- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.261
Nice yaşların olsun ailenle canımSelam kizlar,
bugün 45 oldumkizim sabah happy birthday to you dedi, dünyanin en tatli hediyesi oldu
Ondan haric kül kedisi gibievi temizldim bugün
Ekliyorum bereketli olsun cnmcanım benimde hedefim allahın izniyle 5 çeyrek ama üstüne de çıkmaya niyetim var rabbim nasip ederse
En büyük yatirimi yaptin uykucum sen evini alarak.karamelli_turta turtişim borcumuz cok ama yıne de 2021e ben de 12gram altın hedef yazdırmak ıstıyorum ara ödeme yaparsakta bunu da bırıkımden sayarım dıye dusunuyorum.
kısmetse oglumu 3 yasında krese vermek ıstıyoruz ıstedıgımız kreste tuzlu bıraz. sımdıden az da olsa bunun için kenara para koymaya karar verdım, 5700 kredımız var ve o donemde de devam edecek para en azından daha az sıkısmamızı saglar bence
Bir plaaaza hanfendisi kolay yetişmiyor tabiki beni hatirlayacaksin, kaç tane plaza hanfendisi tanıyorsunK kahvemsi mutluluk dun bi plazaya gittim yeminlee aklima sen geldin (bak nasil yer ettin beynimde) plaza = sen.
Belkimde ayni plaza
Deniz goruyo falan daire cidden insan sıkılmıyo ordan aurasi degisiyo
ciktikdan sonra yine varotik halime dondum ama orasini hic seetmeyelim bak yine okuz oturdu bogrume
bi bakim kiraalar neymis dedim zugurdun cenesi yorulsun hesabi.
7bincikmis aidatina falan hic bakmadan sayfayi kapadim falan.
asgari ucretle is bulsam uzerine 3 ek is, mesailer, pirimler falan olan is bulursam bende oturabailirim aslinda orda
Yalnız bizim plaazaa yazmam da çok aşırı havalı olmuşBir plaaaza hanfendisi kolay yetişmiyor tabiki beni hayirlayacaksin
Aynı plaza değ
Bizim plaaaazanin aidatı senin baktığın kirası kadar diyip susuyorum
Ziraa yine ifsanin dibine ekmek baniyorum
Asminim gel bunu kutlayalimSelam kizlar,
bugün 45 oldumkizim sabah happy birthday to you dedi, dünyanin en tatli hediyesi oldu
Ama ne kadar da yüksek fiyat çıkarmışÇamaşır makinasının lastiği Bosch da 495 TL, servis bedeli hariç
Yok artık dedim.
Leğene koyar cignerim
Yarın normal servislere bakicaz.
Çamaşır dağ gibi olmaya başladı üç günde
Makinanın şu anki fiyatı 6 kusur. Yani normalmiş parçanın bu kadar olması dedi yetkili servis hanım.Ama ne kadar da yüksek fiyat çıkarmış
Bir araştırın bakalim cnm
Herşey ne kadar da pahalı.Makinanın şu anki fiyatı 6 kusur. Yani normalmiş parçanın bu kadar olması dedi yetkili servis hanım.
Mahalle servisi bakacagiz artık
Herşey çok pahalı ve hayat zorHerşey ne kadar da pahalı.
Bize gelen de kart değişmesi gerekseydi 1.000tl imiş dedi.
Ve gittikçe daha da zorlaşıyor.Herşey çok pahalı ve hayat zor
Ama gelir sabit
Neyseki sen ucuz atlattin ben de uyguna yaptırmayı umuyorum
Nice mutlu güzel yillarin olsunSelam kizlar,
Oh iyi en güzel hediyetesekür ederim kizlar
günümüz cok sakin gecdi, malum heryer kapali.
Yarin carsiya gidip annemin ilacini alcam, ardindan hamsi. Uzun zamandir yememisdik, bugün canimiz cekti. Bu evde mutfakta camimiz var, pisirmesi daha kolay olur.
Birtane de sac ismarladim bugün. Haftaya gelcekmis. Aynisi annemdede var. Mutfak gelince ekmegimizi yine evde yapcam. Disardan tüm alinca ciddi pahali.
Su an eksilerde sürünüyoruz, ay sonu gelse cok iyi olur.
Esim istedigim hediyeyi bulamamis 100€ hediye etti, zula yapmiskenara attim, borsa isine girisince kullanirim.
Benden bu kadar canlar. Öpüldünüz
Maasa zam yok mu ama herseye var masallahVe gittikçe daha da zorlaşıyor.
Gereksiz hiçbirşeye yanasmadigimiz hâlde çok şükür geciniyoruz da yani maaşa zam yok.
Olsa da kesintide zaten.
Hani nerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?