- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.401
ınsAllah ennn yakın enn hayırlı zamanda nasıp olur. daha bızım yolumuz uzun kredi 10 yıllık ama esım bıtınce nasıpse arabayı degıstırmeyı planlıyor ben de ıhtıyac kredıleri bıtınce ınsAllah bırıkım yaparız ev kredisini kapatmayız nasılsa faizi dusuk dıye dusunmustum o yuzden bılmedıgım bısey varsa ogreneyım dıye sordumBenim niyetim bu krediyi kapatıp yeni ev almak, onun için çok mantik aramıyorum
süper gidiyorsun canim!Günaydın hanimlar
Yağmurlu karanlıklik bir gun
Müdür kaloriferleri kapatmış donuyorum
Haftaya -1 kiloda da başlamak harika
Kendimi çok iyi ve hafif hissediyorum
Kolay gelsin kahvemsim, yoruluyorsun ama değecekBugün online eğitim ile geçti.
Birazdan da sınava gireceğim.
Yarın sunum için rapor hazırlıklarım var.
Ama öğlene kadar uyumak niyetindeyim.
Hesap yaparken Stoklara da baktık bugün.
Büyük kalemler birkaç ay yetecek kadar var, buzluk ve konserveleri de yeni yeni kullanmaya başladık. Haftaya toplu kasap alışverişi yapmamiz lazım ama.
Market masrafıni biraz düşürmeye çalışacağız. Yemek kartimi kullanacagiz alışverişte, bakalım ne kadar başarılı olacağız.
Bu arada yazın size bir arkadasimdan bahsetmiştim.esi düzenli çalışmıyor, birsuru borc var, vs. epeydir konuşmuyorduk.
Sabah aradı, eşi ailesini görmek için memlekete gitmiş ve geri dönmemiş
Çok sıkılmış sürekli borç ödemekten,para konuşulmasından.
Herşeyi kız yaptı zaten adam yıllardır gezdi yedi yattı.
Borçla kaldigima mı yanayım giden yıllarıma mi bilemiyorum dedi.
Çok üzüldüm durumuna.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ülkenin noel tatili de gelmişken iyi bir adım bence kapatma kararı.Selam kizlar,
gündüz pek giremiyorum bu aralar, gecede kizi uyuturken onla birlikte uyumusum.
Bugünde uyku tutmuyor.
Carsambadan ihtibaren burda marketler haric, dükkanlari, okullari, kresleri filan kapatiyorlar. 10 ocaga kadar. Bu sürecide uzata bilirlermis. Gec bile kaldilar bence.
Umarim mutfagim gelir, yarin aldigim yeri bi ariyayim sorayim.
Su iki gün icinde merkezden bize gerekenleri alalimda, cikma yasaklarinda gitmege mecbur kalmiyalim dedik. Liste hazirladim. Cogunlukla rossmann ve türk marketinden et.
Taze malzemeleri yakindaki marketden zaten aliriz.
Evlendigimizden beri esimle ilk kez bas basa yilbasi kutluyacagiz
Yarin esim bi arkadasina ev tasimaya yardima gitcek, bende artik tasiya bildigim kadar alisverisi hal ederim, gerisinide sali birlikte aliriz.
Bugün evi iycene temizledim, esimde kizin dolabini kurdu. Yarin aksam kizin eysalarini doldururum, bizim dolapta hafifler böylece.
Günlerim bu aralar hep böyle geciyor, ev isi alis veris, cocuk. Vallahi size anlatacak birsey bulamiyorumHayatimin nekadar monoton oldugunu gece size yazarken fark ediyorum
neyse bacilar. öpüldünüz
Planli hoşgeldinSelamlar ahali; nasılsınız
Ben de iyiyim. Altın birikimine hızlı bir dönüş yapmışsınPlanli hoşgeldin
Iyiyiz sen nasılsın
ben sadece anneme üzülüyorum, normalde o yanimizda olurdu. Abimle yasiyorda, abim odasindan cikmiyan tip. Yani annem yanliz kutluyacak. Ama sayilar cok yüksek, cesaret edemiyorum getirmege.Ülkenin noel tatili de gelmişken iyi bir adım bence kapatma kararı.
Alışverişi haldedin kapanana kadar.
Bu yılbaşı biz de ilk kez yalniz olacağız
Kardeslerimle isterdim hattâ kocam dün bacanağını aramış anlaşmış. Neymis çok seviyormuş o bacanaklarını.
Hah bir de bana söylüyor, bu neyin plânı dedim
Kizlar tamam derse olacakmış.
Aşı gelsin yaptıralım ondan sonra ancak olur sizin plânınız dedim.
Toplanmaca yok,nayn.
ya sen nerdesin ya bacimSelamlar ahali; nasılsınız
6 ayda cok güzel düsürmüssün krediyi, bence masallah demen hic komik degilselam kızlarr
bu ay biraz sıkısıgım annemın kenardaki parasından borc aldım (saglık için biriktiriyor acil durumlar için)
moral olsun dıye ne kadar ödemişiz ev kredisine falan onları hesaplayayım dedim gerci dag gıbı borç var ama sükürler olsun evımız var Allah ödeme kolaylıgı versın
evi alırken kredi borcumuz 489300müş
şuan 440631 kalmıs 6 ayda 48bin 669tl ödemişizkalan borc bu kadar cokken masAllah demem çok komik
canımm6 ayda cok güzel düsürmüssün krediyi, bence masallah demen hic komik degil
Birgün bir bakıcaksın son taksit ödenmişselam kızlarr
bu ay biraz sıkısıgım annemın kenardaki parasından borc aldım (saglık için biriktiriyor acil durumlar için)
moral olsun dıye ne kadar ödemişiz ev kredisine falan onları hesaplayayım dedim gerci dag gıbı borç var ama sükürler olsun evımız var Allah ödeme kolaylıgı versın
evi alırken kredi borcumuz 489300müş
şuan 440631 kalmıs 6 ayda 48bin 669tl ödemişizkalan borc bu kadar cokken masAllah demem çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?