- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.481
Ne güzel gelişmeler olmuş hayatinda tatlu.Plaza hatunu senii hayirli olsun
Neler mi yaptim aslinda cok değişen bir sey yok...
Eğitim alanında kendimi geliştirme kararıyla okumaya başladım
Birikimlere devam etmeye çalıştım...Arsa aldik ufak bir tane..
Aynı evde aynı okulda devam ediyorum
Ayrıca bu pandemi sürecinde işsiz kalan aileler beni cok üzdü her hafta ufak da olsa yardımlar yapip bir nebze bikac kişiyi rahatlamaya çalışyorum
Oğlum okula basladi...
Kitap okumayı bıraktım bir süre hoş değil ama tv izliyorum bu ara...
Ve bol muhabbet sarılmaları özlemiş durumdayım
Ayyy vallahi korktum senden turtam siz ölecek olsam sana yazacamKazene e bile yazdim sana ulasabilmek için
Benden sana zarar gelmez gülümAyyy vallahi korktum senden turtam siz ölecek olsam sana yazacam
Arsa ufak ve belki de yollar sonra kar edecek bir şey...Ev param duruyor kısmet diyorum cok kasmıyorum önceki gibi...Ben begensem bey beğenmiyor benim begendikelrm ona cok geliyor...Var zamanı diyorumNe güzel gelişmeler olmuş hayatinda tatlu.
Ev düşünüyordun arsa da iyidir hayirli olsun canım.
Herşey zamani gelince kendiliğinden oluyor,kismet.Arsa ufak ve belki de yollar sonra kar edecek bir şey...Ev param duruyor kısmet diyorum cok kasmıyorum önceki gibi...Ben begensem bey beğenmiyor benim begendikelrm ona cok geliyor...Var zamanı diyorum
Hahaah ah biz kadinlarBir de altin severdim şimdi daha çok seviyorum fiziki yapiyorum bu ara hatta taksitle falan aldim gecen ay...
Ama mesela adamın başını yiyorum sh an bile netten ev bakıyor
BayildimSelam kizlar. Aralik ayi birikimimi de yapmis.bulunmaktayim ve bu yili kapatiyorum.insaallah. Yeni senede hep.birlikte bol.bereketli.birikimlerimiz olsun.
İyiyim canım şükürHosbuldukkk sen nasilsinnnn
iyiki döndün.Plaza hatunu senii hayirli olsun
Neler mi yaptim aslinda cok değişen bir sey yok...
Eğitim alanında kendimi geliştirme kararıyla okumaya başladım
Birikimlere devam etmeye çalıştım...Arsa aldik ufak bir tane..
Aynı evde aynı okulda devam ediyorum
Ayrıca bu pandemi sürecinde işsiz kalan aileler beni cok üzdü her hafta ufak da olsa yardımlar yapip bir nebze bikac kişiyi rahatlamaya çalışyorum
Oğlum okula basladi...
Kitap okumayı bıraktım bir süre hoş değil ama tv izliyorum bu ara...
Ve bol muhabbet sarılmaları özlemiş durumdayım
Cok tesekkurler dahq guzelleri sizlerin olsunBayildim
Çok güzel iyi gulnlerde kullanasin
Kesinlikle bazen daha iyisini ya da mutluluğu cesaret ve gözü kara olarak elde edebiliyoruz...iyiki döndün.
Cok çok sevindim.
Sağol bu arada canım, pandeminin bana en büyük artısı oldu iş değişikliği, yoksa ben kolay kolay cesaret edemezdim iyiyim, mutluyum demeye devam ederdim ama daha iyisi de varmış onu gördüm
Arsa alman cok iyi olmuş. Yatırım her türlü kazandırır.
Çok yükseldi sonra düştü falan ama rengi duruşu cok sıcak yaaaHahaah ah biz kadinlar
Altin iyidir,bende dönüş yaptim ama hesaptan aliyorum fizikiye ara verdim.
Altin gördüğü yeri unutmaz, uzun vadede kâr sağladı hep.Çok yükseldi sonra düştü falan ama rengi duruşu cok sıcak yaaa
Senin iş durumları nasil
Hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?