evet canim 45 oldum. tesekür ederim. Ben hep derim kadin 40 indan sonra tam oluyor. En güclü yillarim, en olgun, en sakin, en ne istedigimi, ne istemedigimi bildigim yillarim.

Gencken inanilmaz oluyor, ama su an en güzel yillarim diye bilirim

Evet bu aksam tüm zulami ortaya cikardim arkadaslar. Esim sok
Baya baya eksilerde yüzmegebasladik, e bide daha mutfak ödenecek filan. Dedim en iyisi düze cikmak. Yani yeni yilda sifirdan basliyacagim yine zulaya, ama bu kez büyük kismini borsaya yatircam harcligimin, geri kalirsa birseyler onuda nakit tutarim.
Camasir makinemi 10,5 kg luk almisdim. Bugün resmen makineyi öpesim vardi. Resmen tüm camasir sepeti bosaldi, iki camasirteli actim balkona.
benden bugünlük yine bukadar. Tatli rüyalar

Güle güle kullan canım. Hakettin sen artık evinde rahatça yaşamayı.
İşte o zulalar ille bir yerde patlıyor. Ne şanslı adamlar yahu. Ben kaç kere sıfırladım, sayısını bilmem. Ondan belki de çok rahat oluyor adamlar. Nasılsa hatun durumu kurtarır diye

Selam kızlar

Selam kizlar,

bugün 45 oldum kizim sabah happy birthday to you dedi, dünyanin en tatli hediyesi oldu
Ondan haric kül kedisi gibievi temizldim bugün
Asminimmm iyi ki doğmuşsun canım süper bir yaş olsun
Çamaşır makinasının lastiği Bosch da 495 TL, servis bedeli hariç
Yok artık dedim.
Leğene koyar cignerim
Yarın normal servislere bakicaz.
Çamaşır dağ gibi olmaya başladı üç günde
Kahvemsi vallahi bu nazar, bu kadarla kalsın
Turtişim süpersin, benim de düsturum bu! Yıllar içerisinde de anladım ki yanına kalan aile ve başta çekirdek aileyi koruyacaksın oğluşlar çok da güzeller Allah bağışlasın, esirgesin

Ayyyy gözü ilanın gözü çıksın o zaman diyorum.

Kocalara zulalari açmamak lâzım
Kredi aldim bankadan vs diyip gecistirmek de mantikli.
Bize güvenmesinler çok.
Ama işinizi görmüş, iyi olmuş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…