9.sinif dimi bu yıl.
Yollasak bir türlü göndermesek başka türlü.
Bende gonderiyorum ikisi de.
Evet canım 9. Sınıf spor lisesi mecbur gitmesi lazım zaten pandemiden beri spor salonuna gönderemiyorum evde de hiç yapmıyor rahat geliyor

Evet canım 9. Sınıf spor lisesi mecbur gitmesi lazım zaten pandemiden beri spor salonuna gönderemiyorum evde de hiç yapmıyor rahat geliyor
Zaten 7 ay öyle geçti bu yıl.
Eğitim önemli.
Öğretmenleri de okula geldikleri için memnundur umarim

benim kasam vardi zaten canim dügün takilari icin. Subemiz kapandigi icin baska subeye götürdük
Dügün takisi mi o da ne ne ceyizim oldu ne dügün takim bizde öyle adet yok. Ama babam ev alip vermisti bana evlenmeden. Kendi evin olsun hayat bu nolur nolmaz demisti.

Dügün takisi mi o da ne ne ceyizim oldu ne dügün takim bizde öyle adet yok. Ama babam ev alip vermisti bana evlenmeden. Kendi evin olsun hayat bu nolur nolmaz demisti.
baban en güzelini yapti. Bende aynisini kizim icin planliyorum.
Fazla birsey yok zaten canim. Annemin taktigi cogu geri gelmedi e burdada altinda cok karinda olmuyor. Esim birakmiyor satayim. Kasaparasi ve sigortasi 160€. Okadar getiri bile yok bana. Zarar ediyoruz aslinda.

Bel fıtığı fln degildir umarin asmin, dr muhtemelen mr ister. Kilo da etkiliyor insanı.
ondan korkuyorum canim. Acilen bi kilo vermem gerek. Haftaya tasininca yine tam düzene girerim, ozamana kadarda az yemek hareketle idare ederim. Gecmezse artik mecbur doktora gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…