- 7 Ocak 2018
- 27.601
- 80.100
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.241
Afiyet olsun canım bizde dışarda yedik bugünBugünun akşam yemeğinde eşim kolaya kaçmış
Dışarıdan yedik hadi bakalım.
Daha da izin kullanicam demez
Iyi oldu ama bir taraftan.
Çeyrek 880 diBugün gram altin son gördüğümde 840ti.
Dün 820 iken hemde.
Cnm hoşgeldin bu arada seni görmek güzel
Ay pardon gram yazacaktim çeyrek yazmışım.Çeyrek 880 di
Sizede afiyet olsun canım.Afiyet olsun canım bizde dışarda yedik bugün
Anladım canım zaten az kaldı yakında 800 lere kadar gelir gram daAy pardon gram yazacaktim çeyrek yazmışım.
Gram 540ti.
Ekonomistler yilsonuna gramı 600-650 bekliyordu ama yilsonunu bile beklemeyecek bu gidişle.Anladım canım zaten az kaldı yakında 800 lere kadar gelir gram da
9.sinif dimi bu yıl.Kız liseye başladı mecbur gönderiyorum
Evet canım 9. Sınıf spor lisesi mecbur gitmesi lazım zaten pandemiden beri spor salonuna gönderemiyorum evde de hiç yapmıyor rahat geliyor9.sinif dimi bu yıl.
Yollasak bir türlü göndermesek başka türlü.
Bende gonderiyorum ikisi de.
Zaten 7 ay öyle geçti bu yıl.Evet canım 9. Sınıf spor lisesi mecbur gitmesi lazım zaten pandemiden beri spor salonuna gönderemiyorum evde de hiç yapmıyor rahat geliyor
Ahahahhaha orasını bilemeyeceğim işteZaten 7 ay öyle geçti bu yıl.
Eğitim önemli.
Öğretmenleri de okula geldikleri için memnundur umarim
cansinTaşinipta bi dinlenebilseydin Asmin ya! Aylardir çok yoruldun.. Yakın olsam yardıma gelirdim inan
benim kasam vardi zaten canim dügün takilari icin. Subemiz kapandigi icin baska subeye götürdükKasa mi kiraliyorsun asmincim?
Bir dönem fizikî altinlarim için bende epey düşünmüştüm.
Dügün takisi mi o da nebenim kasam vardi zaten canim dügün takilari icin. Subemiz kapandigi icin baska subeye götürdük
Ne güzel düşünmüş babanDügün takisi mi o da nene ceyizim oldu ne dügün takim bizde öyle adet yok. Ama babam ev alip vermisti bana evlenmeden. Kendi evin olsun hayat bu nolur nolmaz demisti.
Bel fıtığı fln degildir umarin asmin, dr muhtemelen mr ister. Kilo da etkiliyor insanı.1 saat yürüdüm geldim. Agri gecmedi. Kilo almamda etkiliyordur. Bugün az yedim. Eve gecelim artik sebze et bi düzene girerim yine.
baban en güzelini yapti. Bende aynisini kizim icin planliyorum.Dügün takisi mi o da nene ceyizim oldu ne dügün takim bizde öyle adet yok. Ama babam ev alip vermisti bana evlenmeden. Kendi evin olsun hayat bu nolur nolmaz demisti.
ondan korkuyorum canim. Acilen bi kilo vermem gerek. Haftaya tasininca yine tam düzene girerim, ozamana kadarda az yemek hareketle idare ederim. Gecmezse artik mecbur doktora gitcem.Bel fıtığı fln degildir umarin asmin, dr muhtemelen mr ister. Kilo da etkiliyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?