- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.521
Inşallah canım benim.Günaydın kızlar
karamelli_turta canım ilaçları bugün başlarlar merak etme sen hemencecik atlatır ablacın
cok gecmis olsun canim, insallah cok hafif atlatirKizlar ablamın test sonucu pozitif
Sağol asmincim.cok gecmis olsun canim, insallah cok hafif atlatir
daha iyi böylece daha hizli almanca ögrenirsin.Benim sagim solum Alman. Hatta yan komsumun ingilizcesi de pek yok. Ben de yakinda Almana dönüsecegim
canim cogu kiside sadece 1-2 gpn ates oluyormus. Insallah cabuk gecerSağol uykucum sonuç bugün çıktı ilacı yarin gelir diye tahmin ediyorum ama.
bereketli olsun canim1 gr altın ve 20$ bu ayki birikimim
Ablam gece rahat uyudum nabzim da ateşim de normal dedi bu sabahkaramelli_turta Canım nasıl ablanın durumu
Birde altının düşmesinden dolayı 1 gr daha aldım listele eklermisin oldu 6 gr.Allah bereket versin
bereketli olsun canimkaramelli_turta Canım nasıl ablanın durumu
Birde altının düşmesinden dolayı 1 gr daha aldım listele eklermisin oldu 6 gr.Allah bereket versin
hepsine gecmis olsun. Ben anlamiyorum nasil ve kime bulasiyor. Esim yegeni positiv. Evde 6 kisi yasiyorlar. Süreklide sarilma yanakdan öpne durumlari var. Evde kimseye bulasmamis baska. Cözemedim.Ablam gece rahat uyudum nabzim da ateşim de normal dedi bu sabahçok şükür
Yegenim 11 yaşında onda şimdilik belirti yokmuş, eniştemin hafif öksürüğü varmış.
Kvsi de test yaptirmis o da +.
Ablamin alt katinda oturuyor.
Bazılarınin bulaştırma potansiyeli yokmuş asmin.hepsine gecmis olsun. Ben anlamiyorum nasil ve kime bulasiyor. Esim yegeni positiv. Evde 6 kisi yasiyorlar. Süreklide sarilma yanakdan öpne durumlari var. Evde kimseye bulasmamis baska. Cözemedim.
Çok geçmiş olsun canimAblam gece rahat uyudum nabzim da ateşim de normal dedi bu sabahçok şükür
Yegenim 11 yaşında onda şimdilik belirti yokmuş, eniştemin hafif öksürüğü varmış.
Kvsi de test yaptirmis o da +.
Ablamin alt katinda oturuyor.
Sağol cnmbereketli olsun canim
Olsun , alınmış alınmıştır. İlla değer kazanır.Altin cuma günü kapanistaki gibi bu sabah.
Bence alim firsati ama bu ayki birikimi yaptim ben şansıma yüksekti.
Bereketli olsunnOlsun , alınmış alınmıştır. İlla değer kazanır.
Ben de 475 ten 3 gram aldım sabah.
Böyle giderse daha rahat alırız tabii. Yoksa zor.
Kız sen ne geziyon heryerde cekirdekci gibikaramelli_turta Canım nasıl ablanın durumu
Hahahaha geziyorum işte ara siraKız sen ne geziyon heryerde cekirdekci gibi
Heryerde seni görüyırm
Bereketli olsun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?