- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.704
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.201
Bereketli olsunn cnm2 gram daha altin aldım.
Bu ayki birikime daha da ekleme yapmam.
Salon perdelerini değiştireceğim cumartesi gideceğiz, tac'in satış mağazası var burada oraya gideceğiz.
Özel ölçülerini verip siparişi veriyormuşuz, diktikten sonra arayip teslim ediyorlarmis.
Çok alışveriş yaptim oradan ama perde ilk kez alacağım.
Sanki dinlenmeye ihtiyacin var. Is yerin yükünü hafifletemez mi hic? Saatlerini azaltabilsen keske. Kendine zaman ayirman önemli. Hayat kalitesi icin sart.İyi akşamlar kızlar
Havalar soğudu günler kısaldı bir anda bastırdı kış buralara
İşten çok bunaldım bugün başkasının yaptığı bir hata yüzünden bütün gün yaptığım herşey boşa gitti boşa kürek sallıyor gibi hissediyorum bazen
Yorgunum fazlasıyla yetişememe duygusu var ücretsiz izin düşünüyorum maddiyatı düşündükçede biraz daha gayret diyorum
Şöyle 6 ay evde kalsam kış çıkana kadar yorgunluğum geçer mi acababuara birikimi de komple eşime bıraktım artık sorasım bile gelmiyor kafamın doluluğundan...telefonumu şarja takacak vakit bulamıyorm genelde son dk kapanmasın diye koştur koştr takıyorum.
İç dökme gibi oldu kusura bakmayın ne yapmam gerek bilemiyorum biraz daha dişimi sıkmak birikimi kuvvetlendirmek mi?yoksa biraz dinlenmek mi?
Cok ayip ya. Sen bakma telefonlara isten sonra.Valla ben de cok sıkıldım
Sorsan yarım gün calısıyorm
Eve geliyorm müsteriyi ben arıyırm,teklifleri ben veriyorm,adama policesini bile pdf ile ben gönderiyorm wpdan
Bugun saat 18.00 olmus bana arayabilir misin ben cıktım da diyor kadın
Ben kızı sallıyrm sabah ararz dedim
Aynen böyle.
Artk öyle dicem acmıcsm telefınları
Resmen kalan yarım gğn homeoffice calıstırıyorlar beni ya.
Benim küçük oda giyinme odası olduBende bulasiktan sonra utumu yapıp cayi demleyip izledim akşamevet çocuk daha küçük olabilirdi
Siz iki kişi hemde çalışırken nasıl dağıtabiliyorsunuz evi ya
Bence de okullarin 17 kasımdan sonra açıklama ihtimali yuksek. Vakalar arttıkça arttı okullar acilinca
Tam maaş işte evden calisValla ben de cok sıkıldım
Sorsan yarım gün calısıyorm
Eve geliyorm müsteriyi ben arıyırm,teklifleri ben veriyorm,adama policesini bile pdf ile ben gönderiyorm wpdan
Bugun saat 18.00 olmus bana arayabilir misin ben cıktım da diyor kadın
Ben kızı sallıyrm sabah ararz dedim
Aynen böyle.
Artk öyle dicem acmıcsm telefınları
Resmen kalan yarım gğn homeoffice calıstırıyorlar beni ya.
canim demir veya vitamin d eksikligi ola bilir mi? Ben bi ara cok bitkindim bende guatirdanmis. Hashimoto cikti. Umarim o degildir, ama bi demirini vitaminlerini kontrol etsen?İyi akşamlar kızlar
Havalar soğudu günler kısaldı bir anda bastırdı kış buralara
İşten çok bunaldım bugün başkasının yaptığı bir hata yüzünden bütün gün yaptığım herşey boşa gitti boşa kürek sallıyor gibi hissediyorum bazen
Yorgunum fazlasıyla yetişememe duygusu var ücretsiz izin düşünüyorum maddiyatı düşündükçede biraz daha gayret diyorum
Şöyle 6 ay evde kalsam kış çıkana kadar yorgunluğum geçer mi acababuara birikimi de komple eşime bıraktım artık sorasım bile gelmiyor kafamın doluluğundan...telefonumu şarja takacak vakit bulamıyorm genelde son dk kapanmasın diye koştur koştr takıyorum.
İç dökme gibi oldu kusura bakmayın ne yapmam gerek bilemiyorum biraz daha dişimi sıkmak birikimi kuvvetlendirmek mi?yoksa biraz dinlenmek mi?
Cok ayip ya. Sen bakma telefonlara isten sonra.
Yok bakmıcam artk. Cocuk arkada aglıyor ben müsteriyle konusmaya calısıyorm rezillik yaCok ayip ya. Sen bakma telefonlara isten sonra.
Valla yaTam maaş işte evden calis
Tahmin etmistim. Secim etkiledi. Ben de dün grami 521 den aldim.Gunaydin kizlar
Pazartesi 825 den aldigim ceyrek suan 860 olmuss3
Daha ne kadar boyle devam edecek yaaaTahmin etmistim. Secim etkiledi. Ben de dün grami 521 den aldim.
Hizlica artacak.Gram 525 yazıyor
Durum vahimDaha ne kadar boyle devam edecek yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?