- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.321
Bennn 24 yaşındayım vallaKizlar en kucugumuz çıksın ortaya
30dan küçük yok sanirim uykucu 30u gectin mi sende
Uyanış yaşı.
Ekonomi farkındalığı.
ben de 82Bennn 24 yaşındayım valla
evet canim 45 oldum. tesekür ederim. Ben hep derim kadin 40 indan sonra tam oluyor. En güclü yillarim, en olgun, en sakin, en ne istedigimi, ne istemedigimi bildigim yillarim.İyi akşamlar kızlar.
Şaka maka bir seneyi daha bitiriyoruz..
Zaman her türlü geçiyor işte.
A Asmin75 cim doğum günün mü idi. Çok geçmişe gidemedim. Öyleyse nice mutlu yıllara canım. 40 tan sonra hayat güzel kızlar,siz de gelin.Biz Asmin le ihtiyar heyeti oluşturduk gençlerin arasında. @mavimli de bizden tabii.
Yaş alıp yaşlanmak da bir nimet.
Güle güle kullan canım. Hakettin sen artık evinde rahatça yaşamayı.Evet bu aksam tüm zulami ortaya cikardim arkadaslar. Esim sok
Baya baya eksilerde yüzmegebasladik, e bide daha mutfak ödenecek filan. Dedim en iyisi düze cikmak. Yani yeni yilda sifirdan basliyacagim yine zulaya, ama bu kez büyük kismini borsaya yatircam harcligimin, geri kalirsa birseyler onuda nakit tutarim.
Camasir makinemi 10,5 kg luk almisdim. Bugün resmen makineyi öpesim vardi. Resmen tüm camasir sepeti bosaldi, iki camasirteli actim balkona.
benden bugünlük yine bukadar. Tatli rüyalar
Turtişim Ergen Beyni, Evin Bilinçdışı, Endişe Ağacı kendime aldıklarım çağlar odasını topluyoru da kızıma aldımKoalacim neler aldin
Keyifle oku cnm.
2.el bende araştıracağım.
Asminimmm iyi ki doğmuşsun canımSelam kizlar,
bugün 45 oldumkizim sabah happy birthday to you dedi, dünyanin en tatli hediyesi oldu
Ondan haric kül kedisi gibievi temizldim bugün
Kahvemsi vallahi bu nazar, bu kadarla kalsınÇamaşır makinasının lastiği Bosch da 495 TL, servis bedeli hariç
Yok artık dedim.
Leğene koyar cignerim
Yarın normal servislere bakicaz.
Çamaşır dağ gibi olmaya başladı üç günde
Turtişim süpersin, benim de düsturum bu! Yıllar içerisinde de anladım ki yanına kalan aile ve başta çekirdek aileyi koruyacaksınHelâl olsun çok takdir ediyorum seni bi konuda,vefalı tarafin hic gözümden kaçmıyor
Hiç-birşey yapmasalar da aile candir,rabbim bizim evlatlarımızı da doğru yoldan ayırmasın.
Bana diyenler oldu bir De kızın olsa, kiz evlât vs diye.
Biz 3 kızkardeşiz meselâ, evet kiz bambaşka.
Ama erkek de bambaşka.
Ki benim aklımdan hep erkek çocuk geçmişti.
Allah hayırlı evlatlar versin de,ben rabbime hergün şükrediyorum pırlanta gibi iki çocuğum oldu ve o kadar memnunum,şanslıyım ki onlardan yana.
Doğru yolda yetiştirmeye gayret ediyorum.
Bazen bakiyorum iyiki ayni cinsler diyorum, birbirlerinin destekçisi olacaklar hayatlarında.
Ve sürekli onlara da asiliyorum ailenin,kardeşliğin önemini.
Ayyyy gözü ilanın gözü çıksın o zaman diyorum.Selam kızlar
Asminimmm iyi ki doğmuşsun canımsüper bir yaş olsun
Kahvemsi vallahi bu nazar, bu kadarla kalsın
Turtişim süpersin, benim de düsturum bu! Yıllar içerisinde de anladım ki yanına kalan aile ve başta çekirdek aileyi koruyacaksınoğluşlar çok da güzeller Allah bağışlasın, esirgesin
Kocalara zulalari açmamak lâzımEvet bu aksam tüm zulami ortaya cikardim arkadaslar. Esim sok
Baya baya eksilerde yüzmegebasladik, e bide daha mutfak ödenecek filan. Dedim en iyisi düze cikmak. Yani yeni yilda sifirdan basliyacagim yine zulaya, ama bu kez büyük kismini borsaya yatircam harcligimin, geri kalirsa birseyler onuda nakit tutarim.
Camasir makinemi 10,5 kg luk almisdim. Bugün resmen makineyi öpesim vardi. Resmen tüm camasir sepeti bosaldi, iki camasirteli actim balkona.
benden bugünlük yine bukadar. Tatli rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?