- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.361
Plan programlı olunca daha güzel birikim oluyor yeterki sağlık olsun.İnş hepimiz hedeflerimize ulaşırız çok zor bir yıl oldu herkes için.Bugün online eğitim ile geçti.
Birazdan da sınava gireceğim.
Yarın sunum için rapor hazırlıklarım var.
Ama öğlene kadar uyumak niyetindeyim.
Hesap yaparken Stoklara da baktık bugün.
Büyük kalemler birkaç ay yetecek kadar var, buzluk ve konserveleri de yeni yeni kullanmaya başladık. Haftaya toplu kasap alışverişi yapmamiz lazım ama.
Market masrafıni biraz düşürmeye çalışacağız. Yemek kartimi kullanacagiz alışverişte, bakalım ne kadar başarılı olacağız.
Acil sifalar diliyorum canim. Bendeki belirtiler de benzerdi. Tat ve koku gitti bende birde.Selam
Daha fazla kaçamadım ve korona oldum kızlar 3 gündür yatıyorum, bugün biraz daha iyiyim dün akşam ağrılarıma adet ağrısıda eklenmesi dışında bir olunsuzluk yok
İlginçtir burnum akıyor ama üşütmüşte olabilirim çünkü sürekli cam açtım hava almak için dikkat ettm üşürsem kapattım ama hapşırıyorm sürekli ve burun akıntımda bayaa var...
Hasta olduğunu düşünen arkadaşlar çok düşünmemeye çalışın zaten kaparsanız anlarsınız çok az bir kuru öksürük baş ağrısı sonrasında sırtımda hafif ağrı oldu akşamına teste giderken üşüme geldi ve bacak kemiklerim eklem yerleri başta olmak üzere ağrı oluştu...
Dayanılmaz ağrılar değildi çok şükür bendeki ama bunları yaşayınca hissediyorsunuz zaten umarım hissetmesiniz ve olmadan atlatırsınız..eşim negatif ben karantinaya aldım kendimi ayrı bir odada çocuklarla ilgileniyor sağolsun aşırı yorgun ve halsizim bir selam vereyim dedim nerde kaldı plan prgram nerde kaldı birikimler...
Herşeyin başı sağlık hepinize sağlık diliyorum
turtişim 31 oldum ah ah 89 luyumKizlar en kucugumuz çıksın ortaya
30dan küçük yok sanirim uykucu 30u gectin mi sende
Uyanış yaşı.
Ekonomi farkındalığı.
ınsAllah her sey hayırlı bir sekılde gönlünüce olur kahvemsimYuvarlak masa toplantımızı da bu vesile ile yaptık.
2021 hedeflerimizi belirledik, aylık gelir ve gider durumumuzu yazdık.
Eğer herşey yolunda giderse eşim Şubat'ta tam anlamıyla işbaşı yapacak.
Şu anki durumda benim maaşım ile geçinip birikim de yapabiliyoruz
hedefim onun maaşına hiç dokunmadan yıl sonuna kadar biriktirip ev kredisine yatırmak.
Birkaç yıl içinde evin borcunu bitirip başka bir yerde ev almak istiyoruz
Bunun için de düzenli birikim yapmaya devam.
Çok geçmiş olsun yumurtam, en acilinden iyileş inş. Haberdar et bizi de cnmSelam
Daha fazla kaçamadım ve korona oldum kızlar 3 gündür yatıyorum, bugün biraz daha iyiyim dün akşam ağrılarıma adet ağrısıda eklenmesi dışında bir olunsuzluk yok
İlginçtir burnum akıyor ama üşütmüşte olabilirim çünkü sürekli cam açtım hava almak için dikkat ettm üşürsem kapattım ama hapşırıyorm sürekli ve burun akıntımda bayaa var...
Hasta olduğunu düşünen arkadaşlar çok düşünmemeye çalışın zaten kaparsanız anlarsınız çok az bir kuru öksürük baş ağrısı sonrasında sırtımda hafif ağrı oldu akşamına teste giderken üşüme geldi ve bacak kemiklerim eklem yerleri başta olmak üzere ağrı oluştu...
Dayanılmaz ağrılar değildi çok şükür bendeki ama bunları yaşayınca hissediyorsunuz zaten umarım hissetmesiniz ve olmadan atlatırsınız..eşim negatif ben karantinaya aldım kendimi ayrı bir odada çocuklarla ilgileniyor sağolsun aşırı yorgun ve halsizim bir selam vereyim dedim nerde kaldı plan prgram nerde kaldı birikimler...
