A Asmin75 Asminim bu evin iyi geleceği belliydi ben komşuluk konusunda pek iyi değilim azıcık soğuk nevale oluşumdan sanırım tanısalar çok severler ama tanıyamıyorlar

Dün işyerine gittim ben de evde olmaktan çok yorulduğumu farkettim. Evcil insanımdır oysa ama sanırım her birimiz evlerde bunaldık artık.

Colombre sağlık çok önemli tamam ama günün sonunda bu çocukların gelecekleri çizilecek, online da kazanımları geriliyorsa çok doğru bir karar verdin demektir. Önlemleri sıkılaştırdıktan sonra bir sıkıntı olmaz inşallah, öğretmenlerimiz teyakkuzda zaten dikkat ediyordur eminim

Ben de özledim sizleri
Ay valla ev olmadi ama heralde villa falan olacak ondan bu kadar bekledim
yaa tatlu biz evi aldık daha 10 sene kredisi var mustakıl eve taktım ben de her gun hayalini kuruyoruz bakalım ılerde arsa alıp bu evi satıp mustakıl ev yapıcaz ınsAllah nasıp olursa.
Allahın hazınesi geniş hiç belli olmaz nasıpse olur

Hayal kurmak bedava ve mutlu ediyorsa sorun değil... Hem neden olmasin sen şu an bu düşünceyle evrene olumlu mesaj gönderiyorsun

Allah kabul etsin canım.

Selam kizlar. Aralik ayi birikimimi de yapmis.bulunmaktayim ve bu yili kapatiyorum.insaallah. Yeni senede hep.birlikte bol.bereketli.birikimlerimiz olsun.
Güle güle kullan canim
T tatlu iyiyim çok sağol. Bu Pandemi sürecinde hiç beklenmedik bir şey oldu. Hamileyim ve şaşkınım.
Ay cok sevindim gözün aydın canim
Allah kabul etsin canım.
Ben de uzun zamandır pazartesi ve perşembeleri tutuyorum borcum çok benimde

T tatlu Hosgeldin bacim gözümüz yollarda kaldi

Allah kabul etsin canim.
Hayatimda birsey ögrendimse, o da bu: Kimseye kararlarim icin hesap vermege mecbur olmadigimi
Keyfi misafirlik farkli, yavrunun gelecegi farkli

Bu arada yaz sonu dondurucu aldim ne var ne yok doldurdum içine..Bol bol kurutulacak gıdalar da yapmıştık iyi oldu...
Hafta sonu sıki bir stok kontrol ve güncellemesi yapip eksikleri gelecek hafta tamamlarım...

Bu yıl 2020 'yi hedef doğrultusunda kapatıyorum

Tabi ki benim olmazsa olmaz kişisel 1 yıllık hedef listem olur onu yaparim

kurutma demısken okyonus ya ben de taksıtler hafıfleyınce almaya karar verdım gercekten ıhtıyac artık. balkonumda ıp asma kısmı yok zaten tek balkon o da cadde üstü yasak.bizim evın camasırı Allah bıtırmesın hıc bıtmez malesef gerekli gereksız yıkarım turtiş bitir hamamcıya cıkmıstı adım su faturalarından. evın içinde kurutmaktan daha dogrusu kurutamamaktan anam aglıyor.
bosch olanları begendım bıraz tuzlu ama
alırken hepınızın fıkrını aliciiim zaten

Al canım. Almadigin her seneye pişman olacaksın inan. Günde 5 posta yıka kurut,kaldır. Çamaşır gezmiyor ortada. Yorumlara bakıp alırsın bütçene göre.

Allah kabul etsin canim.
Hayatimda birsey ögrendimse, o da bu: Kimseye kararlarim icin hesap vermege mecbur olmadigimi
Keyfi misafirlik farkli, yavrunun gelecegi farkli
Doğru söylüyorsun Asmin cim. Bu çocuk bu sene iyi bir okul kazanmalı. Ortaokul değil yani lise son sınıf. Seçimleri hayatını şekillendirecek. Söylememe kararı aldık biz de zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…