Offfff yaaaaaaa inşallahhh en kısa sürede biter artık

Ne kadar düşüncelisin ne güzel.
Bende eylül ayinda actigim altin hesabindaki birikimi çocuklarım için yapıyorum.

Biran evvel kavusalim sevdiklerimize.

Canimmm yaaa geldim geldim burdayım ay kafayı yedim şifreme ulaşamadım mail şifrem de unuttum hepsi birbirine girdi en son pes ettim hatta yeni üyelik alsam bu sefer de inanmazsınız diye düşündüm

En nihayetinde burdayım kizlar
Canim vallahi dedim bu kızların birinin numarası olsa ulaşsa bana diye

Ara ara okudum ama bayağı koptum burdan ama burdayım şimdi cok sukur

Seni çok merak ettik canım,kızlar sürekli yazdı burdan.Şükür iyisin keşke başka üyelik alıp yazsaymışsın.Neyseki geldin haber verdin hepimiz rahatladık.Hoşgeldin tekrar

Ah tatlu
Gel önce bi fircalayayim seni nerelerdesin vallahi çatladık meraktan ,kaç kez etiketledik kendime ayriyeten kızdım zaten gelirse tlf nosuna kadar alacağım demiştim kizlara
Yaz numaranı bakiyim
Nasıl gitti sifre falan öyle ay neyseki iyisin döndün

hepimiz cok merak ettik seni

T tatlu hoşgeldin canım
Çok özledim seni
Hepimiz çok aradık seni
Neler yaptın yokken anlat bakalim
Plaza hatunu senii hayirli olsun
Neler mi yaptim aslinda cok değişen bir sey yok...
Eğitim alanında kendimi geliştirme kararıyla okumaya başladım
Birikimlere devam etmeye çalıştım...Arsa aldik ufak bir tane..
Aynı evde aynı okulda devam ediyorum
Ayrıca bu pandemi sürecinde işsiz kalan aileler beni cok üzdü her hafta ufak da olsa yardımlar yapip bir nebze bikac kişiyi rahatlamaya çalışyorum

Oğlum okula basladi...
Kitap okumayı bıraktım bir süre hoş değil ama tv izliyorum bu ara...
Ve bol muhabbet sarılmaları özlemiş durumdayım

Ben de birkac mail var hangisyle kayit oldugumu hatirlamayinca ip orda koptu çünkü şifreleri de hatırlayamadım...ama en son ajandalar falan filan yıllar öncesini karıştırarak buldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…