Biz de bugün servise soracağız.
Bosc yetkili servis garanti bittiği için yüksek fiyat verirse,herhangi birini cagiralim diyor eşim.
Gelip bakar, arizanin fiyatini söylerler.
Ona göre karar verirsiniz cnm.
Aksilik bu ya sabah bul.mak. çalıştiracaktim ekran yok no,nema
Dün gelmeden arayan elemani aradim 3 kez hemde
Açmıyor,ısrarcı.
Bence daha ısrarcı çıktım ama.
Açtı sonunda anlattim, soketi gevşek kalmış olabilir dedi ,bugün öğlene kadar kadargelin bekliyorum dedim.
Ben belâlı müşteri.

Iyiyiz cnm sen nasılsın.
Paşa yoruyor mu annesi birazcık seni
Bizde seni özledik.
dünden beri belimle ayagım agrıyo bıraz canım aslında cocuktan dıye dusunuyorum bılmedıgım bi agrı degıl ama artık her seyi belirti gibi görmekten psıkolojım bozuldu baska agrıyan bı yerım yok halsızde degılım şükür. ınsAllah yorgunluktandır

Geçmiş olsun
Psikolojimiz altüst zaten.

İyi düşün canım kendini üzüp mutsuz etme.Sağ sağlim şu kışı bir atlatsak hayırlısı ile.Herkes diken üstünde.

K kahvemsi mutluluk dun bi plazaya gittim yeminlee aklima sen geldin (bak nasil yer ettin beynimde) plaza = sen.
Belkimde ayni plaza
Deniz goruyo falan daire cidden insan sıkılmıyo ordan aurasi degisiyo
ciktikdan sonra yine varotik halime dondum ama orasini hic seetmeyelim bak yine okuz oturdu bogrume

bi bakim kiraalar neymis dedim zugurdun cenesi yorulsun hesabi.
7bincikmis aidatina falan hic bakmadan sayfayi kapadim falan.

asgari ucretle is bulsam uzerine 3 ek is, mesailer, pirimler falan olan is bulursam bende oturabailirim aslinda orda

Ay canım çok sevindim. Allah buradan sağlıkla kavuştuk haberini de yazmayı nasip etsin. İnşallah eşin de en kısa zamanda atanır,her şey yoluna girer.

Kızlar selamlar, keyifler nasıl
Hava kapalı,ben miskin. Canım kahvaltı bile istemedi,büyük bir kupa ıhlamur yapıp kitap okudum kızlar dersteyken. Allah tan işim yok bugün, dün süpürüp sildim. Ev temiz. Sadece yemek yapılacak ,o da bir saatlik iş zaten.
Arada size de her şeyi koyverme isteği geliyor mu ,bir günlüğüne de olsa. Yalnız değilimdir herhalde. İşte bunlar hep tatil ihtiyacı.

canım benimde hedefim allahın izniyle 5 çeyrek ama üstüne de çıkmaya niyetim var rabbim nasip ederse

karamelli_turta turtişim borcumuz cok ama yıne de 2021e ben de 12gram altın hedef yazdırmak ıstıyorum ara ödeme yaparsakta bunu da bırıkımden sayarım dıye dusunuyorum.
kısmetse oglumu 3 yasında krese vermek ıstıyoruz ıstedıgımız kreste tuzlu bıraz. sımdıden az da olsa bunun için kenara para koymaya karar verdım, 5700 kredımız var ve o donemde de devam edecek para en azından daha az sıkısmamızı saglar bence

Allah ödeme kolaylıği versin canım

Çok iyi düşünmüşsün ufaktan at kenara.Hayat çok pahalı artık karnımızı doyurmak bile lüks oluyorAllah işsizlerin yardımcısı olsun çalıştığımız halde zor yetiyor.Artık ev araba almakta çok zor.Çocuklar büyüdükçe masraflarda artıyor.Napalım sağlık huzur olsunda hepsi hallolur.

evet canım kredimiz 5 sene cok yuksek sonraki 5 sene daha rahat oluruz ınsAllah bu kadar yuksek kredıyle kenara atabılırmıyım bılmıyorum ama Allah buyuk bizim niyetımız hayırlı olsunda.
hayat gercekten cok pahalı valla esım gecen meyve almıs 2-3 parca bısey 50tl verdım dedi. çok sukur ımkanımız var her aksam yıyoruz olmayan nası alcak nası bagısıklıgını guclendırıcek hele cocuklar oyle uzuluyorumki

Günaydın kızlar
Sabah pazara gittim burdada herşey çok pahalı gerçekten 15 euro ya meyve sebze aldım meyve sebze dediğim mandalina bir kilo domates iki patlican bir marul bir salatalık birde bir kilo muz.
Bide bir yillik birikim icin kumbara aldim ve ilk esime uzattım siftah senden diye 10 euro attı gene iyiyim.
Bizde taşınıyoruz inşallah ev sahibi ile anlaşırsak ev bulduk bakalım bu ayın sonunda masrafımız çok olacak ama napalim biseyimiz daha hic yok

Allah tamamina erdirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…