- 7 Ocak 2018
- 27.585
- 80.070
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.461
Offfff yaaaaaaa inşallahhh en kısa sürede biter artıkMesajlarınız üzerine yazmak istedim mavimli.
Anneciğim çok üzülüyor gidemiyoruz gitmiyoruz ona diye.
Annem grip olunca bile yataktan bir hafta çıkamıyor, babam desem tüm kış öksürüyor yakalaninca.
Ben deseniz, hergün virüslü ortamdayım.
Ne zaman geleceksiniz diyor annecim
Bu ara gelemem anne dedim özlüyor biliyorum farkındayım bende çok özlüyorum ama.
Içinde Bulunduğum ortam çok korkutuyor beni
Ne kadar düşüncelisin ne güzel.Çocuğun adına açılmış hesap olarak düşün.kendi adına da biriktirebilirsin. Hisse senedi ,altın hesabı ,bes vs . Ya da gayri menkul alır,gelirini çocuk için biriktirirsin vs. Her halükarda üniversite fonu oluyor işte. O paraya dokunmuyor,yok sayıyorsun.
Plânlıcim hemen ekliyorumkaramelli_turta 2021 için bana 40 gram yazar mısın canım. hedefim ilk altı aylık dönem için. hazirana kadar biriktirip sonrasında kullanmam gerekecek.
Biran evvel kavusalim sevdiklerimize.Mesajlarınız üzerine yazmak istedim mavimli.
Anneciğim çok üzülüyor gidemiyoruz gitmiyoruz ona diye.
Annem grip olunca bile yataktan bir hafta çıkamıyor, babam desem tüm kış öksürüyor yakalaninca.
Ben deseniz, hergün virüslü ortamdayım.
Ne zaman geleceksiniz diyor annecim
Bu ara gelemem anne dedim özlüyor biliyorum farkındayım bende çok özlüyorum ama.
Içinde Bulunduğum ortam çok korkutuyor beni
Canimmm yaaa geldim geldim burdayım ay kafayı yedim şifreme ulaşamadım mail şifrem de unuttum hepsi birbirine girdi en son pes ettim hatta yeni üyelik alsam bu sefer de inanmazsınız diye düşündüm
Seni çok merak ettik canım,kızlar sürekli yazdı burdan.Şükür iyisin keşke başka üyelik alıp yazsaymışsın.Neyseki geldin haber verdin hepimiz rahatladık.Hoşgeldin tekrarCanimmm yaaa geldim geldim burdayım ay kafayı yedim şifreme ulaşamadım mail şifrem de unuttum hepsi birbirine girdi en son pes ettim hatta yeni üyelik alsam bu sefer de inanmazsınız diye düşündüm
En nihayetinde burdayım kizlar
Canim vallahi dedim bu kızların birinin numarası olsa ulaşsa bana diye
Ara ara okudum ama bayağı koptum burdan ama burdayım şimdi cok sukur
Ah tatluCanimmm yaaa geldim geldim burdayım ay kafayı yedim şifreme ulaşamadım mail şifrem de unuttum hepsi birbirine girdi en son pes ettim hatta yeni üyelik alsam bu sefer de inanmazsınız diye düşündüm
Kendim için diyeyim bildiğin gibiSizler nasilsiniz var mi eğlenceli atraksiyonla dolu haberler
hepimiz cok merak ettik seniCanimmm yaaa geldim geldim burdayım ay kafayı yedim şifreme ulaşamadım mail şifrem de unuttum hepsi birbirine girdi en son pes ettim hatta yeni üyelik alsam bu sefer de inanmazsınız diye düşündüm
Dogum.gunun kutlu olsun canim.nice guzel ve huzurlu senelere insaallah.tesekür ederim canim iveeet 45, ama ben hayati 40 dan sonra dahacok sevdim gercekten
Geldim kuzum doğum günün kutlu olsun cok sağlıklı mutlu olhepimiz cok merak ettik seni
Plaza hatunu senii hayirli olsun
500 sayfayı 5 cümleyle ozetledin vallahiKendim için diyeyim bildiğin gibi
Tek fark tüm izinlerim bitti bu yıl.
Kahvemsi plaza hatunumuz oldu.
Asmin ev değiştirdi.
Uykucu ev aldi,taşındı.
Planli geldi
Ben de birkac mail var hangisyle kayit oldugumu hatirlamayinca ip orda koptu çünkü şifreleri de hatırlayamadım...ama en son ajandalar falan filan yıllar öncesini karıştırarak buldum...Ah tatlu
Gel önce bi fircalayayim seni nerelerdesin vallahi çatladık meraktan ,kaç kez etiketledik kendime ayriyeten kızdım zaten gelirse tlf nosuna kadar alacağım demiştim kizlara
Yaz numaranı bakiyim
Nasıl gitti sifre falan öyle ay neyseki iyisin döndün
Hosbuldukkk sen nasilsinnnnSeni çok merak ettik canım,kızlar sürekli yazdı burdan.Şükür iyisin keşke başka üyelik alıp yazsaymışsın.Neyseki geldin haber verdin hepimiz rahatladık.Hoşgeldin tekrar
Kazene e bile yazdim sana ulasabilmek içinBen de birkac mail var hangisyle kayit oldugumu hatirlamayinca ip orda koptu çünkü şifreleri de hatırlayamadım...ama en son ajandalar falan filan yıllar öncesini karıştırarak buldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?