- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.241
Gelip bakar, arizanin fiyatini söylerler.Biz de bugün servise soracağız.
Bosc yetkili servis garanti bittiği için yüksek fiyat verirse,herhangi birini cagiralim diyor eşim.
Bu dedigin çok doğru yalnizBiz acil durum bütçesi yapamayız turtis yazayım da dursun burada
Ay sonu kalan para bizi rahatsız eder altın yaparız
dünden beri belimle ayagım agrıyo bıraz canım aslında cocuktan dıye dusunuyorum bılmedıgım bi agrı degıl ama artık her seyi belirti gibi görmekten psıkolojım bozuldu baska agrıyan bı yerım yok halsızde degılım şükür. ınsAllah yorgunluktandırIyiyiz cnm sen nasılsın.
Paşa yoruyor mu annesi birazcık seni
Bizde seni özledik.
Geçmiş olsundünden beri belimle ayagım agrıyo bıraz canım aslında cocuktan dıye dusunuyorum bılmedıgım bi agrı degıl ama artık her seyi belirti gibi görmekten psıkolojım bozuldu baska agrıyan bı yerım yok halsızde degılım şükür. ınsAllah yorgunluktandır
İyi düşün canım kendini üzüp mutsuz etme.Sağ sağlim şu kışı bir atlatsak hayırlısı ile.Herkes diken üstünde.dünden beri belimle ayagım agrıyo bıraz canım aslında cocuktan dıye dusunuyorum bılmedıgım bi agrı degıl ama artık her seyi belirti gibi görmekten psıkolojım bozuldu baska agrıyan bı yerım yok halsızde degılım şükür. ınsAllah yorgunluktandır
Ay canım çok sevindim. Allah buradan sağlıkla kavuştuk haberini de yazmayı nasip etsin. İnşallah eşin de en kısa zamanda atanır,her şey yoluna girer.Merhaba canlarOkuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık
İşin aslı ben birikim yapmıyormuşum ki, onu farkettim. o konuda bir hedef belirleyemediğim için grubu da meşgul etmek istemedim. Maaşımın neredeyse tamamı kredi vs bitiyor, döner sermaye olursa onu da eşime atıyorum o hesabından altın alıyor borç harç yoksa.
Eşim kpssye girecekti hatırlarsanız, çok şükür iyi bir puan aldı inşallah atanacak diye düşünüyoruzBu arada bizim tedavi de sonuç verdi 3 aylık hamileyim inşallah kucağımıza da almak kısmet olur en büyük duamız.
Hepinizi mesafeli bir şekilde öpüyore
canım benimde hedefim allahın izniyle 5 çeyrek ama üstüne de çıkmaya niyetim var rabbim nasip ederse2021 Hedeflerimiz
1. @mutlu1988 =6 çeyrek altın
2. A Asmin75 =250 €
3. S Saricivcivim1 =50 gram altın
4.karamelli_turta =70 gram altın
5. @Thewitcher =50 gram altın
6. @minikkoala =12 gram altın +500 €
7. @mavimli = 250 gram altın
8. K kahvemsi mutluluk =12 altin
9.okyonus =50 gram altın +1.000$
10.
Aralık ayı birikim listemiz
1. @mavimli =10 gram altın
2.karamelli_turta =4 gram altın
3.Colombre =2 gram altın
4. @Thewitcher =6 gram altın
5.asivemai =2 gram altın
6. @mutlu1988 =10 gram bilezik
7.
8.
9.
10.
2020 yili 2. 6 aylik hedeflerimiz;
1.karamelli_turta =20 bin tl
2. @mavimli =150 gram altın
3. @tatlu =15 bin tl
4. K kahvemsi mutluluk =6 adet altın
5.okyonus =6 cumhuriyet altin
6 @minikkoala =6 gram altın +400 €
7. @klbk33 =20 gram altın
8.Huysuzd =10 çeyrek altın
9. @Nurov =30 gram altın
10. @blondemary =10 gram altın
11. @Gurbetci-NL =15 çeyrek altın
Kumbara birikimi 1 Eylül / 31 Aralik 2020
1.karamelli_turta
2. K kahvemsi mutluluk
3. @Thewitcher
4. @mavimli
5. A Asmin75
6.Huysuzd
7. @minikkoala
8. @Sahandayumurta
9.asivemai
Amiin çok teşekkür ediyorumAy canım çok sevindim. Allah buradan sağlıkla kavuştuk haberini de yazmayı nasip etsin. İnşallah eşin de en kısa zamanda atanır,her şey yoluna girer.
Allah ödeme kolaylıği versin canımkaramelli_turta turtişim borcumuz cok ama yıne de 2021e ben de 12gram altın hedef yazdırmak ıstıyorum ara ödeme yaparsakta bunu da bırıkımden sayarım dıye dusunuyorum.
kısmetse oglumu 3 yasında krese vermek ıstıyoruz ıstedıgımız kreste tuzlu bıraz. sımdıden az da olsa bunun için kenara para koymaya karar verdım, 5700 kredımız var ve o donemde de devam edecek para en azından daha az sıkısmamızı saglar bence
Çok iyi düşünmüşsün ufaktan at kenara.Hayat çok pahalı artık karnımızı doyurmak bile lüks oluyorkaramelli_turta turtişim borcumuz cok ama yıne de 2021e ben de 12gram altın hedef yazdırmak ıstıyorum ara ödeme yaparsakta bunu da bırıkımden sayarım dıye dusunuyorum.
kısmetse oglumu 3 yasında krese vermek ıstıyoruz ıstedıgımız kreste tuzlu bıraz. sımdıden az da olsa bunun için kenara para koymaya karar verdım, 5700 kredımız var ve o donemde de devam edecek para en azından daha az sıkısmamızı saglar bence
Tabi canımAynen cnm biraz hazırlamıştım kendimi hattâ
Bir an önce acil durum bütçemi yapmalıyım.
Ara sıra hatirlatin bana hatta sorun
Ne yaptin o bütçeyi diye
aminn canım lellimAllah ödeme kolaylıği versin canım
evet canım kredimiz 5 sene cok yuksek sonraki 5 sene daha rahat oluruz ınsAllah bu kadar yuksek kredıyle kenara atabılırmıyım bılmıyorum ama Allah buyuk bizim niyetımız hayırlı olsunda.Çok iyi düşünmüşsün ufaktan at kenara.Hayat çok pahalı artık karnımızı doyurmak bile lüks oluyorAllah işsizlerin yardımcısı olsun çalıştığımız halde zor yetiyor.Artık ev araba almakta çok zor.Çocuklar büyüdükçe masraflarda artıyor.Napalım sağlık huzur olsunda hepsi hallolur.
Allah tamamina erdirsin canimMerhaba canlarOkuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık
İşin aslı ben birikim yapmıyormuşum ki, onu farkettim. o konuda bir hedef belirleyemediğim için grubu da meşgul etmek istemedim. Maaşımın neredeyse tamamı kredi vs bitiyor, döner sermaye olursa onu da eşime atıyorum o hesabından altın alıyor borç harç yoksa.
Eşim kpssye girecekti hatırlarsanız, çok şükür iyi bir puan aldı inşallah atanacak diye düşünüyoruzBu arada bizim tedavi de sonuç verdi 3 aylık hamileyim inşallah kucağımıza da almak kısmet olur en büyük duamız.
Hepinizi mesafeli bir şekilde öpüyore
Gayette oluyo kahvemsim sormaİyi iyi çocuklarla uğraşmaktan size saracak vakti kalmaz
Sağlıklı yaşları oldun Paşa'nın, ikinci de kız olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?