karamelli_turta canım daha iyi olacak ablan merak etme.bunlar kotu bir anı olarak kalacak sizde.
Moral verin telefonda
Yemek falan götürün. Evde çocuklar olunca da bi taş çorba hasret kalıyor insan.
Inşallah canım.
Bu haftaiçi birgün yine gideceğim.

Günaydın kızlar
Şükür kreşler kapanmadıda zora düşmedik haftasonu halıları serdik bikaç yer açık kaldı oralara halı kestirdik salon halılarımada kılıf aldım ama biri kusurlu çıktı değişim yapılacak daha...annem sağolsun geldi çocuklara poğaça yaptı buzluğa da attık epey, gelmişken koca tencere sarma dolma yaptı gitti elleri dert görmesinMalum boynum ince işleri çok yapamıyorum,kaba taslak temizliğimi yaptım kuru fasülye pilav ve sarma dolma bizi götürür haftasonuna kadar bugünde çorba yapacağım şifa olsun korunmamız gerek çocuklar hergün kreşte biz hergün covidle iç içe...
Personelde pozitif vakalar çıktı sıramızı bekliyoruz resmen tedbirlerimiz üst seviye olsada hastalanmadan kurtulabileceğimizi düşünmüyorum artık,rabbim kolay atlatmamıza vesile olsun diyorum yaşlılarımızı ve kroniklerimizi düşünüyorum hep umarım onlara bulaşmadan aşı bir çözüm getirir...
Hafif karamsarım buaralar ama hayat devam ediyor spora başladım dün hafif 20 dk eliptikle çok sağlam olmasada diyete başladım kilo veremediğim gibi aldımda halimden memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…