- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.761
Ventura almayı düşünüyorum bende yeni öğrendim.Ben de kullanıyorum demir takviyesi. Ferritin düşük bende. Depo demir yani.
Kaç kere kullandım bir türlü yeterli yükselme olmadı. Venatura aldım,1.5 ayda sorun çözüldü.
Kolestrol için kilo verip,sağlıklı besleneceksin canım. Başka yolu yok. Bmi kaç witch.
Cok gecmis olsunn..selam kızlar nasılsınız yazamadım kac gundur
turtişim ablan hayırlısıyla atlatacak ınsAllah bak doktor da ıyı demıs
ıs yerimiz asırı yogun ve ne esnek calısma ne kademeli mesai hiç biri yok. odada 3 kısıyız odada maskeyı ındırıp oda dısında devamlı kullanıyodum dunden ıtıbaren full takıyorum haftasonu ıyıce moralım bozuldu oturdum agladım ne olacak boyle dıye.
şefimin babası entübe olarak yogun bakımda annesi de pozıtıf babasının şuuru gıtmıs çok sevdıgım kibar naif insanlar o kadar üzüldümki
evlerinden dısarıya adım atmıyolardı olacagı var işte ıllaki eve yıyecek gırıyor cocukları mecbur ugruyolar yaşlılar çünkü en kötü erzaklarını dizmeye gelıyolardır.
asırı derecede canım sıkılıyo Rabbim feraha cıkarsın oglumun bütün günü evde gecıyor vırus yuzunden bı yere cıkamıyoruz e sahil yesıllık artık hava soguk buz gıbı üsütcek dıye korkuyoruz cocuk hapıshane gıbı yasıyor Allah bugunumuzu aratmasın ne dıyeyım
Vücut kitle indeksi güzelim.Ventura almayı düşünüyorum bende yeni öğrendim.
Kilo vermeye de başladım
4 günde 2.5kilo fena değil
Bmi neydi kiz
25.3 canimVücut kitle indeksi güzelim.
Çok iyi başladın maşallah.
Öyle cok kilon yok demek ki. Halledersin.25.3 canim
Inşallah canım kararliyim bu kez halledicem insallahÖyle cok kilon yok demek ki. Halledersin.
Geçmiş olsun canım ne güzel kilo vermişsin kız maşallahGünaydın kızlar
Tahlil vermiştim demirim 4 e düşmüş
Kolestrolün ilaç kullanacak seviyeye çıkmış.
Muhteşem bir doğum günü hediyesi almış oldumhayat bana yaslisin artık sen dedi resmen.
Demir için ilaç kullanacagimda kolestrol için neler yapmaliiym onu araştırıyorum.
Bu arada diyetime alıştım zorlanmıyorum 4 günde 2.5 kilo hiçte fena değil bence
Geçmiş olsun canım ne güzel kilo vermişsin kız maşallahGünaydın kızlar
Tahlil vermiştim demirim 4 e düşmüş
Kolestrolün ilaç kullanacak seviyeye çıkmış.
Muhteşem bir doğum günü hediyesi almış oldumhayat bana yaslisin artık sen dedi resmen.
Demir için ilaç kullanacagimda kolestrol için neler yapmaliiym onu araştırıyorum.
Bu arada diyetime alıştım zorlanmıyorum 4 günde 2.5 kilo hiçte fena değil bence
Ayy sağol canımGeçmiş olsun canım ne güzel kilo vermişsin kız maşallah
Canim ben sana özelden yazayim.A Asmin75 yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturmayı nasıp etsin inşallah rabbim darısı başıma artık bizde arıyoruz ama bulamıyoruz daha denk gelmedik istediğimiz bir eve
mavimli canım senin altın hesabin var yanlış değilsem sen onu yurtdışından nasıl yönetiyorsun bana biraz bilgi ver rica etsem bide aralıktan itibaren tüm bilgilerimiz avrupayla paylaşılıyor bir sıkıntı olurmiki sence
bencede hortlatalim canim ya, böyle cok düzensiz gidiyoruzAsmin ne seyrettin dizi olarak.cekirdek keyfi de iyiymiş,bir biz bir Ruslar çekirdekten kopamayiz.
Eski topigi mi hortlatsak ne yapsak,benim de harcamalar coştu bu ara. Bir düzen getirelim.
Allah soyletti demek o da olur ya niye olmasinay kiz niiiiirdeeee. Kiraya daha büyük bir eve gectik canim. Malum burda kiralikbulmakda nerdese imkansiz. Ondan herkes seviniyor
Canım ilaç siparişi verdimCennetmeyvesii kan, demir icin kullanacagin kan ilacinin pesine C vit. al mutlaka.
Mesela portakal suyu, portakal, mandalina, limon vs .
emilimi sagliyor.
Yoksa etkisi pek olmuyormus bende hamileyken kullanirken ogrendim.
Simdi pekmezde yesem pesine 1 mandalina yiyorum
sagol canim, insallah olur bir günAllah soyletti demek o da olur ya niye olmasin
Gule gule oturun
canim bizimki kira ve sehir degistirdik ev icin. Burayida arkadasin yardimiyla bulduk, yoksa oda zordu inan. Umarim sizde yakin zamanda bulursunuz.A Asmin75 yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturmayı nasıp etsin inşallah rabbim darısı başıma artık bizde arıyoruz ama bulamıyoruz daha denk gelmedik istediğimiz bir eve
mavimli canım senin altın hesabin var yanlış değilsem sen onu yurtdışından nasıl yönetiyorsun bana biraz bilgi ver rica etsem bide aralıktan itibaren tüm bilgilerimiz avrupayla paylaşılıyor bir sıkıntı olurmiki sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?