- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.441
Asminim emziren anne diyeti yapıyorum diyetisyene gitmeye başladımsen ne rejimi yapiyorsun koalam?
tesekkur ederim turtişimmUykucum 6 ay için çok iyi ilerleme bence
Bir bakmışsın 2 yıl geçmiş
Kendini yormadan,yipratmadan yapabilirsen yap koalacim. Çocukların küçük ve işin çok evde. Önce kendini düşün.Bu aydan sonra belirsiz bir süre maaşım olmayacak, kızımda ek işler yapmıştım ama şimdi pandemiyle birlikte kestiremiyorum. O nedenle yeni yıl hedeflerimde maddi hedefler düşük manevi ve davranış geliştirme hedefleri daha yoğun
Ayyyy kim gelmişA Asmin75
Bugün hesap kitap günü. Kk ödemesi: 2700, kredi: 1250. Kira + faturalar Vs de çıktıktan sonra ele kalan 3000 civarı. 1500 de birikime aktardım. Bu ay bitmeden ek ders gelecek o da birikime gider.
Şu ana kadar Aralık ayı toplam birikimi: 4050 tl karşılığı gram altın.
Kk borcunu sıfırlamış değilim ama ossun, canımısss sağolsun değğğmi2021 e güzel girelim.
K kahvemsi mutluluk nirdeeesiin
Benimki de monoton hep ayni hep ayniSelam kizlar,
gündüz pek giremiyorum bu aralar, gecede kizi uyuturken onla birlikte uyumusum.
Bugünde uyku tutmuyor.
Carsambadan ihtibaren burda marketler haric, dükkanlari, okullari, kresleri filan kapatiyorlar. 10 ocaga kadar. Bu sürecide uzata bilirlermis. Gec bile kaldilar bence.
Umarim mutfagim gelir, yarin aldigim yeri bi ariyayim sorayim.
Su iki gün icinde merkezden bize gerekenleri alalimda, cikma yasaklarinda gitmege mecbur kalmiyalim dedik. Liste hazirladim. Cogunlukla rossmann ve türk marketinden et.
Taze malzemeleri yakindaki marketden zaten aliriz.
Evlendigimizden beri esimle ilk kez bas basa yilbasi kutluyacagiz
Yarin esim bi arkadasina ev tasimaya yardima gitcek, bende artik tasiya bildigim kadar alisverisi hal ederim, gerisinide sali birlikte aliriz.
Bugün evi iycene temizledim, esimde kizin dolabini kurdu. Yarin aksam kizin eysalarini doldururum, bizim dolapta hafifler böylece.
Günlerim bu aralar hep böyle geciyor, ev isi alis veris, cocuk. Vallahi size anlatacak birsey bulamiyorumHayatimin nekadar monoton oldugunu gece size yazarken fark ediyorum
neyse bacilar. öpüldünüz
Benim annem de tek basinaben sadece anneme üzülüyorum, normalde o yanimizda olurdu. Abimle yasiyorda, abim odasindan cikmiyan tip. Yani annem yanliz kutluyacak. Ama sayilar cok yüksek, cesaret edemiyorum getirmege.
Üniversite fonu nasıl oluyor canım?Oturdum 6 aylık ödeme ve harcama planımızı çıkardım,Allah utandırmasın.
Sadece bir çocuğumun kıyafet,hobi,yeme içme,sosyalleşme hariç gideri bir asgari ücretten fazla. Çok şükür ki daha minicikken üniversite fonu açtım kızıma ve 4 sene okutacak kadar parası birikti. Yoksa işin içinden çıkmak çok zordu. Şu an biriktirdiklerim de minik kuzum için olacak inşallah. Önce sağlık ve eğitim.
Bize bu yaşlar çok uzak görünüyor bebekken. ama yıllar öyle hızlı geçiyor ki. Hani bir reklam vardı gelecek illa ki gelecek diye. Gerçekten öyle.
Çocuğun adına açılmış hesap olarak düşün.kendi adına da biriktirebilirsin. Hisse senedi ,altın hesabı ,bes vs . Ya da gayri menkul alır,gelirini çocuk için biriktirirsin vs. Her halükarda üniversite fonu oluyor işte. O paraya dokunmuyor,yok sayıyorsun.Üniversite fonu nasıl oluyor canım?
Aynen arkadaşım,masraflar katlanıyor. Ben miras olarak iyi bir eğitim bırakmak istiyorum çocuklarıma. Hem ahlâkî hem akademik olarak. En büyük amacım ve hayalim bu. Hepimiz bunu başarırız inşallah.Kizlar giremiyorum pek bu hafta cook yogunum. Noel öncesi oldugu icin isler fazla.
Colombre canim demek büyüdükce masraflar artiyor cocuklarin artik altinlari o zaman degerlendiririz sonucta yatirim da cocuklarin gelecegi icin.
Anladım canımÇocuğun adına açılmış hesap olarak düşün.kendi adına da biriktirebilirsin. Hisse senedi ,altın hesabı ,bes vs . Ya da gayri menkul alır,gelirini çocuk için biriktirirsin vs. Her halükarda üniversite fonu oluyor işte. O paraya dokunmuyor,yok sayıyorsun.
Var canım doğru söylüyorsun.Anladım canımben bankada öyle bir fon mu var acaba diye düşünmüştüm.Bazen bu tarz şeyler düzenliyorlar bankalar bazıları avantajlı oluyor,acaba öyle birşeymi yaptınız diye düşünmüştüm
Bereketli olsun kuzum
Mesajlarınız üzerine yazmak istedim mavimli.Benim annem de tek basinacook üzülüyorum keske yanimizda olabilselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?