günaydın kızlar
kurutma makınası fıkrı destegınızle ıyıce olustu gozumde fakat sımdı ona ayıracak butcem yok yazın ınsAllah bakalım taksıtle alırız suan 6bin cıvarında bosch olanlar.
benım evdekı beyaz esyaların hepsı arcelik.memnunmuyum bulask mak harıcı memnunum. ama degıstırırsem yerıne arcelik degıl de sıemens yada bosch dusunurum
kurutmanın da o zmanki fıyatlara gore markayı artık karar verıcem nasıpse

kalitesini begendin mi canim?

bende dükkanlar acilinca almayi planliyorum canim. Kisin evin icinde kurutunca ev cok nemleniyor bence. Küften korkuyorum

bende dükkanlar acilinca almayi planliyorum canim. Kisin evin icinde kurutunca ev cok nemleniyor bence. Küften korkuyorum
bızım dıger oturdugumuz evde askının oldugu yerde nem olusmustu canım ıslak goruntu olmustu duvarda burada askıyı ortaya alıyorum napım ıns olmaz
balkonda on gunde kurumuyor cam balkon var ıp askısı yok zaten hava soguk

selamlar,

altın düşüyor, yıl sonuna kadar altın ve dövizin düşüşte olacağı söyleniyor. mb nin yıl sonuna kadar işi sıkı tutacağı yönünde açıklamalar var. ayın son günlerinde yatacak olan ek ders son kurşunum olur :)

bugün okul günümdü, gidip geldim. ev dandini, neresinden tutsam elimde kalıyor.

A Asmin75 yeni evin hayırlı olsun canım, nihayet mutfağına kavuşabilmene çok sevindim.

Ben de ay sonunda ek dersi görmeyip hemen kuruşuna kadar altin alacagim. Bu ek ders 2021 'in sayacağım bana gore kısmetse yılın ilk birikimi olacak...

P planli bizim ev de öyle sürekli topla temizle aynı... bir de canlı ders yapınca kağıt kalem materyaller oda da uçuyor resmen...

Hava biraz açık olsa minder kiliflarini yıkayacaktım ama kurumaz ne yazık ki

Bende kurutma makinesi istiyorum
Bu yil değil belki önümüzdeki yıla artik.
Malûm kocamin araba alma hedefi var.
Şöyle ayağımızı yerden kesse yeter.
Işler yakinsa arabasız bir süre idare ediyor da ama insan gezmek rahat hareket etmek de istiyor insallah size uygun ayaginizi yerden kesecek bir arabanız olur canim
Araçlar bile 2 katına ulaştı bu dönem de...
Senin vardiye devam mı yine

ARaçlar ikiye katladi gerçekten.
Ama ihtiyaç şu an bizim için.
Devam cnm çalışma saatleri böyle.

Selam kızlar
Kurutma makinasını asil ben istiyorum, en çok ben bu yil maaş kesilip ekstra masraflar cilkinca kısmet olmadı ama kısa zamanda planım içinde.
Boş odaya da bir iki dolap yaptiracaktik ama ev değiştirme gündeme gelince vazgeçtim ondan.
Zaten şu sira çalışma odası gibi kullanıyorum

Temizlik yaptık akşam yemeği sonrası.
Sil supur tertemiz oldu.
Bir tek yatak odası kaldı o da sabaha artık.
İki makina camasir attım. Daha da yıkanacak var ama yer kalmadı balkonda.
Ne çok çamaşır biriktirmişim makina bozukken
Ütü de dağ gibi söylemeye gerek yok.
Bu hafta yeni bir eğitime başlıyorum haftasonum iptal tabi.
Yemek işi eşimde.
Diyetim de gayet iyi gidiyor.
Yılbaşına kadar böyle giderse yılbaşı gecesi keyif yaparım artık

sagol canim, sorma sali gününü heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…