- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.541
yaa tatlu biz evi aldık daha 10 sene kredisi var mustakıl eve taktım ben de her gun hayalini kuruyoruzBen de özledim sizleri
Ay valla ev olmadi ama heralde villa falan olacak ondan bu kadar bekledim
Hoş bulduk arkadasim
Hayal kurmak bedava ve mutlu ediyorsa sorun değil... Hem neden olmasin sen şu an bu düşünceyle evrene olumlu mesaj gönderiyorsunyaa tatlu biz evi aldık daha 10 sene kredisi var mustakıl eve taktım ben de her gun hayalini kuruyoruzbakalım ılerde arsa alıp bu evi satıp mustakıl ev yapıcaz ınsAllah nasıp olursa.
Allahın hazınesi geniş hiç belli olmaz nasıpse olur
Allah kabul etsin canım.Kaza orucuna niyetlendim bugün. Çok borcum var,inşallah tamamlarım. Ramazan'a kadar ne tutsam kâr.
Akşam matematik özel dersi başladı kızımın. Pandemiden beri ilk kez eve birisi girdi çekirdek aile dışında. Bunu aileden biri duyarsa kesin beni topa tutarlar,bizi almıyorsun da yabancı alıyorsun diye. Mecburiyetimizi anlamazlar. Kızımın geleceği söz konusu sonucta.Ne yapsam bilmiyorum. En kötü ihtimal kimseye duyurmayacagim. Yalan olmaz en azından.
Güle güle kullan canimSelam kizlar. Aralik ayi birikimimi de yapmis.bulunmaktayim ve bu yili kapatiyorum.insaallah. Yeni senede hep.birlikte bol.bereketli.birikimlerimiz olsun.
Ay cok sevindim gözün aydın canim
Allah kabul etsin canım.Kaza orucuna niyetlendim bugün. Çok borcum var,inşallah tamamlarım. Ramazan'a kadar ne tutsam kâr.
Akşam matematik özel dersi başladı kızımın. Pandemiden beri ilk kez eve birisi girdi çekirdek aile dışında. Bunu aileden biri duyarsa kesin beni topa tutarlar,bizi almıyorsun da yabancı alıyorsun diye. Mecburiyetimizi anlamazlar. Kızımın geleceği söz konusu sonucta.Ne yapsam bilmiyorum. En kötü ihtimal kimseye duyurmayacagim. Yalan olmaz en azından.
Allah kabul etsin canim.Kaza orucuna niyetlendim bugün. Çok borcum var,inşallah tamamlarım. Ramazan'a kadar ne tutsam kâr.
kurutma demısken okyonus ya ben de taksıtler hafıfleyınce almaya karar verdım gercekten ıhtıyac artık. balkonumda ıp asma kısmı yok zaten tek balkon o da cadde üstü yasak.bizim evın camasırı Allah bıtırmesın hıc bıtmez malesef gerekli gereksız yıkarım turtiş bitir hamamcıya cıkmıstı adım su faturalarından. evın içinde kurutmaktan daha dogrusu kurutamamaktan anam aglıyor.Domates corbası ve ispanak yaptım.Nevresimler değişti 2.posta yıkanıyor sonra kurutmaya atarım katlar kaldırım.Şimdi oturdum Zeki müren plağı açtım 10dk huzur saati yapayımSonra Migros’a gidip kıyma kuşbaşı et falan alacagım
Al canım. Almadigin her seneye pişman olacaksın inan. Günde 5 posta yıka kurut,kaldır. Çamaşır gezmiyor ortada. Yorumlara bakıp alırsın bütçene göre.kurutma demısken okyonus ya ben de taksıtler hafıfleyınce almaya karar verdım gercekten ıhtıyac artık. balkonumda ıp asma kısmı yok zaten tek balkon o da cadde üstü yasak.bizim evın camasırı Allah bıtırmesın hıc bıtmez malesef gerekli gereksız yıkarım turtiş bitir hamamcıya cıkmıstı adım su faturalarından. evın içinde kurutmaktan daha dogrusu kurutamamaktan anam aglıyor.
bosch olanları begendım bıraz tuzlu ama
alırken hepınızın fıkrını aliciiim zaten
Doğru söylüyorsun Asmin cim. Bu çocuk bu sene iyi bir okul kazanmalı. Ortaokul değil yani lise son sınıf. Seçimleri hayatını şekillendirecek. Söylememe kararı aldık biz de zaten.Allah kabul etsin canim.
Hayatimda birsey ögrendimse, o da bu: Kimseye kararlarim icin hesap vermege mecbur olmadigimi
Keyfi misafirlik farkli, yavrunun gelecegi farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?