karamelli_turta alma bunu iceri
Karambar dinlenme tesisleri mi bura
Gez gez gel ohh anam
Pis fesat
Sevdik mi tam severiz
Hicbirinizi paketleyip postalamam
Arkadaşım benimmm

Baby,yeni aşklara mi yelken açıyor ki acaba ?
Bıktı zannedersem bizden
Senin aşkını hiçe sayiyor zaar
Yok yaaa
Geziyorum ama
Dönüp dolaşıp geliyorum siz ilk gozagrimsiniz

Çarşıda ne kadar havlu kağıt varsa aldım eve getirdim sanırım yani neden havlu kağıt yoksunluğu yaşadım bilmiyorum ama neyse artık emekliliğe kadar yeter bize

Bugün doktor kontrolüm vardı, doktorumu listeye ekleyebiliriz karamelli_turta turtişim 1 gram altını oldu sayemde

Karanlıkta kahkaha attım deli gibi, çok yaşa baby çekirdekçi gibi nedir ya
Bizim burda meshurdur o laf
Davetsiz biyere gidersen özellikle düğünlere ne gittin cekirdekci gibi derler
Biyere davetsiz bi tek cekirdek satanlar gider diyr

Bu yıl benim için bereketli oldu.
Borcum martta bitmişti.
Alisveristende geri kalmadim
Günlük yemek takımı çelik tencere takımı mutfak sefi aldım büyük kalemler olarak.
Bankadakilerden + olarak
40gr bileziğim bir künyem oldu
Çok şükür rabbime birde virus bitse de o bileziği takip gezmeler düğünler yapabilsem

İyi akşamlar kızlarTeee gerilere gidip yazdığım msja cevap verenleri buldum geldimçünkü okuyosam yazamıyorum yazarsam günlerce okuyamıyorum
babyloading87 canım o evden çalışmalar gerçekten çok kötü evdede aynı stres devam edince dinlendiğini hissedemiyorsun Allah yardım etsin...
mavimli işyerim yükümü hafifletemiyor personel eksik talep ediliyor ama henüz gelen yok kara talihim diyelim 8 5 masadan wc ye 3. Yada 4. Denememde kalkıp gidebiliyorum hep bişey çıkıyor ...
A Asmin75 1 aydır boyun ağrım vardı ve artık koluma vuruyor ağrı anca bugün gidebildim bi fırsat bulup yarın sonuç göstereceğim ama sağlığım gerçekten iyi değil farkındayım kendimle ilgilenemedim çocuklarla kaliteli vakit geçiremiyorum uzun zamandır artık dikkat edebilmeyi umuyorum
Siz çoktan yazdığınız mesajları unutmuş olsanızda ben cevap vermeyi unutmadımkaç gündür aklımda girip bi selam veremedim yaaa

İşte buna çok güldüm

Koalanin doktoruna 1 gr ekliyorum o zaman

Bende toplu aliyorum böyle bozulmayan şeyleri cnm kullanirsin iyi olmuş.
Bereketli olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…