- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.261
Kas gecsetici gibi birşey iyi gelebilirondan korkuyorum canim. Acilen bi kilo vermem gerek. Haftaya tasininca yine tam düzene girerim, ozamana kadarda az yemek hareketle idare ederim. Gecmezse artik mecbur doktora gitcem.
nasil gidiyor is canimAksam iş çıkışı AVM gezdim @Thewitcher
Yemek yoktu lahmacun söyledik.
Bir makina çamaşır attım hemen.
Azıcık ortalığı elden geçirdim.
Daha da birşey yapmam
ben sadece harciyorumAylik birikim listesi ellerinizden öper canolar
Benim birikim TL de bekliyor yaAylik birikim listesi ellerinizden öper canolar
Güzel canım maşallah diyeyim de çok mutluyumnasil gidiyor is canim
Bir yarim bir çeyrek al o zaman harcanmadanBenim birikim TL de bekliyor ya
Ayirdigimda bir ataydi
Şimdi bir yarım bir ceyek kadar
Yarın alayım en iyisi
Tasininca düzene girersin. Bizim takima gel seni de zayiflatalim1 saat yürüdüm geldim. Agri gecmedi. Kilo almamda etkiliyordur. Bugün az yedim. Eve gecelim artik sebze et bi düzene girerim yine.
Fazlaymis gercekten. Ama manevi degeri olan degerli takilarin varsa deger. Yoksa sat gitsin euro al.baban en güzelini yapti. Bende aynisini kizim icin planliyorum.
Fazla birsey yok zaten canim. Annemin taktigi cogu geri gelmedie burdada altinda cok karinda olmuyor. Esim birakmiyor satayim. Kasaparasi ve sigortasi 160€. Okadar getiri bile yok bana. Zarar ediyoruz aslinda.
Babam cok akilli, cok da güzel kalpli bir adamdi. Nurlar icinde yatsin, yarin ölüm yildönümü.baban en güzelini yapti. Bende aynisini kizim icin planliyorum.
Fazla birsey yok zaten canim. Annemin taktigi cogu geri gelmedie burdada altinda cok karinda olmuyor. Esim birakmiyor satayim. Kasaparasi ve sigortasi 160€. Okadar getiri bile yok bana. Zarar ediyoruz aslinda.
Mekânı cennet olsun babaciginin cnm.Babam cok akilli, cok da güzel kalpli bir adamdi. Nurlar icinde yatsin, yarin ölüm yildönümü.
TL de mi? Senden beklemezdim Kahvemsi :) nasıl tuttun TL de... Altin beklemeye gelmez bu zamanda..Benim birikim TL de bekliyor ya
Ayirdigimda bir ataydi
Şimdi bir yarım bir ceyek kadar
Yarın alayım en iyisi
Amin canim sagolasin.Mekânı cennet olsun babaciginin cnm.
Allah rahmet eylesin.
Valla benim agzimdan aldinTL de mi? Senden beklemezdim Kahvemsi :) nasıl tuttun TL de... Altin beklemeye gelmez bu zamanda..
İşiklar içinde uyusun, yattığı yer incitmesin.. bravo babana, gerçekten..Babam cok akilli, cok da güzel kalpli bir adamdi. Nurlar icinde yatsin, yarin ölüm yildönümü.
Amin canim. Sagolasin bitanem.İşiklar içinde uyusun, yattığı yer incitmesin.. bravo babana, gerçekten..
Burda bas bas bagiriyoruz altin hizla yükselecek diye kac gündürKızlar altın almaya fırsatım olmadı
Zaten geçen cuma aldım maaşı. Haftasonu evdeydim haftaici de yoğunum biliyorsunuz.
Hesaptan almayayım fiziki atam olsun istedim.
Parayı harcamadim altın çok yükseldi
Güzel canım maşallah diyeyim de çok mutluyum
Ama iş zor, biraz daha alışmam ve öğrenmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?