Helâl olsun çok takdir ediyorum seni bi konuda,vefalı tarafin hic gözümden kaçmıyor
Hiç-birşey yapmasalar da aile candir,rabbim bizim evlatlarımızı da doğru yoldan ayırmasın.

Bana diyenler oldu bir De kızın olsa, kiz evlât vs diye.
Biz 3 kızkardeşiz meselâ, evet kiz bambaşka.
Ama erkek de bambaşka.
Ki benim aklımdan hep erkek çocuk geçmişti.
Allah hayırlı evlatlar versin de,ben rabbime hergün şükrediyorum pırlanta gibi iki çocuğum oldu ve o kadar memnunum,şanslıyım ki onlardan yana.
Doğru yolda yetiştirmeye gayret ediyorum.
Bazen bakiyorum iyiki ayni cinsler diyorum, birbirlerinin destekçisi olacaklar hayatlarında.
Ve sürekli onlara da asiliyorum ailenin,kardeşliğin önemini.

Oy kuzuların cok tatlılar zaten ya Rabbım bahtlarını güzel eylesın hayırlı ınsan hayırlı evlat olsunlar canım güzel sozlerın için cok tsk ederım sen güzel bakıyosun

son 580 tl m kaldı kızlar esım normalde ayın 1 ınde alıyor maası ama hıc 1ınde yatmaz, hani vermedıgı de Allah ıcın olmadı patronun ama 5-6 bazen 7sini buluyor. ıhtıyacları vardır dıye dusunmesi lazım aslında.yetmedıgı yerde kart kullanıcam artık bakalım. haftasonları da evdeyız zaten çok harcama olmaz ınsAllah

Yaa çok sevindim gözün aydın canim
Selam kizlar,

bugün 45 oldum kizim sabah happy birthday to you dedi, dünyanin en tatli hediyesi oldu
Ondan haric kül kedisi gibievi temizldim bugün
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle nice mutlu yaşların olsun insallah
70 -130 bin arasiymis
Eki Görüntüle 2737277

Ben kesin dolandiricilarin eline duserim belese gider oyle bir sans
Amannn 1 ev parası bile etmiyomus
En cicilerim geldi
Iyi gunlerde oku canimcim

Bende sasirdim A Asmin75
75den de hic jetonum dusmedi☺
bende 30yasinda falan zanediyordum.
Dogum gunun kutlu olsun ozamannn musmustu saglikli guzel yaslara.
tesekür ederim canim iveeet 45, ama ben hayati 40 dan sonra dahacok sevdim gercekten

İyi akşamlar kızlar.
Şaka maka bir seneyi daha bitiriyoruz..
Zaman her türlü geçiyor işte.
A Asmin75 cim doğum günün mü idi. Çok geçmişe gidemedim. Öyleyse nice mutlu yıllara canım. 40 tan sonra hayat güzel kızlar,siz de gelin. Biz Asmin le ihtiyar heyeti oluşturduk gençlerin arasında. @mavimli de bizden tabii.
Yaş alıp yaşlanmak da bir nimet.

Hemen arkanizdayiz 3 5 adim
Çok da uzak değiliz size colombrem
Ihtiyar heyeti ne kiz 18liksiniz siz maşallah.
Ruhu genç kalsin insanın

Kizlar en kucugumuz çıksın ortaya
30dan küçük yok sanirim uykucu 30u gectin mi sende
Uyanış yaşı.
Ekonomi farkındalığı.
33 bacım adım adım geliyoruzcift dikiş düşünüyorum 2 senede bir yaş atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…