Kafasi bir dünya kahvemsimin bu ara ondandir

Büyük hiç değişmiyor mü, hep aynı galiba.
Turtisim beni çok iyi anladığın için teşekkür ederim beybisi
Kaç yıllık emek verdiğim yer ile vedalasmisim zor bir gün, tazminat askıda kaldı ki burası çok daha önemli ama anlayan kim
Ayyy idare edin azıcık Cennetmeyvesii

tesadüf bendede aynisi varda, ayda bir kullanan @thewhitcher di canim

ven yil da bir kullaniyorum

degisen birsey yok mu eski sirketin durumunda?

kiz alvebir odaya kilitle. Kahve istediginde kap 10 lirasini!

Yok canım, sıkıntı devam ediyor.
İşler düzelince ödeyelim dedi.
Garantisi yok ki düzeleceğinin.
Bana şimdi lazım azar azar ödeyin dedim.
Öbür ay bakalım dedi.
parca parca gelincede insan birsey anlamiyor, yinede hic den iyi olurdu, Insallah alirsin canim

Bugün benim köfteye dedim ya biz su yer silen robotlardan mi alsak? 300€ civarilar. He alalim sen ne yapcan o sirada dedi. Dedim kahvemi icip onun isini seyretcem
Aslinda biraz üstelesem aliriz bence
Benim de istek listemde o katyalar var
Bence biraz ısrar et, büyük kolaylık olur

kalktım dedim herkes uyurken yerlerisileyim, yarına kalmasın. Benim köfte, hadi gel şarap içelim dedi yerler kirli kaldı, ama şarap güzel di robot konusundada anlaşdık. Almak istiyorsan al diyor. Yani kızlar, sarap içerken böyle konular konuşulurmuş adamlarla bence. bir kaç şişe daha alim eve, konuşmak istedigim bir kaç şey daha vardı

tesadüf bendede aynisi varda, ayda bir kullanan @thewhitcher di canim

ven yil da bir kullaniyorum
Yil da bir iyiymiş cano
Yok canım, sıkıntı devam ediyor.
İşler düzelince ödeyelim dedi.
Garantisi yok ki düzeleceğinin.
Bana şimdi lazım azar azar ödeyin dedim.
Öbür ay bakalım dedi.
Tazminati taksit taksit versede olur.
Çok da takma cnm sonuçta aradığın gibi hemen işini buldun hemde böyle bir dönemde
Bugün benim köfteye dedim ya biz su yer silen robotlardan mi alsak? 300€ civarilar. He alalim sen ne yapcan o sirada dedi. Dedim kahvemi icip onun isini seyretcem
Aslinda biraz üstelesem aliriz bence
Sen ne yapican ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…