- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.301
Helâl olsun çok takdir ediyorum seni bi konuda,vefalı tarafin hic gözümden kaçmıyorsagolasın canım elimden geldıgınce yardım etmeye gayret edıyorum. ıse gırdıgım andan beri aıleme hep yardımcı oldum bekarken bu boyleydı,evlenırken de esımle konustum aıleme yardım edecegım senın ıcın sorun olmayacagını umuyorum dedım sagolsun o da seve seve dedı hep bu zmana kadar. kıralarına yardımcı oluyorum sık sık marketten bıseler alırım kardesımın yurt parasını oduyorum.yaklasık bir yıldan beri okul yok zaten bu donemde boyle bıter son sınıfta.babamın zaten epey bi borcunu odedım zamanında artık pes ettım 2-3 yıldır maddı olarak yardımcı olmuyorum ona.
aynı sekılde esımın aılesının de ıhtıyacı olsa hıc gocunmadan yardım ederdım elımden ne gelıyosa,cok sukur kv tek yasıyor maası da gayet ıyı
Benim çamaşır makinamda aynı marka ve çok gürültü çıkarmaya başladıHerşey çok pahalı ve hayat zor
Ama gelir sabit
Neyseki sen ucuz atlattin ben de uyguna yaptırmayı umuyorum
Oy kuzuların cok tatlılar zaten ya Rabbım bahtlarını güzel eylesın hayırlı ınsan hayırlı evlat olsunlar canım güzel sozlerın için cok tsk ederım sen güzel bakıyosunHelâl olsun çok takdir ediyorum seni bi konuda,vefalı tarafin hic gözümden kaçmıyor
Hiç-birşey yapmasalar da aile candir,rabbim bizim evlatlarımızı da doğru yoldan ayırmasın.
Bana diyenler oldu bir De kızın olsa, kiz evlât vs diye.
Biz 3 kızkardeşiz meselâ, evet kiz bambaşka.
Ama erkek de bambaşka.
Ki benim aklımdan hep erkek çocuk geçmişti.
Allah hayırlı evlatlar versin de,ben rabbime hergün şükrediyorum pırlanta gibi iki çocuğum oldu ve o kadar memnunum,şanslıyım ki onlardan yana.
Doğru yolda yetiştirmeye gayret ediyorum.
Bazen bakiyorum iyiki ayni cinsler diyorum, birbirlerinin destekçisi olacaklar hayatlarında.
Ve sürekli onlara da asiliyorum ailenin,kardeşliğin önemini.
Yaa çok sevindim gözün aydın canimMerhaba canlarOkuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık
İşin aslı ben birikim yapmıyormuşum ki, onu farkettim. o konuda bir hedef belirleyemediğim için grubu da meşgul etmek istemedim. Maaşımın neredeyse tamamı kredi vs bitiyor, döner sermaye olursa onu da eşime atıyorum o hesabından altın alıyor borç harç yoksa.
Eşim kpssye girecekti hatırlarsanız, çok şükür iyi bir puan aldı inşallah atanacak diye düşünüyoruzBu arada bizim tedavi de sonuç verdi 3 aylık hamileyim inşallah kucağımıza da almak kısmet olur en büyük duamız.
Hepinizi mesafeli bir şekilde öpüyore
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle nice mutlu yaşların olsun insallahSelam kizlar,
bugün 45 oldumkizim sabah happy birthday to you dedi, dünyanin en tatli hediyesi oldu
Ondan haric kül kedisi gibievi temizldim bugün
Amannn 1 ev parası bile etmiyomus70 -130 bin arasiymis
Eki Görüntüle 2737277
Ben kesin dolandiricilarin eline duserim belese gider oyle bir sans
Iyi gunlerde oku canimcimEn cicilerim geldi
hic yaYaa çok sevindim gözün aydın canim
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle nice mutlu yaşların olsun insallah
Amannn 1 ev parası bile etmiyomus
Iyi gunlerde oku canimcim
Arayı çok açıp özletme kendiniSelam kızlar hayırlı cumalar
Çok yogunum bu ara yıl sonu olduğundan mutevellit
Okuyup geçiyorum
Opuyorum sizi
sağol canım benimEkliyorum bereketli olsun cnm
En büyük yatirimi yaptin uykucum sen evini alarak.
Bunlar da bitecek inş.
sen tercübelisin bideOh iyi en güzel hediyeborsa isini merak ediyorum burda. Ben de mi girsem
teyze demede gerisine raziyimBen seni kücük sanıyordumm kız
Sanki 25li yaslarda bi enerjin var
Abla diyemiycemm valla bu saatten sonra
Nice mutlu saglıklı yasların olsun cnm
gec geldim canimAkşam bekledim ama gelmedin kutlama yapacaktık
Mutfak ne zaman gelecek cnm
Bereketli olsun canım ekliyorumkaramelli_turta aralık ayı birikime bana 200$ + 2gr altın yazarmısın Beklediğimiz bir para vardı o geldi maaşlardan artmaz ama alabilirsem onuda ekletirim
Hemen arkanizdayiz 3 5 adimİyi akşamlar kızlar.
Şaka maka bir seneyi daha bitiriyoruz..
Zaman her türlü geçiyor işte.
A Asmin75 cim doğum günün mü idi. Çok geçmişe gidemedim. Öyleyse nice mutlu yıllara canım. 40 tan sonra hayat güzel kızlar,siz de gelin.Biz Asmin le ihtiyar heyeti oluşturduk gençlerin arasında. @mavimli de bizden tabii.
Yaş alıp yaşlanmak da bir nimet.
33 bacım adım adım geliyoruzKizlar en kucugumuz çıksın ortaya
30dan küçük yok sanirim uykucu 30u gectin mi sende
Uyanış yaşı.
Ekonomi farkındalığı.
Sindire sindire ilerleriz hem dimi33 bacım adım adım geliyoruzcift dikiş düşünüyorum 2 senede bir yaş atacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?