Merhaba kızlar altın topiklerini hep merak ediyorum. Tecrübelisinizdir diye danışmak istedim altın ile ilgili tahminleriniz var mı gidişat nasıl olur? Bilezik ve çeyrek yapmak istiyorum.
Son gelişmeler herkesi terste bıraktı,piyasa dengesiz tamamen. Hiç bir öngörü sağlam temele dayanmıyor. Bir kaç sene acil para ihtiyacım olmaz diyebiliyorsan alabilirsin. Ben altın dışında bir yatırım aracına güvenmiyorum. Elimde olan nakiti altına çeviriyorum.Senin insiyatifinde yani. Ytd.

Yok şuan için acil bir durum yok çok şükür zaman neyi gösterir bilmiyorum ama planım koronanın bitimine endeksli

Diğer arkadaş da yazdı msjın sonunda ki Ytd nedir canım

Yatırım tavsiyesi değildir

Ben de bir yorum yazayim ytd deyip

Altın gördüm yeri unutmaz derler

Gram şu an 455 sanırım 530 görmüştü işte tekrar görür orayi diyorum belki yakın belki uzun vade onu kimse bilemez ama

Gram şuan 458 ama yapacağım sanırım harcamayayım elimdeki parayı diye dolar mı altın mı yapsam diye düşünüyordum ama sanırım altın tercihim olacak

Gram şuan 458 ama yapacağım sanırım harcamayayım elimdeki parayı diye dolar mı altın mı yapsam diye düşünüyordum ama sanırım altın tercihim olacak
Hoşgeldiniz
Biz altinciyiz onu mu alsam bunu mu alsam diye sorarsan cevap hep altın olur burada
Tabiki ytd

Öğlene kadar uyumuş bir kahvemsi var burada
Günü uykuya yedirdim.
Temizliği dün eşim yapmış, çamaşırları attım.
Ütüyü bu hafta da erteledim, etek ve elbiseler ile idare ederim.
Haftaya bir gün eski işyerine gitmem lazım. Ben ayrılırken iş devri olmamıştı onu halledicem ve tazminat için konusacagiz.
Bugün okumam gereken bir kitap var ve yemek yapmak lazım.

Hoşgeldiniz
Biz altinciyiz onu mu alsam bunu mu alsam diye sorarsan cevap hep altın olur burada
Tabiki ytd
Hoşbuldum
Yok ben de altıncıyımama kararsız kalmıştım çünkü sonra altını dolara çevirmem gerekecek ama tahminimce 2 yıl kadar altın dursa zararı olmaz herhalde
Sona ben de ekliyim ytd

Dinlen kahvemsim hakkın.
Umarim sıkıntısız hallolur tazminat işi.

Sağol canım inşallah.

Selâmlar kızlar.
Temizlik,alışveriş ev işleri derken bugün de geçti.
Utu yapilacak daha.
Yaparim bir ara dinlenelim biraz.
Turtisim canim ablan iyilesecek merak etme. Inan zor bir hastalik insanin bedeni cok yorgun düsüyor ama zamanla eskiye dönecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…