karamelli_turta Canım nasıl ablanın durumu

Birde altının düşmesinden dolayı 1 gr daha aldım listele eklermisin oldu 6 gr. Allah bereket versin
Ablam gece rahat uyudum nabzim da ateşim de normal dedi bu sabah çok şükür
Yegenim 11 yaşında onda şimdilik belirti yokmuş, eniştemin hafif öksürüğü varmış.
Kvsi de test yaptirmis o da +.
Ablamin alt katinda oturuyor.

hepsine gecmis olsun. Ben anlamiyorum nasil ve kime bulasiyor. Esim yegeni positiv. Evde 6 kisi yasiyorlar. Süreklide sarilma yanakdan öpne durumlari var. Evde kimseye bulasmamis baska. Cözemedim.

hepsine gecmis olsun. Ben anlamiyorum nasil ve kime bulasiyor. Esim yegeni positiv. Evde 6 kisi yasiyorlar. Süreklide sarilma yanakdan öpne durumlari var. Evde kimseye bulasmamis baska. Cözemedim.
Bazılarınin bulaştırma potansiyeli yokmuş asmin.
Bir arkadaşım da + cikti ama evdekilere vs kimseye bulastırmamış. Dr öyle demiş ona senin bulaştırma potansiyelin yokmuş demiş.

Günaydin canlar,

evi biraz daha düzenledik dün, ama kiyafetler büyük posetlerin icinde balkondaydi. O yorgunlukla hic aklimiza gelmedi iceri almak. Tabiki gece yagmur yagmus, cogu islak.
Esim erkenden obir evegecti, tamir ve boyaya basliyacak. Bende kiz uyaninca ona kahvalti yaptirip cikcam. Baya bi temizlik isimiz var ordada.
Gardolabimiz kurukdu burda, aksam silerim, yarinda yavasdan doldurmaya baslarim. Killere raflar koyduk. Mutfak malzemesi, ivir ziviri doldurduk oraya.
Aksamda yatak odasina komidi, kizin odasina dolap, yatak ve raf ismarlancak. Oturma odasinada tv sepasi.
Su gibi para gidiyor gercekten. Anca bir iki aya sonra düzene gireriz diye düsünüyorum.

Benden bu kadar. Kendinize dikat edin kizlar

Altin cuma günü kapanistaki gibi bu sabah.
Bence alim firsati ama bu ayki birikimi yaptim ben şansıma yüksekti.
Olsun , alınmış alınmıştır. İlla değer kazanır.
Ben de 475 ten 3 gram aldım sabah.
Böyle giderse daha rahat alırız tabii. Yoksa zor.

karamelli_turta Canım nasıl ablanın durumu

Birde altının düşmesinden dolayı 1 gr daha aldım listele eklermisin oldu 6 gr. Allah bereket versin
Kız sen ne geziyon heryerde cekirdekci gibi
Heryerde seni görüyırm
Bereketli olsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…