Bereketli olsunn cnm

Sanki dinlenmeye ihtiyacin var. Is yerin yükünü hafifletemez mi hic? Saatlerini azaltabilsen keske. Kendine zaman ayirman önemli. Hayat kalitesi icin sart.

Cok ayip ya. Sen bakma telefonlara isten sonra.

Benim küçük oda giyinme odası oldu
Bir dahaki fotom da orayı atayim gör nasıl dağılıyor

Tam maaş işte evden calis

canim demir veya vitamin d eksikligi ola bilir mi? Ben bi ara cok bitkindim bende guatirdanmis. Hashimoto cikti. Umarim o degildir, ama bi demirini vitaminlerini kontrol etsen?

Bugün bankaya gitdim. Evimin yanimdaki sube kapancakmis, kasamiz vardi. Baska subeye götürdük. Ardindan biraz alisveris yapip eve geldim. Kizla ilgilen, ev isi filan aksam oldu.
Esime yine bir kac günlük bir is teklifi geldi. Bakalim olcak mi.
Merkezde 100de 50 indirimler varmis dükkanlarda. Bir kac eksigim var, esim cumartesi git birseyler al diyor. Alcam herhalde.
Yarin esim bi arkadasa yardima gitcek yine, bende mutfak dolaplarin icini silerim. Adama temiz ev devredelim.
Baskada planim yok.

Günaydın kızlar

Altın alan bacımlar bereketli olsun

Dün akşam aylık vitaminleri ve takviyeleri alayım dedim ve inanamadım fiyatlardaki artışa eczaneden aldığımda çok daha yüksek oluyor diye internetten aldım bir gram parası harcadım ve hepsi ihtiyaç

Bir de çamaşır suyu ve deterjanı stoğumu güncellemeliyim, viledam error veriyor artık bir vip ahmet her kadının hakkı almam lazım

A Asmin75 canikom ben de alıp nakliyeyle getirmiştim taşınırken. uzun süre, en azından merdivenlere alışana kadar, bizi idare etti. Stokları depoya yapıyorum markete gider gibi depodan çantama koyup çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…