Ben bi deneyim canım diyeti
1 hafta sonra vermiş olursam sende başlarsın.
Ben verirsem herkes verir
En az 10 en fazla 15 kilo vermem'lazim
Olur valla canım diyet listeni benle de paylaş inşallah verirsin doğumdan çıktığımda eski kilodaydım doğumdan sonra hep aldım da aldim

Haydi canım hayırlı olsun.
Neden yapamayasin ki.
5. Takım daveti herkese açık,kızlar çok motive ediyor. Gurbet sen de gel bir dene istersen. 3 ayda gider o kilolar.
Ben bir ara 6. Takıma girdim canim sonra nasıl yapıyorlar diye bakmadım bile ağır diyetlermi peki aslında o pis boğazımı tutsam kendisi gidecek ama tutamıyorum

Olur valla canım diyet listeni benle de paylaş inşallah verirsin doğumdan çıktığımda eski kilodaydım doğumdan sonra hep aldım da aldim
Diyet listesi kisiye göre kan grubuna göre canım. Benimki sana uymayabilir. Emzirenlerinki farklı mesela sehri_nan takip edebilirsin

Ben bir ara 6. Takıma girdim canim sonra nasıl yapıyorlar diye bakmadım bile ağır diyetlermi peki aslında o pis boğazımı tutsam kendisi gidecek ama tutamıyorum
Tam anlamıyla karar verip öyle gel o zaman canım.. İnsanlar sana vakit ayırıyor,yardım ediyor, zamanlarını boşa harcamak olmaz. Zaten karar vermek işin yarısı. Sonrası kilo verdikçe keyfe dönüşüyor. İstersen yaparsın,güven kendine.

Ne yapiyosunuz kısa anlatabilirmisin canım zahmet olmazsa

Ne yapiyosunuz kısa anlatabilirmisin canım zahmet olmazsa
Herkesin sağlık, yaş,kilo durumuna göre uyguladigi diyetler var. Günlük yediklerini,su ve sporunu yazıyorsun.saglik sıkıntın vs yoksa şunu yeme bunu ye,spor yap gibi hatırlatmalar yapılıyor. Cuma kilo bildirimi var. Yani rapor veriyorsun ne yedin ne içtin diye. O yüzden mecbur kalıyorsun düzenli ve sağlıklı beslenmeye. Ben yalnız olsam bir dünya kaçamak yapmıştım,kızların sayesinde 1 ay olmadan hedefime varmak üzereyim. Ama benim kilom azdı zaten.

Selâm kızlar.
Dün geceden beri canım çok sıkkın.
Ablamin ilaçları bu sabah bitti ama semptomlari azalmadi.
Durum ayniydi söylediğine göre.
Bugün artik zorla hastaneye gitmeye ikna ettik.
Gerekli kontroller,tetkikler yapılmış ve şükür sonuçlarda sıkıntı görmemiş dr ama ablam covidi bir tık ağır geçiriyor
Balgam için bir ilaç vermiş sadece su an evde.

Allah şifasını verişin inşallah
Üzülme lütfen geçecek hepsi

Canım atlatacak inşallah Allah ın izniyle

En kısa zamanda geçecek turtisim

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin seninle verimli topikte yazışmış mıydık sanki öyle hatırlıyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…