- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.381
Hatırladım canım.o zamanda adamda bir anormallik olduğunu söylemiştik.resmen kadını sömürüp bırakmış.nefret ediyorum böyle insanlardanBu arada yazın size bir arkadasimdan bahsetmiştim.esi düzenli çalışmıyor, birsuru borc var, vs. epeydir konuşmuyorduk.
Sabah aradı, eşi ailesini görmek için memlekete gitmiş ve geri dönmemiş
Çok sıkılmış sürekli borç ödemekten,para konuşulmasından.
Herşeyi kız yaptı zaten adam yıllardır gezdi yedi yattı.
Borçla kaldigima mı yanayım giden yıllarıma mi bilemiyorum dedi.
Çok üzüldüm durumuna.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ama borç adamin üzerine dimi? Kadının adına değildir insallahBu arada yazın size bir arkadasimdan bahsetmiştim.esi düzenli çalışmıyor, birsuru borc var, vs. epeydir konuşmuyorduk.
Çok üzüldüm durumuna.
Bazı insnalar konusarak anlamıyor maalesefHatırladım canım.o zamanda adamda bir anormallik olduğunu söylemiştik.resmen kadını sömürüp bırakmış.nefret ediyorum böyle insanlardan
Çok iyi niyetlisin.Ama borç adamin üzerine dimi? Kadının adına değildir insallah
Ev satacak kadar çok mu borç ya ?offf Allahm kıza sabır versinÇok iyi niyetlisin.
Adamın kredi kartı bile yokmuş, herşey kızın üstüne.
Bir de evi satar ödersin demiş ya
Daha evin borcunu ödüyor kız
Evi de 3 sene önce aldı, arabanın borcu var, krediler, kartlar.Ev satacak kadar çok mu borç ya ?offf Allahm kıza sabır versin
Oluyor bazen insan ne kadar akıllıda olsa bu tarz şeyler yaşayabiliyor.Inşallah hemen toparlar zor bir durum.hem terkedilmiş hemde bir dünya borç.Seninle konuşmaya geldiğinde adamda yanınızda oturmuştu, sonrada yemek yemeye gitmişlerdi öyle demiştin o rahatlık hayret vericiydi, kadının üstünde olduğundanmış tüm borç.Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.Özellikle sevgiye aç kadınları bulup, çok seviyormuş gibi gösterip,aşırı ilgiye boğup sömürüyorlar böyleBazı insnalar konusarak anlamıyor maalesef
Aslında normalde de akıllı, öngörüleri yüksek bir kızdır ama birşey diyemiyorum.
En azindan bundan sonra hayatını kurtarir
Ayyy aslında evide satmış gibi gösterse,şimdi bu adam boşanırken evin yarısını ister kızda borcu kapatmakla uğraştığına yanar.Şahsen şu aşamada üstünde 5 kuruşluk mal bırakmayıp,borç gösterse daha mantıklı.Evi de 3 sene önce aldı, arabanın borcu var, krediler, kartlar.
Kız anlattıkça benim ruhum daraldı.
Evi ailesi sattirmaz destek olurlar.
Arabayı satip ev dışı borçları kapatma planı yapıyormus.
Ne diyeceğimi bilemedim ben de dinledim sadece
Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm.Erkekler çok zalim yaBu arada yazın size bir arkadasimdan bahsetmiştim.esi düzenli çalışmıyor, birsuru borc var, vs. epeydir konuşmuyorduk.
Çok üzüldüm durumuna.
Yaziklar olsun.Bu arada yazın size bir arkadasimdan bahsetmiştim.esi düzenli çalışmıyor, birsuru borc var, vs. epeydir konuşmuyorduk.
Çok üzüldüm durumuna.
Ben de iyiyim şükür bulantı iş ev arasında bi de haftasonu online eğitim başladı onunla uğraşıyorum. Ay sonuna bi önümü görüp hedeflerimi yazacağım inş. Ama bu yıl benim birikim sıfırlanacak çünkü araba alacağım inş.Selâm,
Takipten düşmüş olabilir
Sen nasılsın
yeni evi ayni sehirden mi istiyorsun canim?Araç konusunda biraz kararsızım turtis.
