- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.801
Plaaaaza hanfendisi olmak çok zor Asminkız bulduk ya aşıyıhataylılar buldu bunlar bize taşınmada yardımcı olan arkadaşlar canım. Yanı gel taşı plımı pırtımı ama çayımı içme de olmaz
Senin şu yeni işin hiç sevmedim bilesin. Eski şirket ne yapıyor? Orda daha rahattık ya
Tenkyu bebişim bekliyorumSelam kızlar
Kahvemsi geldi yazılanları okudu, herkesin iyi olduğunu gordu ve sessizce gitti
karamelli_turta ablanın daha iyi olmasına cok sevindim turtisim.
A Asmin75 kız siz aşı mı buldunuz covid covid ne misafiri. Otur işte ferah ferah evinde.
Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun.sana yarın havalı birkaç foto atayım hediye babında
Colombre canım
mavimli maşallah birikimlerin iyi gidiyor, bereketli olsun canım.
@kronikuykucu ben de bu aralar yakın çevreden çok fazla covid ve kötü haberi alıyorum ve haliyle tedirginligim artıyor.
Ama tedbir almaktan başka elimizden gelen birşey yok maalesef. Bir yerde akan hayatın içinde olmak zorundayız.
tr_lelli komşu hoşgeldin. Burayı haftasonu okumaya zaman kalmiyor ki size de ugrayayim
babyloading87 bunu okuyan kör oldu
Atladigim kimse kalmadı umarim
Inşallah ya gitsin yıllardır bunlarla yapıyorum terketsinler artık beni,ya8 kilo gider bir kac aya. Hele sen bu hizlaben 2,5 kiloyu bir ayda veriyorum
Bize killar mi dedin kizlar miGunaydin kilar
Günaydın kıllı kizlarBize killar mi dedin kizlar mi
basimiza ne geldise hep bu plaza yüzünden geldiPlaaaaza hanfendisi olmak çok zor Asmin
Eski işyerini ben de özlüyorum ne yalan söyleyeyim ama burada da başaricam.
Aynı rahatlık olur mu bilmiyorum
Işıklı hayata uyum sağlayacak kahvemsi
kil oluyon bize demekGünaydın kıllı kizlar
Değil tabiki
arkadasim 1300€ luk krem serisi bulmus. Minnacik deneme paketi 19€. Ama bildigin minnak yani. Kiz 5 gündür kullaniyor herkes cildiyle alakali iltifatlar yapiyormus. Baba uyandiktan sonra fotorafini atti. Aman allahim cildi resmen parliyor. Ama 1300€!!! Görmez olaydim keskeSelam kızlar
Bugün kendime doğum günü hediyesi olarak yaşlanma karsiti krem göz kremi titreşimli temizleyici aldım 250lira baydım dünde demir ilacı birde oglusa balık yağı aldım 200de oraya gitti
Gitti 1 gr parasi
Eşim de dalga geçiyor bu konudabasimiza ne geldise hep bu plaza yüzünden geldi
alisdin mi? kolaylasdi mi biraz isler?Selam kızlar
Bu aksam erken geldim ve dinlenmek yerine temizlik yaptım.
Cunkusu plaza hanfendisi de olsam ruhum ev hanfendisi.
Yarın da çamaşırı halledip haftasonuna sadece ütüyü planlıyorum.
Cumartesi eski patron bey cagirisa ona gidip iş devrinin kalan kısmıni ve tazminatı konuşacağım.
Bir tane online eğitimim olacak
Artık bir ara da dinlenirim
Dogum günün kutlu olsun canısııSelam kızlar
Bugün kendime doğum günü hediyesi olarak yaşlanma karsiti krem göz kremi titreşimli temizleyici aldım 250lira baydım dünde demir ilacı birde oglusa balık yağı aldım 200de oraya gitti
Gitti 1 gr parasi
19 eur sıksak alırız neymis adıarkadasim 1300€ luk krem serisi bulmus. Minnacik deneme paketi 19€. Ama bildigin minnak yani. Kiz 5 gündür kullaniyor herkes cildiyle alakali iltifatlar yapiyormus. Baba uyandiktan sonra fotorafini atti. Aman allahim cildi resmen parliyor. Ama 1300€!!! Görmez olaydim keske
kiz 5 g mi ne 19€19 eur sıksak alırız neymis adı
ahaha bak kara gectik gördün mü deseydinkiz 5 g mi ne 19€
Arkadasim diyorki, ha her ay botox yaptirdik 400€ ya, ha 1300€ kremlere verdik.Dedim tamamda canikom, biz botoxada gitmiyoruz.
He oda dogru diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?