Hatırladım canım.o zamanda adamda bir anormallik olduğunu söylemiştik.resmen kadını sömürüp bırakmış.nefret ediyorum böyle insanlardan

Ama borç adamin üzerine dimi? Kadının adına değildir insallah

Hatırladım canım.o zamanda adamda bir anormallik olduğunu söylemiştik.resmen kadını sömürüp bırakmış.nefret ediyorum böyle insanlardan
Bazı insnalar konusarak anlamıyor maalesef
Aslında normalde de akıllı, öngörüleri yüksek bir kızdır ama birşey diyemiyorum.
En azindan bundan sonra hayatını kurtarir

Ev satacak kadar çok mu borç ya ?offf Allahm kıza sabır versin
Evi de 3 sene önce aldı, arabanın borcu var, krediler, kartlar.
Kız anlattıkça benim ruhum daraldı.
Evi ailesi sattirmaz destek olurlar.
Arabayı satip ev dışı borçları kapatma planı yapıyormus.
Ne diyeceğimi bilemedim ben de dinledim sadece

Bazı insnalar konusarak anlamıyor maalesef
Aslında normalde de akıllı, öngörüleri yüksek bir kızdır ama birşey diyemiyorum.
En azindan bundan sonra hayatını kurtarir
Oluyor bazen insan ne kadar akıllıda olsa bu tarz şeyler yaşayabiliyor.Inşallah hemen toparlar zor bir durum.hem terkedilmiş hemde bir dünya borç.Seninle konuşmaya geldiğinde adamda yanınızda oturmuştu, sonrada yemek yemeye gitmişlerdi öyle demiştin o rahatlık hayret vericiydi, kadının üstünde olduğundanmış tüm borç.Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.Özellikle sevgiye aç kadınları bulup, çok seviyormuş gibi gösterip,aşırı ilgiye boğup sömürüyorlar böyle

Ayyy aslında evide satmış gibi gösterse,şimdi bu adam boşanırken evin yarısını ister kızda borcu kapatmakla uğraştığına yanar.Şahsen şu aşamada üstünde 5 kuruşluk mal bırakmayıp,borç gösterse daha mantıklı.

Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm.Erkekler çok zalim ya

Y Yuppiyayye çok iyi hatirliyorsun.
o günden sonra birkaç kez daha görüşmek istedi kabul etmedim.
kızın abisi tanınmış bir boşanma avukatı, gerekeni söyleyecektir.
Ben sadece dinledim bir yorumda bulunmadım,zaten perişan haldeydi.
Ailesinde ve çevresinde de çok sevilen, popüler bir kızdi, ama çocuk hiç ona göre değildi.
En başından belliydi ama aşk mı gözünü kör etti basiti mi bağlandı birşey diyemiyorum.
Hayırlısı artık

Yaziklar olsun.
Çok üzüldüm arkadasin adına
Kafasini toplasin bence bu süreçte.
Kendi yolunu çizsin.

Selâm,
Takipten düşmüş olabilir
Sen nasılsın
Ben de iyiyim şükür bulantı iş ev arasında bi de haftasonu online eğitim başladı onunla uğraşıyorum. Ay sonuna bi önümü görüp hedeflerimi yazacağım inş. Ama bu yıl benim birikim sıfırlanacak çünkü araba alacağım inş.

yeni evi ayni sehirden mi istiyorsun canim?
cevablamissin, ilerlerken gördüm canim

Son düzenleme:
en azindan kurtulduguna sükür etsin.

ayrilinca evin yarisi adama gitmiyor mu?
bunuda sonradan cevablamissin

Selam kizlar,

gündüz pek giremiyorum bu aralar, gecede kizi uyuturken onla birlikte uyumusum.
Bugünde uyku tutmuyor.
Carsambadan ihtibaren burda marketler haric, dükkanlari, okullari, kresleri filan kapatiyorlar. 10 ocaga kadar. Bu sürecide uzata bilirlermis. Gec bile kaldilar bence.
Umarim mutfagim gelir, yarin aldigim yeri bi ariyayim sorayim.
Su iki gün icinde merkezden bize gerekenleri alalimda, cikma yasaklarinda gitmege mecbur kalmiyalim dedik. Liste hazirladim. Cogunlukla rossmann ve türk marketinden et.
Taze malzemeleri yakindaki marketden zaten aliriz.
Evlendigimizden beri esimle ilk kez bas basa yilbasi kutluyacagiz
Yarin esim bi arkadasina ev tasimaya yardima gitcek, bende artik tasiya bildigim kadar alisverisi hal ederim, gerisinide sali birlikte aliriz.
Bugün evi iycene temizledim, esimde kizin dolabini kurdu. Yarin aksam kizin eysalarini doldururum, bizim dolapta hafifler böylece.

Günlerim bu aralar hep böyle geciyor, ev isi alis veris, cocuk. Vallahi size anlatacak birsey bulamiyorum Hayatimin nekadar monoton oldugunu gece size yazarken fark ediyorum
neyse bacilar. öpüldünüz

Tavukla horoz ayrılmışlar nafakasını bize odetiyolarmis
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Allah kolaylık versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…