A Asmin75

Bugün hesap kitap günü. Kk ödemesi: 2700, kredi: 1250. Kira + faturalar Vs de çıktıktan sonra ele kalan 3000 civarı. 1500 de birikime aktardım. Bu ay bitmeden ek ders gelecek o da birikime gider.
Şu ana kadar Aralık ayı toplam birikimi: 4050 tl karşılığı gram altın.
Kk borcunu sıfırlamış değilim ama ossun, canımısss sağolsun değğğmi 2021 e güzel girelim.

K kahvemsi mutluluk nirdeeesiin

Oturdum 6 aylık ödeme ve harcama planımızı çıkardım,Allah utandırmasın.
Sadece bir çocuğumun kıyafet,hobi,yeme içme,sosyalleşme hariç gideri bir asgari ücretten fazla. Çok şükür ki daha minicikken üniversite fonu açtım kızıma ve 4 sene okutacak kadar parası birikti. Yoksa işin içinden çıkmak çok zordu. Şu an biriktirdiklerim de minik kuzum için olacak inşallah. Önce sağlık ve eğitim.
Bize bu yaşlar çok uzak görünüyor bebekken. ama yıllar öyle hızlı geçiyor ki. Hani bir reklam vardı gelecek illa ki gelecek diye. Gerçekten öyle.

Kendini yormadan,yipratmadan yapabilirsen yap koalacim. Çocukların küçük ve işin çok evde. Önce kendini düşün.

Ayyyy kim gelmiş
Çok sevindim döndüğüne

Benimki de monoton hep ayni hep ayni ama seviyorum ben ne de olsa oglak burcuyum
Kahvemsinin ve benim dogum günlerimiz geliyor yakinda, o da oglak cünkü

ben sadece anneme üzülüyorum, normalde o yanimizda olurdu. Abimle yasiyorda, abim odasindan cikmiyan tip. Yani annem yanliz kutluyacak. Ama sayilar cok yüksek, cesaret edemiyorum getirmege.
Benim annem de tek basina cook üzülüyorum keske yanimizda olabilselerdi

Üniversite fonu nasıl oluyor canım?

Üniversite fonu nasıl oluyor canım?
Çocuğun adına açılmış hesap olarak düşün.kendi adına da biriktirebilirsin. Hisse senedi ,altın hesabı ,bes vs . Ya da gayri menkul alır,gelirini çocuk için biriktirirsin vs. Her halükarda üniversite fonu oluyor işte. O paraya dokunmuyor,yok sayıyorsun.

Aynen arkadaşım,masraflar katlanıyor. Ben miras olarak iyi bir eğitim bırakmak istiyorum çocuklarıma. Hem ahlâkî hem akademik olarak. En büyük amacım ve hayalim bu. Hepimiz bunu başarırız inşallah.

Anladım canım ben bankada öyle bir fon mu var acaba diye düşünmüştüm.Bazen bu tarz şeyler düzenliyorlar bankalar bazıları avantajlı oluyor,acaba öyle birşeymi yaptınız diye düşünmüştüm

Var canım doğru söylüyorsun.
Biz faizsiz olması amacıyla onlara girmedik. Girene de lafim yok,belirteyim. Arada kelime cimbizlayip dışarıdan sataşanlar oluyor çünkü.

Benim annem de tek basina cook üzülüyorum keske yanimizda olabilselerdi
Mesajlarınız üzerine yazmak istedim mavimli.
Anneciğim çok üzülüyor gidemiyoruz gitmiyoruz ona diye.
Annem grip olunca bile yataktan bir hafta çıkamıyor, babam desem tüm kış öksürüyor yakalaninca.
Ben deseniz, hergün virüslü ortamdayım.
Ne zaman geleceksiniz diyor annecim
Bu ara gelemem anne dedim özlüyor biliyorum farkındayım bende çok özlüyorum ama.
Içinde Bulunduğum ortam çok korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…