Ne güzel gelişmeler olmuş hayatinda tatlu.
Ev düşünüyordun arsa da iyidir hayirli olsun canım.

Ne güzel gelişmeler olmuş hayatinda tatlu.
Ev düşünüyordun arsa da iyidir hayirli olsun canım.
Arsa ufak ve belki de yollar sonra kar edecek bir şey...Ev param duruyor kısmet diyorum cok kasmıyorum önceki gibi...Ben begensem bey beğenmiyor benim begendikelrm ona cok geliyor...Var zamanı diyorum

Arsa ufak ve belki de yollar sonra kar edecek bir şey...Ev param duruyor kısmet diyorum cok kasmıyorum önceki gibi...Ben begensem bey beğenmiyor benim begendikelrm ona cok geliyor...Var zamanı diyorum
Herşey zamani gelince kendiliğinden oluyor,kismet.
Yatirim yatirimdir sevindim gerçekten.

Bir de altin severdim şimdi daha çok seviyorum fiziki yapiyorum bu ara hatta taksitle falan aldim gecen ay...

Ama mesela adamın başını yiyorum sh an bile netten ev bakıyor
Hahaah ah biz kadinlar
Altin iyidir,bende dönüş yaptim ama hesaptan aliyorum fizikiye ara verdim.

iyiki döndün.
Cok çok sevindim.
Sağol bu arada canım, pandeminin bana en büyük artısı oldu iş değişikliği, yoksa ben kolay kolay cesaret edemezdim iyiyim, mutluyum demeye devam ederdim ama daha iyisi de varmış onu gördüm
Arsa alman cok iyi olmuş. Yatırım her türlü kazandırır.

Kesinlikle bazen daha iyisini ya da mutluluğu cesaret ve gözü kara olarak elde edebiliyoruz...

Arsa aldığım gün birkaç gün acabalarım oldu ama şimdi olsun dursun diyorum...

Çok yükseldi sonra düştü falan ama rengi duruşu cok sıcak yaaa
Senin iş durumları nasil
Altin gördüğü yeri unutmaz, uzun vadede kâr sağladı hep.
Iş durumlari iyi cnm ama covid durumlari benim moralimi bozan.
Yakin zamanda ablam yakalandi , evde tedavi gördü ama zor bir süreçti.

Oo bu hafta eski dostlarin dönüş haftasi imiş
Hoşgeldin cnm nerelerdesin K klbk33
Hoşbuldum
Telefonum bozulmuştu. Düzeldi bozuldu derken yenisini alıp kurtardım en sonunda.
Bir yandan da pandemi, çocuklar, iş yoğunluğu derken zaman akıp gitti. Ama birikime devam tabiki. Yıllık altın hedefimi fazlasıyla tamamladım.
Yeni senenin hedeflerini konuştunuz mu. Geçmişi okuyamadım çok birikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…