- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.421
amın ınsAllah canım bi kısmını ıhtıyac bı kısmını konut cektik.ıhtıyac 5 yıl, konut 10yıl. ıhtıyac bıtınce daha rahatlarız ınsAllahBirgün bir bakıcaksın son taksit ödenmişgüle güle oturun ödenir biter oda
Iyiki geldinBen de iyiyim. Altın birikimine hızlı bir dönüş yapmışsınçok iyi olmuş. Ara ara takip ediyordum. Çok sevindim.
Uykucum 6 ay için çok iyi ilerleme benceselam kızlarr
bu ay biraz sıkısıgım annemın kenardaki parasından borc aldım (saglık için biriktiriyor acil durumlar için)
moral olsun dıye ne kadar ödemişiz ev kredisine falan onları hesaplayayım dedim gerci dag gıbı borç var ama sükürler olsun evımız var Allah ödeme kolaylıgı versın
evi alırken kredi borcumuz 489300müş
şuan 440631 kalmıs 6 ayda 48bin 669tl ödemişizkalan borc bu kadar cokken masAllah demem çok komik
Yeni nickini beğendim civcivSlm Kızlar nasılsınız
Ben kullanıcı adımı değiştim gurbetfr vardiya şimdi o benim artık
Bereketli olsun ekliyorumkaramelli_turta selam altındaşım bi aylık aradan sonra geldim, 1 çeyrek yazarmısın bana bu aya, 2021 hedefim de 30 gram altın
Amin gülüm sağolasınBereketli olsun ekliyorum
Allah yardimciniz olsun colombremBenim hedefim şu ara var olan birikimden yemeden 6 ayı atlatmak olacak gibi duruyor. Büyük kızım 12. sınıf biliyorsunuz. Yüzyüze eğitimde hiç sorunumuz yok,iyi bir öğrenci. Ama online a geçtiğimiz anda zorluklar başlıyor,başarı düşüyor maalesef. Matematik özel derse başlamak zorundayız. Bulduk bakalım,hayırlısı olsun. Hem kolej,hem ortodonti hem özel ders derken bayağı bir aylık yekün çıkıyor ortaya. Yeter ki iyi olsun çocuklar. Allah rızkını verir deyip 3 er 5 er doguranlara selam olsun. Bebekken yapılan masraflar masraf değil,bilin istedim.
Hoşgeldin canımSayfa aşağılarda kalmış olmaz ama
Hoops hemen alalım onu oradan.
Herkese musmutlu haftalar
İyi akşamlar kızlar.
Şaka maka bir seneyi daha bitiriyoruz..
Zaman her türlü geçiyor işte.
@Asmin75 cim doğum günün mü idi. Çok geçmişe gidemedim. Öyleyse nice mutlu yıllara canım. 40 tan sonra hayat güzel kızlar,siz de gelin.Biz Asmin le ihtiyar heyeti oluşturduk gençlerin arasında. @mavimli de bizden tabii.
Yaş alıp yaşlanmak da bir nimet.
Hosbuldum komsucummHoşgeldin canım
HosgeldinnnHosbuldum komsucumm
HosbuldummHosgeldinnn
Diğer topikte okudum. 5 çocuk, tek telefon,sırayla haftada 1 gün giriyorlarmis derse. Kimin hatası bu şimdi. Sağlık ve eğitim hakkı var çocukların. Sen keyfi ureyeceksin diye gasp ediyorsun çocukların hakkını. Sonra Allah verdi ne yapalım. Allah zeka da veriyor öngörü de kullansana mübarek.Allah yardimciniz olsun colombrem
Eğitim önemli ama olabilmesi için para sa önemli.
Zira hicbir şey bedava değil.
Kan testi yaptırıyorum eksik çıkarsa destek veriyorum karamellim. Yoksa ihtiyaç olmayan vitamin hemen atılıyor vücuttan. Bir benim eksik çıkıyor,o da demir deposu. 9 gün süren özel günüm sağolsun.Gelirken arkadaşıma uğradım.
Arkadaşım derken eczane aslinda
Yoksa gezmiyorum biliyorsunuz. Şu dönemde çalışarak yeterince sosyallesiyorum zaten .
Vitaminlerimizi alip hemen eve geldim tutar 400tl.
Sadece 1 aylik vitaminlerimiz.
Teşekkür ederim canım benimYeni nickini beğendim civciv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?