- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.701
Dinlenecek bol bol, sivi tüketecek, limonlu zencefilli balli icsin ilik ilik.Teşekkür ederim mavimlim zor bir süreçten geçiyor ablam,ona iyi gelebilecek her yorum öneriyi iletiyorum ona da.
Teşekkür ederim mavimlim zor bir süreçten geçiyor ablam,ona iyi gelebilecek her yorum öneriyi iletiyorum ona da.
Teşekkür ederim esila.Karamelli gecmis olsun.
Ben bolbol zencefil bal limon icmistim cok guc verdi
Ama nolur azcik denesin iyi gelirse icsin dusman yabanci, herkese farkli zarari var
Teşekkür ederim esila.
Baldan tiksindim artik diyor.
Limon ve zencefili çok tüketiyor içeceklerine.
Yabanci olduğumuz için de çok tedirginiz
kiz iki gündür burayi bile okuyamadim
Oh ne güzel yerlesiyorsunuz artik misafirleriniz bile gelmisSelam canlar,
iki gündür yorgunluktan aksam erkenden bayiliyordum. Özledim sizi ya
Dün ve bugün bir kac eksigi daha aldik. Iki hafta sonra halim ve oturma odasina sehpa gelcek. Bugün kizin odasina yatak ve dolap ismarladik, ama dolap ocagin sonunda gelecekmis, yatakda subatin sonunda.
Aksam arkadaslar caya geldiler, allahim büyük evde misafir agirlamak bekadar rahat ve güzelmis. Iki kez kalkmak istediler gec oldu diyerek birakmadik. Özlemisiz misafiriGüzel vakit gecirdik, iyiki geldiler.
Bu hafta bir kac hal etmem gereken telefon görüsmelerim var, bir kezde bellediyede randevum var. Camlarin hepsi sillinmeli, ama birtürlü elimden gelmiyor hep bi iz kaliyor
Büyük harcamalar ev icin bitti. Ufak tefek seyler kaldi, acelesi olmuyan.
Esimin eliyeti kaldi, bende bir kac saat ders almayi düsünüyorum. Esim ehliyeti alincada hemen araba almak istiyorum. Su ev tasimada kac kez zorlandik araba yoktu diye.
Bugün gelen arkadaslar sagolsunlar hep yetisdi.
Artik yavasdan bi düzene girmeliyiz yine, benim maasim ocakta son kez gelecek.
karamelli_turta
canim burda sadece hastanede yatan agir hastalara ilac veriyorlar. Eve ilac verildigini duymadim hic. Benim arkadasimda biraz agir gecirdi. 3 hafta evde yatti. Ama simdi iyi yine. Hafif halsizlik vsrmis hala ve koku ve tat alamiyor, ama atlatti.
Ablanda belliki cok kolay atlatmiyor, ama hastaneye yatacak kadarda kötü degilmis sükürEminimki günden güne daha iyi olacaktir
K kahvemsi mutluluk
canim belliki cok yoruluyorsun, kendine dikat et, arada dinlen, güzel seyler yap kendin icin ve ilk firsatda geri gel. Yerin belli oluyor
mavimli
kiz sana yetismem mümkün degil zaten kilo konusunda. Sen önden git, ben yavas yavas gelirim
Yeni evi temizlemek cok daha kolay cünkü cok ferrah. Odadan odaya giderken navigation mu kullansam diye düsünfüm dermisim
Ama saka bir yana, cok fazla adim stiyorum evin icinde, aksamlari ayaklarim agriyor cünkü
Benden bu kadar, öpüldünüz
ay insallah canim ya, cok zorlandik arabasiz. Gözünüz aydin! Sende kullaniyormusun?
Yok canim benim ehliyet burda gecerli degil, zaten cok az araba kullanmisligim var yani sil bastan baslamam gerekiyor.ay insallah canim ya, cok zorlandik arabasiz. Gözünüz aydin! Sende kullaniyormusun?
Araba gercekten kurtaci. Bizim Kita cok uzak, bu soguk havalarda cok zor olurdu arabasiz.ay insallah canim ya, cok zorlandik arabasiz. Gözünüz aydin! Sende kullaniyormusun?
Bereketli olsunkaramelli_turta 26 gram altin aldim bugün ve kasim ayini kapadim artik.
Yillik hedefimi tamamladim diyelimBereketli olsun
Kaç gr aldinbu ay 1234567 falan
Masallah
Asmin Çok sevindim cnm.Selam canlar,
iki gündür yorgunluktan aksam erkenden bayiliyordum. Özledim sizi ya
Dün ve bugün bir kac eksigi daha aldik. Iki hafta sonra halim ve oturma odasina sehpa gelcek. Bugün kizin odasina yatak ve dolap ismarladik, ama dolap ocagin sonunda gelecekmis, yatakda subatin sonunda.
Aksam arkadaslar caya geldiler, allahim büyük evde misafir agirlamak bekadar rahat ve güzelmis. Iki kez kalkmak istediler gec oldu diyerek birakmadik. Özlemisiz misafiriGüzel vakit gecirdik, iyiki geldiler.
Bu hafta bir kac hal etmem gereken telefon görüsmelerim var, bir kezde bellediyede randevum var. Camlarin hepsi sillinmeli, ama birtürlü elimden gelmiyor hep bi iz kaliyor
Büyük harcamalar ev icin bitti. Ufak tefek seyler kaldi, acelesi olmuyan.
Esimin eliyeti kaldi, bende bir kac saat ders almayi düsünüyorum. Esim ehliyeti alincada hemen araba almak istiyorum. Su ev tasimada kac kez zorlandik araba yoktu diye.
Bugün gelen arkadaslar sagolsunlar hep yetisdi.
Artik yavasdan bi düzene girmeliyiz yine, benim maasim ocakta son kez gelecek.
karamelli_turta
canim burda sadece hastanede yatan agir hastalara ilac veriyorlar. Eve ilac verildigini duymadim hic. Benim arkadasimda biraz agir gecirdi. 3 hafta evde yatti. Ama simdi iyi yine. Hafif halsizlik vsrmis hala ve koku ve tat alamiyor, ama atlatti.
Ablanda belliki cok kolay atlatmiyor, ama hastaneye yatacak kadarda kötü degilmis sükürEminimki günden güne daha iyi olacaktir
K kahvemsi mutluluk
canim belliki cok yoruluyorsun, kendine dikat et, arada dinlen, güzel seyler yap kendin icin ve ilk firsatda geri gel. Yerin belli oluyor
mavimli
kiz sana yetismem mümkün degil zaten kilo konusunda. Sen önden git, ben yavas yavas gelirim
Yeni evi temizlemek cok daha kolay cünkü cok ferrah. Odadan odaya giderken navigation mu kullansam diye düsünfüm dermisim
Ama saka bir yana, cok fazla adim stiyorum evin icinde, aksamlari ayaklarim agriyor cünkü
Benden bu kadar, öpüldünüz
Oo mavimlicim bereketli olsunkaramelli_turta 26 gram altin aldim bugün ve kasim ayini kapadim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?