Benim tazminat ikinci el araç parası kadar yapar, toplu gelse alacaktım ama şu an planlar değişti.
Şirkette boşta araç var, söylemişmiydim size ben manuel kullanmayı bilmediğim için şoför beni eve birakip alıyor.
O araba benim olacak ileride.
Ortalık biraz düzelince ya onu kullanmayi öğreneceğim ya da otomatik bakacalar.
Şu anki müdürlerin hepsi sirket aracıni özel işi için de kullanabiliyor, sınırlama yok
Eşim de ise geri dönünce onda da araç olur.
O zaman almamız mantıklı değil.
Bir an evvel bu evi bitirip yeni eve geçmek şu anki önceliğimiz
Tabi hayat neler gösterir yaşayıp gorecegiz
en azindan kurtulduguna sükür etsin.Bu arada yazın size bir arkadasimdan bahsetmiştim.esi düzenli çalışmıyor, birsuru borc var, vs. epeydir konuşmuyorduk.
Çok üzüldüm durumuna.
ayrilinca evin yarisi adama gitmiyor mu?Evi de 3 sene önce aldı, arabanın borcu var, krediler, kartlar.
Kız anlattıkça benim ruhum daraldı.
Evi ailesi sattirmaz destek olurlar.
Arabayı satip ev dışı borçları kapatma planı yapıyormus.
Ne diyeceğimi bilemedim ben de dinledim sadece
Tavukla horoz ayrılmışlar nafakasını bize odetiyolarmisSelam kızlar.
İş dönüşü markete uğradım. Kahvaltılık, ekmek aldım sadece 160 TL gitti.
15li organik yumurtaya 26 TL ödedim
Altın yumurtlayan tavuğun yumurtasi herhalde.
Neyse eve gelince de makina tuttum, toz aldım.
WC banyo cifledim.
Haftasonu temizlik derdim yok.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumSelam
Daha fazla kaçamadım ve korona oldum kızlar 3 gündür yatıyorum, bugün biraz daha iyiyim dün akşam ağrılarıma adet ağrısıda eklenmesi dışında bir olunsuzluk yok
İlginçtir burnum akıyor ama üşütmüşte olabilirim çünkü sürekli cam açtım hava almak için dikkat ettm üşürsem kapattım ama hapşırıyorm sürekli ve burun akıntımda bayaa var...
Hasta olduğunu düşünen arkadaşlar çok düşünmemeye çalışın zaten kaparsanız anlarsınız çok az bir kuru öksürük baş ağrısı sonrasında sırtımda hafif ağrı oldu akşamına teste giderken üşüme geldi ve bacak kemiklerim eklem yerleri başta olmak üzere ağrı oluştu...
Dayanılmaz ağrılar değildi çok şükür bendeki ama bunları yaşayınca hissediyorsunuz zaten umarım hissetmesiniz ve olmadan atlatırsınız..eşim negatif ben karantinaya aldım kendimi ayrı bir odada çocuklarla ilgileniyor sağolsun aşırı yorgun ve halsizim bir selam vereyim dedim nerde kaldı plan prgram nerde kaldı birikimler...
Herşeyin başı sağlık hepinize sağlık diliyorum
Allah kolaylık versin kuzumBugün online eğitim ile geçti.
Birazdan da sınava gireceğim.
Yarın sunum için rapor hazırlıklarım var.
Ama öğlene kadar uyumak niyetindeyim.
Hesap yaparken Stoklara da baktık bugün.
Büyük kalemler birkaç ay yetecek kadar var, buzluk ve konserveleri de yeni yeni kullanmaya başladık. Haftaya toplu kasap alışverişi yapmamiz lazım ama.
Market masrafıni biraz düşürmeye çalışacağız. Yemek kartimi kullanacagiz alışverişte, bakalım ne kadar başarılı olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?