Benim niyetim bu krediyi kapatıp yeni ev almak, onun için çok mantik aramıyorum
ınsAllah ennn yakın enn hayırlı zamanda nasıp olur. daha bızım yolumuz uzun kredi 10 yıllık ama esım bıtınce nasıpse arabayı degıstırmeyı planlıyor ben de ıhtıyac kredıleri bıtınce ınsAllah bırıkım yaparız ev kredisini kapatmayız nasılsa faizi dusuk dıye dusunmustum o yuzden bılmedıgım bısey varsa ogreneyım dıye sordum

Selam kızçeler

Kolay gelsin kahvemsim, yoruluyorsun ama değecek
Benim de kasap alışverişi yapmam lazım, diyet için özellikle.

Pis adam. Çok sinirlendim, amin. Sen bir arkadaşın yapacağı her şeyi yapmıştın onun anlaması için bu gerekiyormuş malesef. Hepimizin içindeyken farkedemediği durumlar oluyor böyle, şimdi o da farkına varacak dilerim çabuk toparlanır.

Kızlar ben ne yiyormuşum ya, dünyaları yiyormuşum

Yani pişman da değildim ama ne almadım deyip parayı kenara koyar gibi ne yemedim deyip devam ediyorum. Şu an için çok fark etmedi sanırım yalnızca ödem attım ama insafsızlar evde zencefilli kurabiyeler, muhallebiler pişiriyorlar ama ben yer miyim? Yemem! Benim adım Hürrem ben iffetli bir kadınım

Ülkenin noel tatili de gelmişken iyi bir adım bence kapatma kararı.
Alışverişi haldedin kapanana kadar.

Bu yılbaşı biz de ilk kez yalniz olacağız
Kardeslerimle isterdim hattâ kocam dün bacanağını aramış anlaşmış. Neymis çok seviyormuş o bacanaklarını.
Hah bir de bana söylüyor, bu neyin plânı dedim
Kizlar tamam derse olacakmış.
Aşı gelsin yaptıralım ondan sonra ancak olur sizin plânınız dedim.
Toplanmaca yok,nayn.

ben sadece anneme üzülüyorum, normalde o yanimizda olurdu. Abimle yasiyorda, abim odasindan cikmiyan tip. Yani annem yanliz kutluyacak. Ama sayilar cok yüksek, cesaret edemiyorum getirmege.

Son düzenleme:
selam kızlarr
bu ay biraz sıkısıgım annemın kenardaki parasından borc aldım (saglık için biriktiriyor acil durumlar için)
moral olsun dıye ne kadar ödemişiz ev kredisine falan onları hesaplayayım dedim gerci dag gıbı borç var ama sükürler olsun evımız var Allah ödeme kolaylıgı versın
evi alırken kredi borcumuz 489300müş
şuan 440631 kalmıs 6 ayda 48bin 669tl ödemişiz kalan borc bu kadar cokken masAllah demem çok komik

6 ayda cok güzel düsürmüssün krediyi, bence masallah demen hic komik degil

Birgün bir bakıcaksın son taksit ödenmiş güle güle oturun ödenir biter oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…