- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.221
Ben gram alırsam sükretcem.Gram 525 yazıyor
aynen bizde öyle düsündük canim. Cantayla azar azar cikartiriz gerektigindeGünaydın kızlar
Altın alan bacımlar bereketli olsun
Dün akşam aylık vitaminleri ve takviyeleri alayım dedim ve inanamadım fiyatlardaki artışaeczaneden aldığımda çok daha yüksek oluyor diye internetten aldım bir gram parası harcadım ve hepsi ihtiyaç
Bir de çamaşır suyu ve deterjanı stoğumu güncellemeliyim, viledam error veriyor artık bir vip ahmet her kadının hakkı almam lazım
A Asmin75 canikom ben de alıp nakliyeyle getirmiştim taşınırken. uzun süre, en azından merdivenlere alışana kadar, bizi idare etti. Stokları depoya yapıyorum markete gider gibi depodan çantama koyup çıkarıyorum
Çok şükür kuzum, azcık kolikaynen bizde öyle düsündük canim. Cantayla azar azar cikartiriz gerektigindebebisimiz nasil?
Aminnnn asmincimoda yakinda gecer insallah
kizi kaldirip indirmekten bence canim. Yürüyüs iyi gelir diye düsünüyorum.Aminnnn asmincim
çok geçmiş olsun, çok yoruldun bu aralar
Taşinipta bi dinlenebilseydin Asmin ya! Aylardir çok yoruldun.. Yakın olsam yardıma gelirdim inanbellim fena agriyor bu aralar. Esim eve gelince biraz yürüyüs yapayim iyi gelir
Ama ne kadar zor mesai saatlerin dışında ilgilenemezsin ki baby.Valla ben de cok sıkıldım
Sorsan yarım gün calısıyorm
Eve geliyorm müsteriyi ben arıyırm,teklifleri ben veriyorm,adama policesini bile pdf ile ben gönderiyorm wpdan
Bugun saat 18.00 olmus bana arayabilir misin ben cıktım da diyor kadın
Ben kızı sallıyrm sabah ararz dedim
Aynen böyle.
Artk öyle dicem acmıcsm telefınları
Resmen kalan yarım gğn homeoffice calıstırıyorlar beni ya.
Zorla ilgileniyormAma ne kadar zor mesai saatlerin dışında ilgilenemezsin ki baby.
Kasa mi kiraliyorsun asmincim?Bugün bankaya gitdim. Evimin yanimdaki sube kapancakmis, kasamiz vardi. Baska subeye götürdük. Ardindan biraz alisveris yapip eve geldim. Kizla ilgilen, ev isi filan aksam oldu.
Esime yine bir kac günlük bir is teklifi geldi. Bakalim olcak mi.
Merkezde 100de 50 indirimler varmis dükkanlarda. Bir kac eksigim var, esim cumartesi git birseyler al diyor. Alcam herhalde.
Yarin esim bi arkadasa yardima gitcek yine, bende mutfak dolaplarin icini silerim. Adama temiz ev devredelim.
Baskada planim yok.
Bugün gram altin son gördüğümde 840ti.Gunaydin kizlar
Pazartesi 825 den aldigim ceyrek suan 860 olmuss3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?