- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.741
Teşekkür ederim canım. Okulda arkadaşlar supriz yapmislar
Çok şükür canım daha iyi olacak ınsallahKizlar desteğiniz, dualariniz için teşekkür ederim
Ablam bugün daha iyiymiş
bende mutlaka yine kullanmak istiyorum. Su ev isleri bi bitsin, kurallari tekrarlamaya basliyacam öncelikle.Esim istiyor cok. ben de düsünüyorum yaparim herhalde ama su siralar degil.
Ben de incirli peynir aldim gecen iki catal aldim hala duruyorsabah ananasli peynir yedim, dedim zenginlerde böyle garip seyler kullaniyor bende deniyeyim. Benim zevkim bile fakirmiş, sevmedimkuban olurum tulumpeynirine ya
Kızı uyuttum uzandım çekirdek yiyip dizi seyrettim uzun zamandan sonra. İyi geldi ya
yeni aydan ihtibaren yine 100€ haftalık alışveriş bütcesi koycam. Yetmese bile insan daha dikkatli harcıyor. Su an felaket harcıyoruz.
Tesekkur ederim canimm
Witchim nice mutlu yaşlara, süper bir yaş olsun canım benimSelam kızlar
Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım
Bugün benim doğum günüm
Asmin ne seyrettin dizi olarak.cekirdek keyfi de iyiymiş,bir biz bir Ruslar çekirdekten kopamayiz.sabah ananasli peynir yedim, dedim zenginlerde böyle garip seyler kullaniyor bende deniyeyim. Benim zevkim bile fakirmiş, sevmedimkuban olurum tulumpeynirine ya
Kızı uyuttum uzandım çekirdek yiyip dizi seyrettim uzun zamandan sonra. İyi geldi ya
yeni aydan ihtibaren yine 100€ haftalık alışveriş bütcesi koycam. Yetmese bile insan daha dikkatli harcıyor. Su an felaket harcıyoruz.
Selam kızçeler
Witchim nice mutlu yaşlara, süper bir yaş olsun canım benim
Ve canım ööörrrtmenlerim gününüz kutlu, mutlu olsun
Teşekkür ederim canlarimSelam
Cennetmeyvesii nice yıllara canım,gelecek sana hep güzellikler getirsin inşallah.
karamelli_turta çok sevindim,Allah geçti gitti demeyi nasip etsin. Amin.9
kronikuykucu üzüldüm canım ya,çok ağır sınavlar bunlar. İnşallah iyi olurlar. Sen de kendini yipratmamaya çalış.
Selam kızlar hepinize inanın çok ama çok zamandır para biriktirmeye çalışıyorum ne yapsam bilemedim birkaç altın vs. modeline de baktım da bir türlü işin içinden çıkamadım şu sıralar 468Tl altının gramı sizce ne yapmalıyım birkaç kelepçe modeli de beğendim almak ile almamak arasında kaldım sizce altın daha da artar mı ?
Teşekkür ederim cnmGünaydın kızçeler
Kolesterolü dengelersinCennetmeyvesii Witchim demir takviyeni aksatma aman, hastalığın da etkisi olmuştur geçmiş olsun canım
karamelli_turta canım benim ablanın en azından evde olmasına çok sevindim, demek ki biraz zorlu atlatacak ama az kaldı inan
A Asmin75 kuzum sanki sana misafirliğe geldim gibi hissettim yazdıklarından, güle güle oturun evinizdeben de ocaktan sonra maaş almıyorum hesap yapıp duruyorum bakalım
Amanın hepsi aynı be bunlarınBir hışımla kalktım bu sabah, sanki 4 yıl önceyi yeniden yaşatıyor bana koca insanı, tadı da damağımda kalmıştı zaten oooohhhçocuk ağlayınca gene başladı bak demeler, çocuk seni istiyor demeler ama ihtimam gösteriyorum sütü azalmasın diye gece uykusunu hiç bölmüyorum, yemeğini filan tam yediriyorum bu gece isyanı bastım çocuğu doyurup verdim kucağına gerisini hatırlamıyorum, inşallah bugün tadımız kaçmaz
Bebeği besliyorum sonra koşup kızı besliyorum, kızın etkinliğine oturuyoruz sonra bebeği besliyorum, sonra kızla evcilik oynama böyle bir döngü. Ağam da bilgisayar başında benimle eğleniir
Küçük maymun gözünü açmış zaar kızımda öyle panik olur, öyle korkardım ki ondan şimdi bi rahatlık üzerimde hayatıma devam ediyorum ama şimdi de daha çok sinirleniyorlohusa kocam, canım kocam, bir tanem, çiçeğim
Ben de kullanıyorum demir takviyesi. Ferritin düşük bende. Depo demir yani.Günaydın kızlar
Tahlil vermiştim demirim 4 e düşmüş
Kolestrolün ilaç kullanacak seviyeye çıkmış.
Muhteşem bir doğum günü hediyesi almış oldumhayat bana yaslisin artık sen dedi resmen.
Demir için ilaç kullanacagimda kolestrol için neler yapmaliiym onu araştırıyorum.
Bu arada diyetime alıştım zorlanmıyorum 4 günde 2.5 kilo hiçte fena değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?