- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.221
Sen neler aldinBem de dun kitap siparisi verdim turta sabirsizlikla.bekliyorumneler aldin bama da fikir olsun
Nadirkitap uygulamasi var mı kahvemsim yoksa sadece internet sitesi satışı mi.2.el kitaplar dolap uygulamasında da var kızlar aklimizda olsun.
Benim son aldığım kitaplar sıfırı çok pahalı olduğu için ikinci ele yöneldim.
Nadirkitap da birsuru kitapçı bir arada, yeni de var.
İnternet sitesi canım.Nadirkitap uygulamasi var mı kahvemsim yoksa sadece internet sitesi satışı mi.
Ne güzel hem uyguna almış oldun.
Hadi gözünaydın canım çok tutmamıştır umarımKizlar öğlen tam da ben evden çıkarken geldi yetkili servis.
Elektrik gittiğinde bir kopukluk olmuş, tamir edilmiş oh çok şükür.
Sadece servis ücreti verildi.
Hazırlamıştım kendimi
Sağol cnm sadece servis ücreti verdim geldiler baktilar o kadar, 75 tlcik sıkışmışHadi gözünaydın canım çok tutmamıştır umarım
Daha fazlasını vermekten kurtuldun yine de daha iyi olmuş sevindim canımSağol cnm sadece servis ücreti verdim geldiler baktilar o kadar, 75 4cik sıkışmış
Aynen cnm biraz hazırlamıştım kendimi hattâDaha fazlasını vermekten kurtuldun yine de daha iyi olmuş sevindim canım
Not ettim keyifli okumalar. Canan Tan i yillar önce okumustum sanirim universitedeyken. Cerez kitap kategorisinde benim icinRomantik komedi tarzi bu kez siparişim
Nefret oyunu,Bülbül, aşk ve dondurma,ayaklı bela,oyuncu,pembe ve yusuf (bu kitap çok uygundu fiyati umarim canan tan bu kez pişman etmez
İsmail Bilgin in , Çanakkale Tufani ve Sultan Alparslan kitaplariSen neler aldin
Ay bu ay daha da kitap almam ama bir yıl sonra artik
Yaa cok güzel haberlerMerhaba canlarOkuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık
İşin aslı ben birikim yapmıyormuşum ki, onu farkettim. o konuda bir hedef belirleyemediğim için grubu da meşgul etmek istemedim. Maaşımın neredeyse tamamı kredi vs bitiyor, döner sermaye olursa onu da eşime atıyorum o hesabından altın alıyor borç harç yoksa.
Eşim kpssye girecekti hatırlarsanız, çok şükür iyi bir puan aldı inşallah atanacak diye düşünüyoruzBu arada bizim tedavi de sonuç verdi 3 aylık hamileyim inşallah kucağımıza da almak kısmet olur en büyük duamız.
Hepinizi mesafeli bir şekilde öpüyore
Canan Tan'in Yüreğim seni kitabı ile yazardan soğumuştum resmen,bakalim bu bir firsat olacak mi tekrar.Not ettim keyifli okumalar. Canan Tan i yillar önce okumustum sanirim universitedeyken. Cerez kitap kategorisinde benim icinkafa dinlemelik dili basit
Aminn çok teşekkür ediyorumYaa cok güzel haberler
Saglıkla gelsin insallah bebis
Biz de bugün servise soracağız.Sağol cnm sadece servis ücreti verdim geldiler baktilar o kadar, 75 tlcik sıkışmış
Biz acil durum bütçesi yapamayız turtis yazayım da dursun buradaAynen cnm biraz hazırlamıştım kendimi hattâ
Bir an önce acil durum bütçemi yapmalıyım.
Ara sıra hatirlatin bana hatta sorun
Ne yaptin o bütçeyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?