Bende tek bu konuda yeminli benimdir diyordum. Bende büyük yemin ettim. Kk elimi sürmüyorum. 8 senedir de kullanmıyorum zaten

karamelli_turta
canim ablan nasil oldu?

Benimde kiz nezle olmus. Corba icirip yatirdim, yaninada sogan koydum rahat nefes alsin diye.
Gözü yasariyordu, anne gözüm bozulmus diyor
Yarin belediyede randevum var, iptal edemem. Esim kiza bakacak, ben gidip gelcem.
Haftayada artik yine haftalik bütcelerle calismaya basliyacagim. Yine düzene girmenin vakti geldi.

Ablam 2 gündür daha iyi asmin.
Dilim dilim limon yiyor varya.
Çok şükür iyileşiyor.
Geçmiş olsun minigine hava değişikliği bile etkiliyor.

4 günde 2.5 kg muhteşem bir rakam neler yaptın anlatır mısın?

Son düzenleme:
Ablam 2 gündür daha iyi asmin.
Dilim dilim limon yiyor varya.
Çok şükür iyileşiyor.
Geçmiş olsun minigine hava değişikliği bile etkiliyor.
sagol canim. Keyfi ve istahi yerinde masallah, sadece sümüklü ve aradabir öksürüyor.
Ablanin iyiye gitmesine cok sevindim canim

Kommmşuuulaarrrrğğ napiyonuz?

A Asmin75 ev mi aldin canim ayy bizim topikde ben mi kacirdim acep yazmadin mi yoksa hayirli olsun
Hoşgeldin kapı komşumuz
Beyin nasıl oldu,her şey yolundadır inşallah. Çoluk çocuk nasıllar.
Ay pek 60 yaş üstü muhabbeti oldu bu da.

Selam kızlar
Kahvemsi geldi yazılanları okudu, herkesin iyi olduğunu gordu ve sessizce gitti
karamelli_turta ablanın daha iyi olmasına cok sevindim turtisim.
A Asmin75 kız siz aşı mı buldunuz covid covid ne misafiri. Otur işte ferah ferah evinde.
Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun.sana yarın havalı birkaç foto atayım hediye babında
Colombre canım
mavimli maşallah birikimlerin iyi gidiyor, bereketli olsun canım.
kronikuykucu ben de bu aralar yakın çevreden çok fazla covid ve kötü haberi alıyorum ve haliyle tedirginligim artıyor.
Ama tedbir almaktan başka elimizden gelen birşey yok maalesef. Bir yerde akan hayatın içinde olmak zorundayız.
tr_lelli komşu hoşgeldin. Burayı haftasonu okumaya zaman kalmiyor ki size de ugrayayim
babyloading87 bunu okuyan kör oldu
Atladigim kimse kalmadı umarim

Sana bir masallah birakayim

kız bulduk ya aşıyı hataylılar buldu bunlar bize taşınmada yardımcı olan arkadaşlar canım. Yanı gel taşı plımı pırtımı ama çayımı içme de olmaz
Senin şu yeni işin hiç sevmedim bilesin. Eski şirket ne yapıyor? Orda daha rahattık ya

tr_lelli seni görmek ne güzel nasilsin coktandir ugrayamadim senin topige. Bebis napiyor
Sagol canim bende bebisden firsat buldukca bakiyorum foruma sizede göz atiyorum
iyi cok sukur buyuyo 6.ayimiz bitiyor
sen nasilsin nasil gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…