Çamaşır makinası olmadı.
Mahalles servisi parçayı bulmam üç gün sürer demiş.
Kirli sepeti ağzına kadar dolu neyse iyi tarafından bakıyorum, yikamiyorsam ütü de yapmam
Bekleyin bakalim o ne fiyat verecek, çamaşır kismisi da durdukça çoğalan birşey

Yeni kitaplarım geldi
Keyifle oku canım çok güzeller..
Bülbülu ikimizde almisiz bu ay ve kral kaybederse geçen siparisimde almıştım okumadiim henüz.
Serenad da okunmayi bekliyor elimde.
Agapiyi çok beğenmiştim.
Sarah jio ve kristin hannah kitaplarini seviyorum ben hiç hayal kırıklığı yasatmadi kitapları.

Selam
Daha fazla kaçamadım ve korona oldum kızlar 3 gündür yatıyorum, bugün biraz daha iyiyim dün akşam ağrılarıma adet ağrısıda eklenmesi dışında bir olunsuzluk yok
İlginçtir burnum akıyor ama üşütmüşte olabilirim çünkü sürekli cam açtım hava almak için dikkat ettm üşürsem kapattım ama hapşırıyorm sürekli ve burun akıntımda bayaa var...
Hasta olduğunu düşünen arkadaşlar çok düşünmemeye çalışın zaten kaparsanız anlarsınız çok az bir kuru öksürük baş ağrısı sonrasında sırtımda hafif ağrı oldu akşamına teste giderken üşüme geldi ve bacak kemiklerim eklem yerleri başta olmak üzere ağrı oluştu...
Dayanılmaz ağrılar değildi çok şükür bendeki ama bunları yaşayınca hissediyorsunuz zaten umarım hissetmesiniz ve olmadan atlatırsınız..eşim negatif ben karantinaya aldım kendimi ayrı bir odada çocuklarla ilgileniyor sağolsun aşırı yorgun ve halsizim bir selam vereyim dedim nerde kaldı plan prgram nerde kaldı birikimler...
Herşeyin başı sağlık hepinize sağlık diliyorum

Geçmiş olsun canım
En hafif şekilde geçer gider umarım

Geçmiş olsun S Sahandayumurta

Çok geçmiş olsun,inşallah hemen toparlarsın,arada yazıp durumun hakkında bilgi ver canım merak ederiz

Çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda ayaklanirsin

Allah şifa versin inşallah. Hiç hasta olmamış gibi iyileş.

Sağol canımElimdeki kitabı bugün bitirip yarın birine baslayacagım hemen

sagol canim
Hakkini yemiyeyim kurus kurus elime veriyor kazandiginida, ama esimin zasfi marka giyim. Tutumlu mutumlu takikiyafet görene kadar
2300€ cikardim lnüne ve bunuharcliklarimla biriktirmisdim. Inanamadi
Dedim birdaha bu kadar yapamam ona göre

Kocalara zulalari açmamak lâzım
Kredi aldim bankadan vs diyip gecistirmek de mantikli.
Bize güvenmesinler çok.
Ama işinizi görmüş, iyi olmuş cnm
bizim hesap bir canim, kredi aldim diyemem zaten o biliyor zulam oldugunuda, nekadar oldugunu bilmiyordu.

cok gecmis olsun canim

Bugün benim de zula patlatma günüm oldu.
Kredi kartı çalışmadığım dönemde ve yeni işe başlama harcamaları nedeniyle epey coştu.
Elimde biraz şahsi birikimim vardı onu karta yatırdım.
Bu dönemki harcamalar kaldı onu da ay sonu kapapatip 2021 kk olmadan giriş yapmak istiyorum.
Eşimin tedavi zamanı arkadaşımızdan para almıştık, onu da ayarladım.
Haftaya göndereceğim.
Şaka maka marttan bu yana birikimden sağlam yedidik.
Tedavi için ciddi para harcadım ama olsun vardı ki harcadık. Ya birikim yapmasaydik ne durumda olurduk düşünmek bile istemiyorum.

Yuvarlak masa toplantımızı da bu vesile ile yaptık.
2021 hedeflerimizi belirledik, aylık gelir ve gider durumumuzu yazdık.
Eğer herşey yolunda giderse eşim Şubat'ta tam anlamıyla işbaşı yapacak.
Şu anki durumda benim maaşım ile geçinip birikim de yapabiliyoruz
hedefim onun maaşına hiç dokunmadan yıl sonuna kadar biriktirip ev kredisine yatırmak.
Birkaç yıl içinde evin borcunu bitirip başka bir yerde ev almak istiyoruz
Bunun için de düzenli birikim yapmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…