canim selam verip hemen kacacagim. Sabah 6 da kalktik bugün. Yarinda erken kalkariz herhalde.
Esim eski evin badanasani ve temizligin bir cogunu hal etmisdi ben gelene kadar.
Ben sadece banyoyu ve yerleti sildim.
Evdede esimin kiyafetlerini dolaba dizdik, kizinkine basladim, uykusu geldi yatirdim mecbur.
Ayakabim yirtildi, yarin gidip bir cift almaliyim. Eve su, cay ve tavuk almaliyiz.
Esim gidip bi arkadasina yardim etcek, bende ev islerinedevam ederim.
Yarin grsz iyi geceler

Günaydın kızlar sabah mr sonuçlarıma baktı doktor düzleşme var dedi fizik tedaviye gidemeyeceğimden evde egzersizle hallederim dedim evde halledemezsem öyle 2. İhtimal fizik tedavi artık...
Spor önerdi en çok kaslarda zayıflama varmış ve sinirlerimde harap olmuş
Napıcam bilmiyorum tam ücretsiz izin almadanda idare edebilirmiyim acaba derken pozitif düşünmeye çalışırken bugün iş yükümün artacağını duydum şoklardayım şans yakınımdan bile geçmiyor buara nasıl dayanacağım acababenim ücretsiz iznide onaylamazlar artık istesemde

Bereketli olsun cnm bizim bir ömür biriktirdiğimizi bi kaç ayda hallettin masallah
sagolasin aslinda sans oldu canim. bu para vardi kenarda bir yerden geldi gecen aylarda ama cekemiyordum. Karti istanbula gönderdim tam zamaninda o sayede cektiler ben de altin aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…