- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.581
sali gelecek canim
bende dükkanlar acilinca almayi planliyorum canim. Kisin evin icinde kurutunca ev cok nemleniyor bence. Küften korkuyorumgünaydın kızlar
kurutma makınası fıkrı destegınızle ıyıce olustu gozumde fakat sımdı ona ayıracak butcem yok yazın ınsAllah bakalım taksıtle alırız suan 6bin cıvarında bosch olanlar.
benım evdekı beyaz esyaların hepsı arcelik.memnunmuyum bulask mak harıcı memnunum. ama degıstırırsem yerıne arcelik degıl de sıemens yada bosch dusunurum
kurutmanın da o zmanki fıyatlara gore markayı artık karar verıcem nasıpse
bızım dıger oturdugumuz evde askının oldugu yerde nem olusmustu canım ıslak goruntu olmustu duvarda burada askıyı ortaya alıyorum napım ıns olmazbende dükkanlar acilinca almayi planliyorum canim. Kisin evin icinde kurutunca ev cok nemleniyor bence. Küften korkuyorum
Ekliyorum cnmkaramelli_turta ben 6 aylık 40 düşündüm rica etsem 2021 için 70 gr yazar misin
Işler yakinsa arabasız bir süre idare ediyor da ama insan gezmek rahat hareket etmek de istiyor insallah size uygun ayaginizi yerden kesecek bir arabanız olur canimBende kurutma makinesi istiyorum
Bu yil değil belki önümüzdeki yıla artik.
Malûm kocamin araba alma hedefi var.
Şöyle ayağımızı yerden kesse yeter.
ARaçlar ikiye katladi gerçekten.Işler yakinsa arabasız bir süre idare ediyor da ama insan gezmek rahat hareket etmek de istiyor insallah size uygun ayaginizi yerden kesecek bir arabanız olur canim
Araçlar bile 2 katına ulaştı bu dönem de...
Senin vardiye devam mı yine
sagol canim, sorma sali gününü heycanla bekliyorumselamlar,
altın düşüyor, yıl sonuna kadar altın ve dövizin düşüşte olacağı söyleniyor. mb nin yıl sonuna kadar işi sıkı tutacağı yönünde açıklamalar var. ayın son günlerinde yatacak olan ek ders son kurşunum olur :)
bugün okul günümdü, gidip geldim. ev dandini, neresinden tutsam elimde kalıyor.
A Asmin75 yeni evin hayırlı olsun canım, nihayet mutfağına kavuşabilmene çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?