Bizim de ortak hesap ama benim zulam ayribizim hesap bir canim, kredi aldim diyemem zateno biliyor zulam oldugunuda, nekadar oldugunu bilmiyordu.
Çok şükür herşey yoluna giriyor.Bugün benim de zula patlatma günüm oldu.
Kredi kartı çalışmadığım dönemde ve yeni işe başlama harcamaları nedeniyle epey coştu.
Elimde biraz şahsi birikimim vardı onu karta yatırdım.
Bu dönemki harcamalar kaldı onu da ay sonu kapapatip 2021 kk olmadan giriş yapmak istiyorum.
Eşimin tedavi zamanı arkadaşımızdan para almıştık, onu da ayarladım.
Haftaya göndereceğim.
Şaka maka marttan bu yana birikimden sağlam yedidik.
Tedavi için ciddi para harcadım ama olsun vardı ki harcadık. Ya birikim yapmasaydik ne durumda olurduk düşünmek bile istemiyorum.
Toplantida araç konusu da var miydi kahvemsim.Yuvarlak masa toplantımızı da bu vesile ile yaptık.
2021 hedeflerimizi belirledik, aylık gelir ve gider durumumuzu yazdık.
Eğer herşey yolunda giderse eşim Şubat'ta tam anlamıyla işbaşı yapacak.
Şu anki durumda benim maaşım ile geçinip birikim de yapabiliyoruz
hedefim onun maaşına hiç dokunmadan yıl sonuna kadar biriktirip ev kredisine yatırmak.
Birkaç yıl içinde evin borcunu bitirip başka bir yerde ev almak istiyoruz
Bunun için de düzenli birikim yapmaya devam.
Benim niyetim bu krediyi kapatıp yeni ev almak, onun için çok mantik aramıyorumınsAllah her sey hayırlı bir sekılde gönlünüce olur kahvemsim
bısey sormak ıstıyorum ben ara ödemeyi falan sizden ögrendim ev kredisibi bitirmeye calıscam demıssın ya taksıtler epey ılerleyınce krediyi kapatmak yada ara ödeme mantıklı mı bilmediğimden soruyorum yanlıs anlama lutfen
Araç konusunda biraz kararsızım turtis.Çok şükür herşey yoluna giriyor.
Daha da iyi olacak.
Birikim bu yüzden çok önemli bende de.
Toplantida araç konusu da var miydi kahvemsim.
Ev borcunuz da inş çarçabuk biter.
Söylemiştin canım.Araç konusunda biraz kararsızım turtis.
Benim tazminat ikinci el araç parası kadar yapar, toplu gelse alacaktım ama şu an planlar değişti.
Şirkette boşta araç var, söylemişmiydim size ben manuel kullanmayı bilmediğim için şoför beni eve birakip alıyor.
O araba benim olacak ileride.
Ortalık biraz düzelince ya onu kullanmayi öğreneceğim ya da otomatik bakacalar.
Şu anki müdürlerin hepsi sirket aracıni özel işi için de kullanabiliyor, sınırlama yok
Eşim de ise geri dönünce onda da araç olur.
O zaman almamız mantıklı değil.
Bir an evvel bu evi bitirip yeni eve geçmek şu anki önceliğimiz
Tabi hayat neler gösterir yaşayıp gorecegiz
Cok gecmis olsunnSelam
Ev değişikliği bu kadar gündem olmasa aracı düşünürdüm hoş hala da geri planda duruyorSöylemiştin canım.
Ama hâlâ araç hedefi varmi yine de sorayim dedim.
Semtim de değişecek sanirim dimi.
Selâm,Slm kızlar nasılsınız? Grubu takip etmeme rağmen bildiirmler düşmedi ve grup adını unutmam nedeniyle bulmam zor oldu
Merhaba kumbara yaptım bende 5 ay oldu.bazen unuttum bazande cüzdanda kalan paranın hepsini attım kumbaraya 6 ay da mi açsam bı sene demiştim ama çok bilmiyorum birikim olayıni,ayda bir gram altın alıyorum öyle hedef koymadanÂmin canım virüs biter inş.
Kumbara fikri de hedeflerin de çok güzel 4 yıl önce 6 ayda 6 gram altın almıştım birikenlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?