Benim hedefim şu ara var olan birikimden yemeden 6 ayı atlatmak olacak gibi duruyor. Büyük kızım 12. sınıf biliyorsunuz. Yüzyüze eğitimde hiç sorunumuz yok,iyi bir öğrenci. Ama online a geçtiğimiz anda zorluklar başlıyor,başarı düşüyor maalesef. Matematik özel derse başlamak zorundayız. Bulduk bakalım,hayırlısı olsun. Hem kolej,hem ortodonti hem özel ders derken bayağı bir aylık yekün çıkıyor ortaya. Yeter ki iyi olsun çocuklar. Allah rızkını verir deyip 3 er 5 er doguranlara selam olsun. Bebekken yapılan masraflar masraf değil,bilin istedim.

Uykucum 6 ay için çok iyi ilerleme bence
Bir bakmışsın 2 yıl geçmiş

Allah yardimciniz olsun colombrem
Eğitim önemli ama olabilmesi için para sa önemli.
Zira hicbir şey bedava değil.

Seferberlik ilan edelim bizde ozaman

Allah yardimciniz olsun colombrem
Eğitim önemli ama olabilmesi için para sa önemli.
Zira hicbir şey bedava değil.
Diğer topikte okudum. 5 çocuk, tek telefon,sırayla haftada 1 gün giriyorlarmis derse. Kimin hatası bu şimdi. Sağlık ve eğitim hakkı var çocukların. Sen keyfi ureyeceksin diye gasp ediyorsun çocukların hakkını. Sonra Allah verdi ne yapalım. Allah zeka da veriyor öngörü de kullansana mübarek.

Kan testi yaptırıyorum eksik çıkarsa destek veriyorum karamellim. Yoksa ihtiyaç olmayan vitamin hemen atılıyor vücuttan. Bir benim eksik çıkıyor,o da demir deposu. 9 gün süren özel günüm sağolsun. Neyse ,yaş 44 yakında çok ararım o özel günleri. Kış günü balkona tişört ile çıkmaya az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…