mi?yoksa biraz dinlenmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?