- 23 Ocak 2016
- 35.486
- 51.307
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.681
Ne kadar sürede ne kadar altın alıyorsunuz mesela canım iyi hadi doğru hatırlamışımSagol cnm.
Evet doğru hatırlıyorsun
Bi da bizim altin topigimiz, bekleriz seni de.
Son gelişmeler herkesi terste bıraktı,piyasa dengesiz tamamen. Hiç bir öngörü sağlam temele dayanmıyor. Bir kaç sene acil para ihtiyacım olmaz diyebiliyorsan alabilirsin. Ben altın dışında bir yatırım aracına güvenmiyorum. Elimde olan nakiti altına çeviriyorum.Senin insiyatifinde yani. Ytd.Merhaba kızlar altın topiklerini hep merak ediyorum. Tecrübelisinizdir diye danışmak istedim altın ile ilgili tahminleriniz var mı gidişat nasıl olur? Bilezik ve çeyrek yapmak istiyorum.
Yok şuan için acil bir durum yok çok şükür zaman neyi gösterir bilmiyorum ama planım koronanın bitimine endeksliSon gelişmeler herkesi terste bıraktı,piyasa dengesiz tamamen. Hiç bir öngörü sağlam temele dayanmıyor. Bir kaç sene acil para ihtiyacım olmaz diyebiliyorsan alabilirsin. Ben altın dışında bir yatırım aracına güvenmiyorum. Elimde olan nakiti altına çeviriyorum.Senin insiyatifinde yani. Ytd.
Ben elime para geçtikçe aydan aya aliyorum seviyesine bakmadan.Ne kadar sürede ne kadar altın alıyorsunuz mesela canım iyi hadi doğru hatırlamışım
Diğer arkadaş da yazdı msjın sonunda ki Ytd nedir canımBen elime para geçtikçe aydan aya aliyorum seviyesine bakmadan.
Altin yatırımcısını hiç üzmedi şimdiye kadar.
Ytd.
Diğer arkadaş da yazdı msjın sonunda ki Ytd nedir canım
Gram şuan 458 ama yapacağım sanırım harcamayayım elimdeki parayı diye dolar mı altın mı yapsam diye düşünüyordum ama sanırım altın tercihim olacakYatırım tavsiyesi değildir
Ben de bir yorum yazayim ytd deyip
Altın gördüm yeri unutmaz derler
Gram şu an 455 sanırım 530 görmüştü işte tekrar görür orayi diyorum belki yakın belki uzun vade onu kimse bilemez ama
HoşgeldinizGram şuan 458 ama yapacağım sanırım harcamayayım elimdeki parayı diye dolar mı altın mı yapsam diye düşünüyordum ama sanırım altın tercihim olacak
HoşbuldumHoşgeldiniz
Biz altinciyiz onu mu alsam bunu mu alsam diye sorarsan cevap hep altın olur burada
Tabiki ytd
Yatirim tavsiyesi değildir demekDiğer arkadaş da yazdı msjın sonunda ki Ytd nedir canım
2 yıl uzun bir zaman zarar edeceğini sanmiyorum cnm.Hoşbuldum
Yok ben de altıncıyımama kararsız kalmıştım çünkü sonra altını dolara çevirmem gerekecek ama tahminimce 2 yıl kadar altın dursa zararı olmaz herhalde
Sona ben de ekliyim ytd
Dinlen kahvemsim hakkın.Öğlene kadar uyumuş bir kahvemsi var burada
Günü uykuya yedirdim.
Temizliği dün eşim yapmış, çamaşırları attım.
Ütüyü bu hafta da erteledim, etek ve elbiseler ile idare ederim.
Haftaya bir gün eski işyerine gitmem lazım. Ben ayrılırken iş devri olmamıştı onu halledicem ve tazminat için konusacagiz.
Bugün okumam gereken bir kitap var ve yemek yapmak lazım.
Sağol canım inşallah.Kizlar selam, sayfaya hep giriyorum ama bise okumafan cikmak zorinda kaliyorum maalesef... çalışıyorum da aynı zamanda tabi.. su an ıkı haftalık yıllık izindeyim..
karamelli_turta çok geçmiş olsun canım ablana, sıkma canını lütfen ablan iyi olacak ınan..
Turtisim canim ablan iyilesecek merak etme. Inan zor bir hastalik insanin bedeni cok yorgun düsüyor ama zamanla eskiye dönecek.Selâmlar kızlar.
Temizlik,alışveriş ev işleri derken bugün de geçti.
Utu yapilacak daha.
Yaparim bir ara dinlenelim biraz.
Teşekkür ederim mavimlim zor bir süreçten geçiyor ablam,ona iyi gelebilecek her yorum öneriyi iletiyorum ona da.Turtisim canim ablan iyilesecek merak etme. Inan zor bir hastalik insanin bedeni cok yorgun düsüyor ama zamanla eskiye dönecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?