- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.841
Teşekkür ederim canım. Aman zayıflayınca alayım napiimGüle güle kullan canım. Zayıfladıkça dolabı geliştirirsin bence. Hiç almam deme.
Teşekkür ederim beybiiyi günlerde giy canim
Zaten dar giymiyorum cnm kapalı olduğum için dökümlü dursun üstümde istiyorum aldiklrimi tam üzerime aldimki zayıflayınca da giyebileyim diye.Topikce hafifliyorsunuz ne guzel kızlar.
@Colombre tebrik ederim canim
Cennetmeyvesii daha 2,5 kilo verdin çok da açılma, biraz daha verince aldırsin yeni kiyafetleri
Aldıklarını güle güle giy.
Ben de kilo alıyorum .
Tartilmadim ama hissediyorum
Diyetisyenime yazdım haftaya birkaç gün detoksa başlıyoruz birlikte
Gıcık bana mi atarlaniyon sen
Çok aminK kahvemsi mutluluk Allah manzarana zeval vermesin çiçemm☺
Zirvedesin simdik sen bizide duymazsin oralar yüksek ya hani
ahanda senide kaybettik kapitalizimeBizim buralarda bir laf var
Kurt kışı geçirse de yediği ayazı unutmaz.
Yanisi herşey yoluna girse bile ben çok yıprandım pandemi sürecindeki durumdan dönmem geri.
Hem orası sıradan bir apartman, ben artık cam terasli, manzaralı, çayın yanında lotus ikram eden, sağlıklı beslenelim diye ara öğünde yerli muz veren lüks yerlere alıştım. Kesmez beni oralar
ifsanin dibine ekmek banmak ne anlama geliyor? üfffff kolay cümleler kurun yawBen de o kafadayim artık.
Zaten eşşek gibi çalışıyorum bari semerim kaliteli olsun
Sen burada objektif olamazsın ama plazayi desteklersin.
Işıltılı hayattan fotolar senin de rutinin oldu.
Eski yerde karşımda sadece cami vardı, burada alabildiğine İstanbul ayaklarinin altında.
Yalniz ben ifsanin dibine ekmek baniyorum ama tanıyan da belli etmesin artık
Biz cok ödüyoruzElektrik sirketinden bugün hesap geldi. Araligin sonunda 136€ ödüyecez bu ve gelecek ay icin. Bizden önceki kiracilarin faturasini baz alarak bize 68€ hesapliyorlar aylik. Sene sonuda fazla mi az mi harcadik diye hesap yapilcak ona göre bu rakam degisecek. Umarim az harcariz da biraz zor. Kizin eli yetisiyorbu evde. Sürekli isigi acip kapatiyor, esimde arkadindan ne kapi ne isik kapatir. Dogalgaz ve elektrikcok öderiz burda herhalde.
Arkadasim LED lambalari kullan diyor. Onun evide 2+1 ve o sadece 43€ ceyran ödüyormus ve kurutma makinesi bile kullaniyor.
Bende hic takip etmiyorum otomatikde diye ama bizede bu ay 190tl gelmisBiz cok ödüyoruzesimde otomatik ödemede ben takip etmiyorum ama 180 küsur dedi gecen gün hatirliyorum.
Belli ediyorum kim olduğumu anlamındaifsanin dibine ekmek banmak ne anlama geliyor? üfffff kolay cümleler kurun yaw
Plaza insanı ama mütevazi heyyt be:)Çok amin
Yok yok iyi duyarım ben sizi her yerden duyarım canım, siz birşey olunca etiketleyin anında gelirim
Daha aslımi inkar etmem için cok erkenPlaza insanı ama mütevazi heyyt be:)
Sağol şekerim.Günaydın kızlar
Kahvemsim yeni işin hayırlı olsun inşallah çok Fransız kaldım yaama İstanbul manzaralı olduğunu çok net anladım
Hahaha bende veriyorum hasimatomda. Bugün 1 hafta oldu tam 3.4 kg vermişim maşallah diyin nazar dEgmesinalo bende ve hashimotomda kilo veriyoruz. Yavas veriyoruz ama veriyoruzmutfak gelince daha rahat olacak
Benim tefal var 13 senedir kullanıyorum ama sor nasıl kullanıyorum bi kaç ayda bir aciyorumda ondan. Adam kot kazak çocuklarda eşofman giyince utu işi çok olmuyo kendiminkinide biriktirip toplu utuluyorumSelâm kızlar
Ay aysonu geldi bende para bitti
Eksilerde geziyorum.
Utumun performansini beğenmiyorum varmi öneri marka-model?
ben 1,5 kgHahaha bende veriyorum hasimatomda. Bugün 1 hafta oldu tam 3.4 kg vermişim maşallah diyin nazar dEgmesin
Benim tefal var 13 senedir kullanıyorum ama sor nasıl kullanıyorum bi kaç ayda bir aciyorumda ondan. Adam kot kazak çocuklarda eşofman giyince utu işi çok olmuyo kendiminkinide biriktirip toplu utuluyorum
Benimki de philips azur olanlardan.Hahaha bende veriyorum hasimatomda. Bugün 1 hafta oldu tam 3.4 kg vermişim maşallah diyin nazar dEgmesin
Benim tefal var 13 senedir kullanıyorum ama sor nasıl kullanıyorum bi kaç ayda bir aciyorumda ondan. Adam kot kazak çocuklarda eşofman giyince utu işi çok olmuyo kendiminkinide biriktirip toplu utuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?