- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.281
Ben seni kücük sanıyordumm kızSelam kizlar,
bugün 45 oldumkizim sabah happy birthday to you dedi, dünyanin en tatli hediyesi oldu
Ondan haric kül kedisi gibievi temizldim bugün
Böbregimizimi satalim napalim orada oturmak icinBir plaaaza hanfendisi kolay yetişmiyor tabiki beni hatirlayacaksin, kaç tane plaza hanfendisi tanıyorsun
Aynı plaza değil ama onu soyleyeyim
Bizim plaaaazanin aidatı senin baktığın kirası kadar diyip susuyorum
Ziraa yine ifsanin dibine ekmek baniyorum
Bende sasirdim A Asmin75Ben seni kücük sanıyordumm kız
Sanki 25li yaslarda bi enerjin var
Abla diyemiycemm valla bu saatten sonra
Nice mutlu saglıklı yasların olsun cnm
iste bu lastigi int. bulup birine taktirsaniz (keske elinden gelse birinin misal bizde esimin sifir sifir sifir kabiliyet) nasil ucuza gelir.Çamaşır makinasının lastiği Bosch da 495 TL, servis bedeli hariç
Yok artık dedim.
Leğene koyar cignerim
Yarın normal servislere bakicaz.
Çamaşır dağ gibi olmaya başladı üç günde
Benim eşimin ev inşa edecek tamirat malzemesi var ama sor neyi tamir ettiiste bu lastigi int. bulup birine taktirsaniz (keske elinden gelse birinin misal bizde esimin sifir sifir sifir kabiliyet) nasil ucuza gelir.
Bir böbrek kaç TL acabaBöbregimizimi satalim napalim orada oturmak icin
Bak yine hayat aglarini örerken bana gelince hep ilmek atlamis gibi.
Plazasiz hayat cok zor anlamiyolla
Var ama vergi ödüyoruz sekerim biz.Maasa zam yok mu ama herseye var masallah
Tamamdir mavimlicim ekledimkaramelli_turta ben Aralik ayi icin 7 gram daha almistim toplamda 17 gram olacak listede canim.
Akşam bekledim ama gelmedin kutlama yapacaktıktesekür ederim kizlar
günümüz cok sakin gecdi, malum heryer kapali.
Yarin carsiya gidip annemin ilacini alcam, ardindan hamsi. Uzun zamandir yememisdik, bugün canimiz cekti. Bu evde mutfakta camimiz var, pisirmesi daha kolay olur.
Birtane de sac ismarladim bugün. Haftaya gelcekmis. Aynisi annemdede var. Mutfak gelince ekmegimizi yine evde yapcam. Disardan tüm alinca ciddi pahali.
Su an eksilerde sürünüyoruz, ay sonu gelse cok iyi olur.
Esim istedigim hediyeyi bulamamis 100€ hediye etti, zula yapmiskenara attim, borsa isine girisince kullanirim.
Benden bu kadar canlar. Öpüldünüz
Eşimi gördüm bir anBenim eşimin ev inşa edecek tamirat malzemesi var ama sor neyi tamir etti
Ufak tefek şeyleri yapar ama lastik değiştirme onu çok aşar
Sen ne güzel zayıflamışsın kizSelam kizlar ben de evde bunaldim dün ciktim alisveris yaptim. Kendime yeni pijamalar, panduf ev botu, ev halkina da hediyeler aldim yilbasi icin.
Bu arada simdilik toplamda 7 kilo verdim ama millet görünce hemen anliyor zayifladigimi10 kilo daha verince nasil olacak acaba
ınsAllah canım bnımEkliyorum bereketli olsun cnm
En büyük yatirimi yaptin uykucum sen evini alarak.
Bunlar da bitecek inş.
Ne kadar düşüncelisin uykucu,takdir ediyorum gerçekten.Gerektiğinde büyükler yardim ediyorsa, ihtiyaç halinda evlatlar da destek olmali.selam kızlar
ben de evelsi gun faturaları odedım annemin de faturalarının yarısını odemeye basladım kendi istemıyor ama cocukta orda fazla fazla dogalgaz yakıyor bı emekli maası. annemin ve bızım faturalar toplam 1020 tl falan yaptı yatırdım.telefonlarımız dahıl
Tertemiz az kullanılmış 2.el böbrek70 -130 bin arasiymis
Eki Görüntüle 2737277
Ben kesin dolandiricilarin eline duserim belese gider oyle bir sans
sagolasın canım elimden geldıgınce yardım etmeye gayret edıyorum. ıse gırdıgım andan beri aıleme hep yardımcı oldum bekarken bu boyleydı,evlenırken de esımle konustum aıleme yardım edecegım senın ıcın sorun olmayacagını umuyorum dedım sagolsun o da seve seve dedı hep bu zmana kadar. kıralarına yardımcı oluyorum sık sık marketten bıseler alırım kardesımın yurt parasını oduyorum.yaklasık bir yıldan beri okul yok zaten bu donemde boyle bıter son sınıfta.babamın zaten epey bi borcunu odedım zamanında artık pes ettım 2-3 yıldır maddı olarak yardımcı olmuyorum ona.Ne kadar düşüncelisin uykucu,takdir ediyorum gerçekten.Gerektiğinde büyükler yardim ediyorsa, ihtiyaç halinda evlatlar da destek olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?