- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.821
Arkadaşın iyi kazanıyor demek ki Asmin. Markasi ne kremin. Bir ara içinde plasenta s..rm gibi kullanmaya elimin varmayacagi içerikler olan kremler vardı. Onlar gibi bir şey mi acaba.arkadasim 1300€ luk krem serisi bulmus. Minnacik deneme paketi 19€. Ama bildigin minnak yani. Kiz 5 gündür kullaniyor herkes cildiyle alakali iltifatlar yapiyormus. Baba uyandiktan sonra fotorafini atti. Aman allahim cildi resmen parliyor. Ama 1300€!!! Görmez olaydim keske
hosgeldin canimGünaydın kızlar
karamelli_turta çok geçmiş olsun
Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun
A Asmin75 yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun
Buraları çok özledim
tr_lelli senide
yok kiz iyi kazanmiyorArkadaşın iyi kazanıyor demek ki Asmin. Markasi ne kremin. Bir ara içinde plasenta s..rm gibi kullanmaya elimin varmayacagi içerikler olan kremler vardı. Onlar gibi bir şey mi acaba.
Dogum günün kutlu olsun canısıı
Teşekkürler kizlarGünaydın kızlar
karamelli_turta çok geçmiş olsun
Cennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun
A Asmin75 yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun
Buraları çok özledim
tr_lelli senide
Güle güle kullan canım. Zayıfladıkça dolabı geliştirirsin bence. Hiç almam deme.Alışverişe doymuyordum
Annem hediye olarak ne istediğimi sordu bende sürahi blendr istedim almışlar hemen
Bende kisliklarimi yenilemek istiyordum
Fırsat buldum bugün tunik hırka pantolon aldım.
Bi arkadaşın mağazası. Hesap'açmisti bana aylık ne kadar .istersem oduyorum. Biraz oraya borç yaptım ama çok şık şeyler aldım. buyukbasin hediye aldığı tunikte geldi. Bu kis başka bisey almam artık.
Altın 14ine kadar bu ayarda kalsa fena olmaz gercekten
iyi günlerde giy canimAlışverişe doymuyordum
Annem hediye olarak ne istediğimi sordu bende sürahi blendr istedim almışlar hemen
Bende kisliklarimi yenilemek istiyordum
Fırsat buldum bugün tunik hırka pantolon aldım.
Bi arkadaşın mağazası. Hesap'açmisti bana aylık ne kadar .istersem oduyorum. Biraz oraya borç yaptım ama çok şık şeyler aldım. buyukbasin hediye aldığı tunikte geldi. Bu kis başka bisey almam artık.
Altın 14ine kadar bu ayarda kalsa fena olmaz gercekten
Alıştım canım ama kolaylasmaz burada işleralisdin mi? kolaylasdi mi biraz isler?
sen kafana koydugunu basarirsinAlıştım canım ama kolaylasmaz burada işler
Daha yolum uzun
Boyumdan büyük işlere kalkişmisim sonradan farkettim
Açığı kapatmak için daha çok çalışmalıyım
Bizim buralarda bir laf varsen kafana koydugunu basarirsineski sirket düzelirse dönermisin?
Plaza hatunu diyeceksiniz!Bizim buralarda bir laf var
Kurt kışı geçirse de yediği ayazı unutmaz.
Yanisi herşey yoluna girse bile ben çok yıprandım pandemi sürecindeki durumdan dönmem geri.
Hem orası sıradan bir apartman, ben artık cam terasli, manzaralı, çayın yanında lotus ikram eden, sağlıklı beslenelim diye ara öğünde yerli muz veren lüks yerlere alıştım. Kesmez beni oralar
Bende o sözü severim birde rahmetli babam derdi bogulcaksan büyük denizde bogul diye gerçekten imkanlar daha iyi çalışıp başarırsın açığı kaparsin canımBizim buralarda bir laf var
Kurt kışı geçirse de yediği ayazı unutmaz.
Yanisi herşey yoluna girse bile ben çok yıprandım pandemi sürecindeki durumdan dönmem geri.
Hem orası sıradan bir apartman, ben artık cam terasli, manzaralı, çayın yanında lotus ikram eden, sağlıklı beslenelim diye ara öğünde yerli muz veren lüks yerlere alıştım. Kesmez beni oralar
Tabiki öylePlaza hatunu diyeceksiniz!
Ben de o kafadayim artık.Bende o sözü severim birde rahmetli babam derdi bogulcaksan büyük denizde bogul diye gerçekten imkanlar daha iyi çalışıp başarırsın açığı kaparsin canım
Ayyyy ben bu mesajıBen de o kafadayim artık.
Zaten eşşek gibi çalışıyorum bari semerim kaliteli olsun
Sen burada objektif olamazsın ama plazayi desteklersin.
Işıltılı hayattan fotolar senin de rutinin oldu.
Eski yerde karşımda sadece cami vardı, burada alabildiğine İstanbul ayaklarinin altında.
Yalniz ben ifsanin dibine ekmek baniyorum ama tanıyan da belli etmesin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?