- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.358
- 108
- 31
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.781
Bende tek bu konuda yeminli benimdir diyordum. Bende büyük yemin ettim. Kk elimi sürmüyorum. 8 senedir de kullanmıyorum zatenAslında düşünmedim değil ama kk kullanım özürlü olduğumuz için kklari hep iptal etmiştim, dayanamadım yine gittim aldım 2 bankadan bir kaç ay önce, sonrada yemin verdim sadece altın alacağım kartlardan, taksit yapıp gün gibi ödeyeceğim diye.simdi yeminimi de bozmak istemiyorum aslında..bi dusuneyim bu durumu ben.
kredi karti kullaninca bende tüm hesaplar karisiyor. En iyisi nakit, insan glzüyle glrüyor harcamalarini.Bende tek bu konuda yeminli benimdir diyordum. Bende büyük yemin ettim. Kk elimi sürmüyorum. 8 senedir de kullanmıyorum zaten
Ablam 2 gündür daha iyi asmin.karamelli_turta
canim ablan nasil oldu?
Benimde kiz nezle olmus. Corba icirip yatirdim, yaninada sogan koydum rahat nefes alsin diye.
Gözü yasariyordu, anne gözüm bozulmus diyor
Yarin belediyede randevum var, iptal edemem. Esim kiza bakacak, ben gidip gelcem.
Haftayada artik yine haftalik bütcelerle calismaya basliyacagim. Yine düzene girmenin vakti geldi.
4 günde 2.5 kg muhteşem bir rakamGünaydın kızlar
Tahlil vermiştim demirim 4 e düşmüş
Kolestrolün ilaç kullanacak seviyeye çıkmış.
Muhteşem bir doğum günü hediyesi almış oldumhayat bana yaslisin artık sen dedi resmen.
Demir için ilaç kullanacagimda kolestrol için neler yapmaliiym onu araştırıyorum.
Bu arada diyetime alıştım zorlanmıyorum 4 günde 2.5 kilo hiçte fena değil bence
Çok sevindim canım çok sukurAblam 2 gündür daha iyi asmin.
Dilim dilim limon yiyor varya.
Çok şükür iyileşiyor.
Geçmiş olsun minigine hava değişikliği bile etkiliyor.
Sağol canım, çok şükür..Çok sevindim canım çok sukur
sagol canim. Keyfi ve istahi yerinde masallah, sadece sümüklü ve aradabir öksürüyor.Ablam 2 gündür daha iyi asmin.
Çok şükür iyileşiyor.
Maşallah canım,hiç olmamış gibi olsun Allah'ın izniyle.Ablam 2 gündür daha iyi asmin.
Çok şükür iyileşiyor.
kız havanın soguk oldugundanda bahs edeydin tam olaydıHoşgeldin kapı komşumuz
Beyin nasıl oldu,her şey yolundadır inşallah. Çoluk çocuk nasıllar.
Ay pek 60 yaş üstü muhabbeti oldu bu da.
Sana bir masallah birakayimSelam kızlar
Kahvemsi geldi yazılanları okudu, herkesin iyi olduğunu gordu ve sessizce gitti
karamelli_turta ablanın daha iyi olmasına cok sevindim turtisim.
A Asmin75 kız siz aşı mı buldunuz covid covid ne misafiri. Otur işte ferah ferah evinde.
Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun.sana yarın havalı birkaç foto atayım hediye babında
Colombre canım
mavimli maşallah birikimlerin iyi gidiyor, bereketli olsun canım.
kronikuykucu ben de bu aralar yakın çevreden çok fazla covid ve kötü haberi alıyorum ve haliyle tedirginligim artıyor.
Ama tedbir almaktan başka elimizden gelen birşey yok maalesef. Bir yerde akan hayatın içinde olmak zorundayız.
tr_lelli komşu hoşgeldin. Burayı haftasonu okumaya zaman kalmiyor ki size de ugrayayim
babyloading87 bunu okuyan kör oldu
Atladigim kimse kalmadı umarim
kız bulduk ya aşıyıSelam kızlar
Kahvemsi geldi yazılanları okudu, herkesin iyi olduğunu gordu ve sessizce gitti
karamelli_turta ablanın daha iyi olmasına cok sevindim turtisim.
A Asmin75 kız siz aşı mı buldunuz covid covid ne misafiri. Otur işte ferah ferah evinde.
Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun.sana yarın havalı birkaç foto atayım hediye babında
Colombre canım
mavimli maşallah birikimlerin iyi gidiyor, bereketli olsun canım.
kronikuykucu ben de bu aralar yakın çevreden çok fazla covid ve kötü haberi alıyorum ve haliyle tedirginligim artıyor.
Ama tedbir almaktan başka elimizden gelen birşey yok maalesef. Bir yerde akan hayatın içinde olmak zorundayız.
tr_lelli komşu hoşgeldin. Burayı haftasonu okumaya zaman kalmiyor ki size de ugrayayim
babyloading87 bunu okuyan kör oldu
Atladigim kimse kalmadı umarim
Sagol canim bende bebisden firsat buldukca bakiyorum foruma sizede göz atiyorum
Masallah büyümüs kuzuSagol canim bende bebisden firsat buldukca bakiyorum foruma sizede göz atiyorum
iyi cok sukur buyuyo 6.ayimiz bitiyor
sen nasilsin nasil gidiyor
8 kilo gider bir kac aya. Hele sen bu hizlaHoşgeldin bacım
Diyet yapıyorum hücrelerim tatliiii diye bağırıyor ama yol vermiyorum
Hedefe 8 kilo kaldihasimatom izin verirse hepsinden kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?