sabah ananasli peynir yedim, dedim zenginlerde böyle garip seyler kullaniyor bende deniyeyim. Benim zevkim bile fakirmiş, sevmedim kuban olurum tulumpeynirine ya
Kızı uyuttum uzandım çekirdek yiyip dizi seyrettim uzun zamandan sonra. İyi geldi ya
yeni aydan ihtibaren yine 100€ haftalık alışveriş bütcesi koycam. Yetmese bile insan daha dikkatli harcıyor. Su an felaket harcıyoruz.

Ben de incirli peynir aldim gecen iki catal aldim hala duruyor tulum mu leckerr

selam kızlar nasılsınız yazamadım kac gundur
turtişim ablan hayırlısıyla atlatacak ınsAllah bak doktor da ıyı demıs
ıs yerimiz asırı yogun ve ne esnek calısma ne kademeli mesai hiç biri yok. odada 3 kısıyız odada maskeyı ındırıp oda dısında devamlı kullanıyodum dunden ıtıbaren full takıyorum haftasonu ıyıce moralım bozuldu oturdum agladım ne olacak boyle dıye.
şefimin babası entübe olarak yogun bakımda annesi de pozıtıf babasının şuuru gıtmıs çok sevdıgım kibar naif insanlar o kadar üzüldümki
evlerinden dısarıya adım atmıyolardı olacagı var işte ıllaki eve yıyecek gırıyor cocukları mecbur ugruyolar yaşlılar çünkü en kötü erzaklarını dizmeye gelıyolardır.
asırı derecede canım sıkılıyo Rabbim feraha cıkarsın oglumun bütün günü evde gecıyor vırus yuzunden bı yere cıkamıyoruz e sahil yesıllık artık hava soguk buz gıbı üsütcek dıye korkuyoruz cocuk hapıshane gıbı yasıyor Allah bugunumuzu aratmasın ne dıyeyım

Selam kızçeler

Selam kızlar
Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım
Bugün benim doğum günüm
Witchim nice mutlu yaşlara, süper bir yaş olsun canım benim

Ve canım ööörrrtmenlerim gününüz kutlu, mutlu olsun

Selam
Cennetmeyvesii nice yıllara canım,gelecek sana hep güzellikler getirsin inşallah.
karamelli_turta çok sevindim,Allah geçti gitti demeyi nasip etsin. Amin.
kronikuykucu üzüldüm canım ya,çok ağır sınavlar bunlar. İnşallah iyi olurlar. Sen de kendini yipratmamaya çalış.

Asmin ne seyrettin dizi olarak.cekirdek keyfi de iyiymiş,bir biz bir Ruslar çekirdekten kopamayiz.
Eski topigi mi hortlatsak ne yapsak,benim de harcamalar coştu bu ara. Bir düzen getirelim.

Selam kızçeler

Witchim nice mutlu yaşlara, süper bir yaş olsun canım benim

Ve canım ööörrrtmenlerim gününüz kutlu, mutlu olsun

Teşekkür ederim canlarim

Selam kızlar hepinize inanın çok ama çok zamandır para biriktirmeye çalışıyorum ne yapsam bilemedim birkaç altın vs. modeline de baktım da bir türlü işin içinden çıkamadım şu sıralar 468Tl altının gramı sizce ne yapmalıyım birkaç kelepçe modeli de beğendim almak ile almamak arasında kaldım sizce altın daha da artar mı ?

Kesin artar

Yatırım tavsiyesi değildir

Günaydın kızlar
Tahlil vermiştim demirim 4 e düşmüş
Kolestrolün ilaç kullanacak seviyeye çıkmış.
Muhteşem bir doğum günü hediyesi almış oldum hayat bana yaslisin artık sen dedi resmen.
Demir için ilaç kullanacagimda kolestrol için neler yapmaliiym onu araştırıyorum.
Bu arada diyetime alıştım zorlanmıyorum 4 günde 2.5 kilo hiçte fena değil bence

Günaydın kızçeler

Kolesterolü dengelersin Cennetmeyvesii Witchim demir takviyeni aksatma aman, hastalığın da etkisi olmuştur geçmiş olsun canım

karamelli_turta canım benim ablanın en azından evde olmasına çok sevindim, demek ki biraz zorlu atlatacak ama az kaldı inan

A Asmin75 kuzum sanki sana misafirliğe geldim gibi hissettim yazdıklarından, güle güle oturun evinizde ben de ocaktan sonra maaş almıyorum hesap yapıp duruyorum bakalım

Bir hışımla kalktım bu sabah, sanki 4 yıl önceyi yeniden yaşatıyor bana koca insanı, tadı da damağımda kalmıştı zaten oooohhh çocuk ağlayınca gene başladı bak demeler, çocuk seni istiyor demeler ama ihtimam gösteriyorum sütü azalmasın diye gece uykusunu hiç bölmüyorum, yemeğini filan tam yediriyorum bu gece isyanı bastım çocuğu doyurup verdim kucağına gerisini hatırlamıyorum, inşallah bugün tadımız kaçmaz

Bebeği besliyorum sonra koşup kızı besliyorum, kızın etkinliğine oturuyoruz sonra bebeği besliyorum, sonra kızla evcilik oynama böyle bir döngü. Ağam da bilgisayar başında benimle eğleniir

Küçük maymun gözünü açmış zaar kızımda öyle panik olur, öyle korkardım ki ondan şimdi bi rahatlık üzerimde hayatıma devam ediyorum ama şimdi de daha çok sinirleniyor lohusa kocam, canım kocam, bir tanem, çiçeğim

Teşekkür ederim cnm
Amanın hepsi aynı be bunların
Cocuklar olduktan sonra bu damzliklari toplayıp uzaya fırlatsınlar bence

Ben de kullanıyorum demir takviyesi. Ferritin düşük bende. Depo demir yani.
Kaç kere kullandım bir türlü yeterli yükselme olmadı. Venatura aldım,1.5 ayda sorun çözüldü.
Kolestrol için kilo verip,sağlıklı besleneceksin canım. Başka yolu yok. Bmi kaç witch.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…