- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.861
Buhar kazanlilar nasıl canımBenimki de philips azur olanlardan.
E bu da 9 yillik olmuş neredeyse.
Söyle yormayacak jilet gibi bir ütü istiyorum
Bilmiyorum da öneren de var önermeden de.Buhar kazanlilar nasıl canım
Merhaba cnm.Merhaba kızlar altındaki düşüşü gördünüz mü? Sanırım daha düşecek diyorlar 1 tane bilezik borcum var 20 gr civarı daha düşer mi acaba duyumlarınız var mı?
Biraz daha düşer mi diyorum borcu aldığım kişi yabancı değil ablam düşsün öyle yap diyor daha düşecek diyorlar biraz daha beklesem mi diyorum bugün güzel düşüşteydiMerhaba cnm.
Paran varsa alip ver bence
Kv demin Tefal var Philips benim onunla kıyasladığımda Tefal kırışıklıkları daha az açıyor gibi geldi banaBilmiyorum da öneren de var önermeden de.
Bu kez tefal mi alsam
Philips azur buhar kaznanli benim kullanmadığım.Bilmiyorum da öneren de var önermeden de.
Bu kez tefal mi alsam
Kazanli ütü önerenler de var cnm.
Hay,allah kahvemsim orta yolu bulursunuz belki.Öğlenden sonra telefon geldi, eski şirkete geçip kalan iş devrini yaptım. Tazminat konusuna pek girmedik. Bu ay geçsin tekrar konuşacağız
Ben de o para in üstüne koca bir sürahi şu ictigim için çok ustelemedim ama simdilik
Turtis hazır Kasım indirimleri varken alsan mi acabaKazanli ütü önerenler de var cnm.
Benimki de azur normal ve 9 yillik benimki de
Ablam aldı yeni philipsin siyah pudra renkli olan modelini, çok memnunmuş.
Bana model seçinTurtis hazır Kasım indirimleri varken alsan mi acaba
Elektronik çok zamlanmis
Yine karıştırdı benle asmini
Elektronik demişken nescafenin kendi kahve makinesi var yeni blututla çalışan. çok beğendim. Latte capicuno espresso falan yapıyor tam benlik 800tl dedimki büyükbaşa ortak ödeyelim hepsiburada da çoklu ödemeyle . Kabul etmedi tabisi.Turtis hazır Kasım indirimleri varken alsan mi acaba
Elektronik çok zamlanmis
Kız senin koca hepten bisey yapmıyo galibaYine karıştırdı benle asmini
Elektronik demişken nescafenin kendi kahve makinesi var yeni blututla çalışan. çok beğendim. Latte capicuno espresso falan yapıyor tam benlik 800tl dedimki büyükbaşa ortak ödeyelim hepsiburada da çoklu ödemeyle . Kabul etmedi tabisi.
Alsam benden fazla o içer.sinir oldum yineeee
Kafasi bir dünya kahvemsimin bu araYine karıştırdı benle asmini
Elektronik demişken nescafenin kendi kahve makinesi var yeni blututla çalışan. çok beğendim. Latte capicuno espresso falan yapıyor tam benlik 800tl dedimki büyükbaşa ortak ödeyelim hepsiburada da çoklu ödemeyle . Kabul etmedi tabisi.
Alsam benden fazla o içer.sinir oldum yineeee
Market faturalar aidat ondaKız senin koca hepten bisey yapmıyo galiba
Pazar market falan yapıyomu bari?
Benimkimden de betermis bu
Hep aynı Hiç değişmeyecek ayricaKafasi bir dünya kahvemsimin bu araondandir
Büyük hiç değişmiyor mü, hep aynı galiba.
Kocanin kart numarasiyla al diyor ama dimiiMelek diyorki git al o makineyi(şeytanla isim olmaz)
Kocanin kart numarasiyla al diyor ama dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?