Ventura almayı düşünüyorum bende yeni öğrendim.
Kilo vermeye de başladım
4 günde 2.5kilo fena değil
Bmi neydi kiz

Cok gecmis olsunn..
Evden cıkmayan insanlara asırı sasırıyorm ya nasıl bulasıyor
Hadi biz calısıyoruz insnalarla temas halindeyiz.
Bagısıklık diyorz hep ama acaba virüse maruz kalma yogunlugu da mı etkli?
Öff cidden kafayı yicem artk

Geçmiş olsun canım ne güzel kilo vermişsin kız maşallah

Geçmiş olsun canım ne güzel kilo vermişsin kız maşallah

A Asmin75 yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturmayı nasıp etsin inşallah rabbim darısı başıma artık bizde arıyoruz ama bulamıyoruz daha denk gelmedik istediğimiz bir eve
mavimli canım senin altın hesabin var yanlış değilsem sen onu yurtdışından nasıl yönetiyorsun bana biraz bilgi ver rica etsem bide aralıktan itibaren tüm bilgilerimiz avrupayla paylaşılıyor bir sıkıntı olurmiki sence

Canim ben sana özelden yazayim.

Cennetmeyvesii kan, demir icin kullanacagin kan ilacinin pesine C vit. al mutlaka.
Mesela portakal suyu, portakal, mandalina, limon vs .
emilimi sagliyor.
Yoksa etkisi pek olmuyormus bende hamileyken kullanirken ogrendim.
Simdi pekmezde yesem pesine 1 mandalina yiyorum

Son düzenleme:
Asmin ne seyrettin dizi olarak.cekirdek keyfi de iyiymiş,bir biz bir Ruslar çekirdekten kopamayiz.
Eski topigi mi hortlatsak ne yapsak,benim de harcamalar coştu bu ara. Bir düzen getirelim.
bencede hortlatalim canim ya, böyle cok düzensiz gidiyoruz
cukurova seyrettim

Kommmşuuulaarrrrğğ napiyonuz?

A Asmin75 ev mi aldin canim ayy bizim topikde ben mi kacirdim acep yazmadin mi yoksa hayirli olsun
ay kiz niiiiirdeeee. Kiraya daha büyük bir eve gectik canim. Malum burda kiralikbulmakda nerdese imkansiz. Ondan herkes seviniyor

Canım ilaç siparişi verdim
Venatura isimli ilaçta c vitamini de var doktor arkadaş önerdi. Kullanayim çok halsizim ve aşırı saç dokulmem var inşallah duzelirim
Teşekkür ederim

Kommmşuuulaarrrrğğ napiyonuz?

A Asmin75 ev mi aldin canim ayy bizim topikde ben mi kacirdim acep yazmadin mi yoksa hayirli olsun
Hoşgeldin bacım
Diyet yapıyorum hücrelerim tatliiii diye bağırıyor ama yol vermiyorum
Hedefe 8 kilo kaldi hasimatom izin verirse hepsinden kurtulmak istiyorum

canim bizimki kira ve sehir degistirdik ev icin. Burayida arkadasin yardimiyla bulduk, yoksa oda zordu inan. Umarim sizde yakin zamanda bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…